Telenor paketi Jedna cena
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cekaj ne razumem, kako ne radi sa jordanskim operaterima? Ne mozes da pozoves broj u Jordanu ili samo nema roaming? Ovo drugo je lako resivo, umes prepaid karticu u Jordanu i boli te briga (ovoga ste se verovatno setili). Za ono prvo stvarno ne znam sta da kazem... baciti bombu na Telekom iz protesta? 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
Ne radi u smisli da na MobileCom (a ciju karticu ima moj muz - dobio je na koriscenje od organizacije u kojoj radi) ne moze ni da posalje poruku niti da je primi, a ista je situacija i s pozivima. Sa FastLink je situacija malo drugacija - 064 moze da posalje poruku ali ne i da je primi. Sto se poziva tice, FastLink moze da poziva 064, ali ne znam kako je u obrnutom smeru. Ja vec imam 063 pre-paid, samo nameravam da se prebacim sa Standarda na Jednu cenu. Malo pojasnjenje: trenutno sam u Jordanu (imam jednu pre-paid i jednu post-paid karticu).
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
snebivljiva , da nisi u Amanu mozda ? bio sam tamo na jedan dan 1990-te .
u Interkontiju na Aerodromu ali smo i obisli grad malo . jesu li jos Sadamove slike po gradu ?
by the way : za sta mu onda sluzi telefon kad ne moze ni da posalje ni da primi poruke niti da pozove?

by the way : za sta mu onda sluzi telefon kad ne moze ni da posalje ni da primi poruke niti da pozove?

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mislim da ste mnogo skrenuli sa teme i da to sve baš i nema veze sa Tarifom o kojoj je tema...
A sad da podelim s vama šta su mi juče rekli u Call Centru...Nemaju još uvek mogućnost prebacivanja Standard paketa na paket Jedna cena...ali da će, svakako, i to bez prethodne saglasnosti, sve koji imaju trenutno Standard prebaciti, posle Nove Godine, prebaciti na paket Jedna cena...Malo je to bezobrazno da o tome nikoga nisu obavestili, s tim da su rekli da će svi biti o tome obavešteni SMS porukom, ali tek nakon što zamena bude izvršena...Sve me više razočaravaju ovi likovi iz Telenora...očekivala sam mnogoooo više...
A sad da podelim s vama šta su mi juče rekli u Call Centru...Nemaju još uvek mogućnost prebacivanja Standard paketa na paket Jedna cena...ali da će, svakako, i to bez prethodne saglasnosti, sve koji imaju trenutno Standard prebaciti, posle Nove Godine, prebaciti na paket Jedna cena...Malo je to bezobrazno da o tome nikoga nisu obavestili, s tim da su rekli da će svi biti o tome obavešteni SMS porukom, ali tek nakon što zamena bude izvršena...Sve me više razočaravaju ovi likovi iz Telenora...očekivala sam mnogoooo više...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
Kao što je svojevremeno Telekom prebacio SVE korisnike sa plave, crvene i zelene tarife na TIPI, TOKI i NETI, tako će verovatno i Telenor da prebaci SVE odjednom na recimo Jedna cena. E, sad ... korektno bi bilo da o tome blagovremeno i na adekvatan način obaveste korisnike (npr. SMSom, ali i objavljivanjem informacije na raznim mestima), i još korektnije da omoguće besplatnu promenu tarifnog paketa na neki drugi, ako nekome Jedna cena ne odgovara.
Samsung Omnia HD 8GB
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Sa kojim pravom? Sa tim pravom da je menadzment kompanije odlucio da taj paket povuce sa trzista i da ne postoji vise. Tako se meni desilo u banci orocio sam pare pod jednim uslovima i kad sam hteo ponovo posle 6 meseci oni su rekli taj paket je povucen sa trzista izaberite neki drugi, ali mi nisu promenili uslove sve do isteka orocenja. To nije nepoznata praksa povlacenja paketa sa trzista. Slazem se da su prvo trebali to da najave, ali nisu jer im se moze! A korisnici ako nisu zadovoljni uvek mogu da predju kod drugog operatera, zato i postoji konkurencija.
misternobg, pa da znaš da je razmišljam da se vratim na 064 ... ne zbog 3G, ali ovi Norvežani izgleda nemaju nameru da ulože ni dinara više u razvoj mreže...... inače juče sam ubacio 064 karticu u svoj telefon, da bih nešto proverio, i ne samo da su mi poslali gprs i mms podešavanja, nego su mi poslali i probni mms... svaka čast...
pozdrav...
pozdrav...
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Da,da shalju i probni mms sada,to sam i ja dobio pre NG...Iako sam uvek vishe bio na 63 mrezi pochinje jako da me nervira shto nemam dometa nigde u okolini BG-a,u zadnje vreme sticajem okolnosti chesto sam bio u Batajnici,Borchi,Krnjachi itd,uglavnom oko grada i jako slab domet sam imao ili ga uopshte nisam imao!I zbog toga cu pocheti da koristim i 64...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Pazi kad ne mogu da verujem da bi na tom terenu mogli da imaju losu pokrivenost ipak je to ravnica ja doduse ratko zalazim u te krajeve ali bih pre mogao da poverujem da je to neki privremeni problem nego neka trajna situacija
BTW sto se tih vise puta pominjanih konf poruka tice pa taj su uredjaj odavno kupili od Ericssona
a mislim da istu stvar koriste i u Telenoru i to na sajtu odakle sam sebi saljes podesavanja e sad posto ta stvarcica funkcionise tako sto model telefona prepoznaje o IMEI kodu (ustvari sokocalo je znatno inteligentnije i svasta jos moze da uradi) onda mozete zamisliti sta se desava kad se koristi telefon koji je "sredjivao" komsijin mali od preko puta
BTW sto se tih vise puta pominjanih konf poruka tice pa taj su uredjaj odavno kupili od Ericssona
a mislim da istu stvar koriste i u Telenoru i to na sajtu odakle sam sebi saljes podesavanja e sad posto ta stvarcica funkcionise tako sto model telefona prepoznaje o IMEI kodu (ustvari sokocalo je znatno inteligentnije i svasta jos moze da uradi) onda mozete zamisliti sta se desava kad se koristi telefon koji je "sredjivao" komsijin mali od preko puta

Zato lepo imaš varijantu da sam sebi pošalješ podešavanja, nezavisno od toga kako ti se telefon (sa kojim IMEI kodom) prijavio na mrežu.
Kucaš "MMS 6600" i pošalješ na 9889 i dobiješ MMS podešavanja za 6600 ili "WAP K750i" i dobiješ WAP podešavanja za SonyEricsson K750i ... i nema sekiracije ...
Kucaš "MMS 6600" i pošalješ na 9889 i dobiješ MMS podešavanja za 6600 ili "WAP K750i" i dobiješ WAP podešavanja za SonyEricsson K750i ... i nema sekiracije ...

Samsung Omnia HD 8GB