Telenorov Džinovski izbor veći
Znam da gotovo 99% mashim temu ali ajd mozda ovo neko vidi i uspe da iskoristi...
http://www.etc.org.yu/telekom.htm
Pogledajte relativno fine pogodnosti koje se nude studentima, 30din pretplata + 0.99din/min u grupi + jeftiniji razgovori od bilo kog bel paketa i za 063 i za 064 pozive...
A temu sam promasi zato sto veze nema sa telenorom, pa zatim jos manje ima veze sa uzimanjem telefona
, posto ko uzme ovaj paket nema sanse (bar do sada tako bilo) da uzme neki mob iz ponude m:ts-a 

http://www.etc.org.yu/telekom.htm
Pogledajte relativno fine pogodnosti koje se nude studentima, 30din pretplata + 0.99din/min u grupi + jeftiniji razgovori od bilo kog bel paketa i za 063 i za 064 pozive...
A temu sam promasi zato sto veze nema sa telenorom, pa zatim jos manje ima veze sa uzimanjem telefona

Nokia E65 + Logitech BT Headset
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja ne razumem.. Ovde su se skupili obozavatelji Mts-a i pljuju telenor..
Sto se mog misljenja tice, moj cale je kupio neki tel, neku nokiu ne znam koju [nije nista posebno
] uz paket vise price 1000, i tu karticu ja uzimam.. To je cool. Pricao, ne pricao, tebi ce mesecno doci 1000 djunti.. A ja cu sigurno vise od toga potrositi [ne mnogo, ali vise
]. tako da mislim da se isplati taj paket.. poz 

Sto se mog misljenja tice, moj cale je kupio neki tel, neku nokiu ne znam koju [nije nista posebno

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Malo si se zeznuo,pa da je tako svi zivi bi uzeli taj paket i pricali koliko kod hteli a da im stigne 1000 kinti mesecno!Layne_Staley napisao:To je cool. Pricao, ne pricao, tebi ce mesecno doci 1000 djunti.. A ja cu sigurno vise od toga potrositi [ne mngogo, ali vise]. tako da mislim da se isplati taj paket.. poz

Cim predjes tih 1000 sve posle toga placas dodatno!

- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Niti obozavam Telekonj, niti pljujem Telenjor (korisnik sam oba na pripejdu). Jednostavno mislim da je ponuda Telenjora losa, i neisplativa vecini korisnika, a i dosadili su mi svojim glupavo-tupavim reklamama...Layne_Staley napisao:Ja ne razumem.. Ovde su se skupili obozhavatelji Mts-a i pljuju telenor..

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
ixtis
E pa malo si se zeznuo Telenor za sada radi najbolje sa korisnicima,pogledaj samo koliko vrsta paketa ima,najzanimljivija je ova "vise price"znaci sto vise pricas to manja cena placanja to je svugde u evropi tako ne samo u vezi ovih telefona vec sito tako i ostali racuni naprimer za struju za vodu... sto vise trosis manje placas.
Izmenio:gameforce:ne citiraj ceo post iznad!
E pa malo si se zeznuo Telenor za sada radi najbolje sa korisnicima,pogledaj samo koliko vrsta paketa ima,najzanimljivija je ova "vise price"znaci sto vise pricas to manja cena placanja to je svugde u evropi tako ne samo u vezi ovih telefona vec sito tako i ostali racuni naprimer za struju za vodu... sto vise trosis manje placas.
Izmenio:gameforce:ne citiraj ceo post iznad!
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
A meni nije bilo u planu da ih motkom teramskeptichni chicha napisao:e pa lepo je rekoh Lobachewskom da ono njegovo pisanije tesko da ce neko pazljivo da cita ...

