MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
samcro
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 28. Mar 2013. 11:04
:: 0642089468

Re: MT:S novosti

Post od samcro »

Samsung Galaxy S4 biće vam uskoro dostupan u okviru mt:s ponude uz odgovarajući postpaid tarifni profil, a uz Mega Net tarifu po ceni već od 1 dinar.
Kapiram da ima onih kojima ova vest nesto i znaci. Dosta brzo su ga ubacili (naravno ako stigne u dogledno vreme).

Istovremeno HTC One vise nije u ponudi (ako se uopste moze reci da je ikada i bio). On bese ostao samo na tatusu rezervacije?

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

samcro, HTC "One" ti stize sredinom maja kod nas..To je proverena informacija,naravno sto se tice mts-a..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

S4 izlazi na trziste 26.04.2013. Ocekuje se da ce u USA da stigne 05.05.2013. a kod nas verovatno sredinom ili krajem maja. Mogu misliti koja ce da bude cena :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

miodrage, tipujem da ce za pocetak biti oko 650e,a da ce posle par meseci pasti na oko 500-550e,S3 je vec pao na oko 380e,note 2 je oko 450e....
D500&E71

samcro
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 28. Mar 2013. 11:04
:: 0642089468

Post od samcro »

Ako je Z 80.000 (ako se dobro secam), sto je nekih 700 i kusur evra, bar u Telekomu, S4 nema sanse da bude jeftiniji. A verovatno ce biti i skuplji. Proseravaju se vise sa cenama novih modela :angry:

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Koje cifre, da se čoveku zavrti u glavi Slika, ali čim drže toliku cenu to znači da neko i kupuje :blinky:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Za HTC One u USA pise da kosta "an arm and a leg" - pao sam sa stolice kad sam video naslov :D Mislim da sam bas na GSMAreni to video :D

deki.driver
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Apr 2013. 17:28
:: alcatel ot 991
:: samsung galaxy fit

Post od deki.driver »

Pozdrav svima interesuje me (mozda sam omasio temu i izvinjavam se nov sam) da li je neko uzeo mozda i preko kog paketa u MTS tel. alcatel ot 992D (2 sim kartice) i po kojoj ceni???
Unapred hvala svima :)
Ovako uvek TURBO ponekad...

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

deki.driver, imasš posebnu temu o Alcatelu Ot-992D:
viewtopic.php?f=37&t=26178
Ili te možda zanimaju tarife mt:s-