Sve u svemu ljudi su se primili na recenicu "sto vise pricas, cena je sve niza". Iako to ne znaci to...
Sto se tice reklama, oba operatera imaju dobre reklame, s tim sto Telenor trenutno pristupa malo bolje i agresivnije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
e ovako u skladu sa temom,telenorov dzinovski izbor je jos veci od danas (12.04.2007.),naime u ponudu su uveli i jedan od najboljih walkman telefona w810 i uz njega jos idu i SE zvucnici,ponuda krece od 6000din pa navise(to ja za paket vise price 4000),zatim
vp2000-9.000 din,
vp1000-12.000 din,
vp500-16.000 din!
A najbolje ostavljam za kraj,uveden je takodje jos jedan zanimljiv walkman brendiran telefon i to w950,da da w950 i to po ceni od
Vise price2000-18.000 din
vp4000-16.000 din
Ko voli nek izvoli,po meni vrlo,ali vrlo zanimljivo sirenje ponude!!!![/b]
vp2000-9.000 din,
vp1000-12.000 din,
vp500-16.000 din!
A najbolje ostavljam za kraj,uveden je takodje jos jedan zanimljiv walkman brendiran telefon i to w950,da da w950 i to po ceni od
Vise price2000-18.000 din
vp4000-16.000 din
Ko voli nek izvoli,po meni vrlo,ali vrlo zanimljivo sirenje ponude!!!![/b]
D500&E71
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
To je mnoooogo skupo, imajuci u vidu da se telefoni u okruzenju daju za 1e uz dvogodisnju preplatu, a vi nama i dvogodisnju preplatu i skupe telefone. Tako da je u principu bolje sacekati prvi jun i videti ponudu konkurencije.loki13 napisao:ponuda krece od 6000din pa navise(to ja za paket vise price 4000),zatim
vp2000-9.000 din,
vp1000-12.000 din,
vp500-16.000 din!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS

Maneken, ajd' molim te da jednom daš konkretan link do konkretne stranice na kojoj se nalaze SVI uslovi te ponude za 1 EUR. Mnogo se ljudi zalepilo za tu priču, a niko se nije potrudio da malo pogleda CELU ponudu. Navešću primere sa www.vipnet.hr i www.t-mobile.hr (jedini za koji sam bio koliko-toliko siguran da ću razumeti sve i što piše sitnim slovima).
1 HRK (hrvatska kuna) = 10,8004984 RSD (srpski dinar)
E, idemo sad redom:
1. NISU SVI TELEFONI U PONUDI ZA 1 kn, već samo poneki i samo u ograničenom vremenskom periodu! Ti koji su u ponudi za 1 kn su Samsung C300, NOKIA 2610, LG KG225, NOKIA 6030 i slični. Nigde nisam našao da daju N73 ili K800i po ceni od 1 kn
2. Ugovorna obaveza koja se potpisuje, potpisuje se na 24 meseca, UZ UPLATU 200 kn "garancije" (koja se u nekom trenutku verovatno vraća korisniku, ali se plaća unapred), ili uz potpisivanje trajnog naloga (ukoliko korisnik ima račun u nekoj banci i redovna primanja) na najmanje 12 meseci.
3. 1 kn za telefon uz PREPAID?! Da, ima i to ... ALI! Ponuda po ceni od 1 kn važi samo za postojeće korisnike (za nove taj telefon košta 101 kn), telefon je Samsung C300, a ne N95, unapred se plaća 391 kn, a onda se kroz račun vraća preostalih 390 kn i to 30kn kad kupiš telefon i po 20 kn u narednih 18 meseci. A i tih 20 kn mesečno dobijaš samo ukoliko dopuniš kredit barem jednom mesečno - ako ne dopuniš - ne dobiješ 20 kn. Najmanja dopuna je 35 kn i traje 10 dana, što znači da se moraš sa njom dopuniti barem 3 puta mesečno, ako hoćeš da koristiš telefon normalno! 50 kn ti daje 90 dana korišćenja, što je bolji izbor.
E, sad se preračunajte pa nastavite da pričate o telefonima za 1 EUR, 1 kn, 1 dinar ili šta već ...
NE ZANOSITE SE, SRBI!
Uzgred, kakvo je crno/sivo tržište telefona u hrvackoj?
I na kraju molba - Jel' bi mogao neko da uradi istu ovu analizu, samo na pannon.hu ili sa nekim bugarima ... ili tako nešto?
Samsung Omnia HD 8GB
- MB maneken
- Banned
Sa ovakvom ponudom kod nas, bolje je uzeti kredit u banci i kupiti par puta bolji telefon i onda izabrati najjeftiniji tarifni paket, nego, ja njima ugovor na dve godine i jos platim u startu par stotina evra.
PS Dolazi takvo vreme, da ce nam davati telefon samo da koristimo njihovu mrezu, kao bre u svetu.
PS Dolazi takvo vreme, da ce nam davati telefon samo da koristimo njihovu mrezu, kao bre u svetu.
Da li ovo znači da nigde nisi uspeo da nađeš ono što je traženo?
Vidi, vrlo bih bio zadovoljan da takva ponuda postoji ... al' čini mi se da od tog posla nema ništa ... kako ovde, tako ni "bre u svetu", jer ni u svetu nisam uspeo da nađem bajku o kojoj ti pričaš.
Molim te, pokaži mi gde si video to o čemu tako glasno pričaš.

Vidi, vrlo bih bio zadovoljan da takva ponuda postoji ... al' čini mi se da od tog posla nema ništa ... kako ovde, tako ni "bre u svetu", jer ni u svetu nisam uspeo da nađem bajku o kojoj ti pričaš.
Molim te, pokaži mi gde si video to o čemu tako glasno pričaš.

Samsung Omnia HD 8GB
- MB maneken
- Banned
Zasto bi ti nesto neko dao jeftinije kada moze da se izivljava u duopolu, cekaj da dodje treci pa cetvrti, pa da vidis kako nemoguce postaje moguce. Pa da vidis kako ce da se bore za svakog korisnika, dace ti bre dzabe telefon samo da koristis njihove usluge.
BTW Da li si ti izasao iz Srbije i npr. putovao na zapad?
BTW Da li si ti izasao iz Srbije i npr. putovao na zapad?
I dalje nisi našao ono što je traženo ...
Putovao jesam, živeo nisam ... naglašavam da nisam živeo, jer kao "putnik namernik" ne ostvaruješ prava na posebne pogodnosti, kao što je kupovina aparata za 1 EUR.
Miodrage, ne znam da li si pročitao šta sam napisao ... DA, u Nemačkoj daju telefone za 0 evra, kao što i u hrvackoj daju aparate za 1 kn, ja sam zamolio da neko ko razume jezik napiše SVE uslove koji podrazumevaju dobijanje aparata po tako povlašćenoj ceni.
Jedino što sam mogao je da to uradim za hrvate, jer samo njihov jezik koliko toliko razumem.
Dakle, molim za celu priču, a ne za "pecanje" na reklame ... neverovatna ponuda, od 500 dinara i slično ...

Putovao jesam, živeo nisam ... naglašavam da nisam živeo, jer kao "putnik namernik" ne ostvaruješ prava na posebne pogodnosti, kao što je kupovina aparata za 1 EUR.
Miodrage, ne znam da li si pročitao šta sam napisao ... DA, u Nemačkoj daju telefone za 0 evra, kao što i u hrvackoj daju aparate za 1 kn, ja sam zamolio da neko ko razume jezik napiše SVE uslove koji podrazumevaju dobijanje aparata po tako povlašćenoj ceni.
Jedino što sam mogao je da to uradim za hrvate, jer samo njihov jezik koliko toliko razumem.
Dakle, molim za celu priču, a ne za "pecanje" na reklame ... neverovatna ponuda, od 500 dinara i slično ...
Samsung Omnia HD 8GB
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Ja kolko sam razumeo platis mob i to je to. Ne znam kolko su cene za te jetinije, valjda oko 2000-3000din. Nastavljas dalje da regularno placas racun kolko si i placao i to je to. Ne smes da raskines ugovor narednih 2 god.
Cuo sam da neki mobilni iz ponude nisu kodirani. Jel zna neko koji su to modeli?
Cuo sam da neki mobilni iz ponude nisu kodirani. Jel zna neko koji su to modeli?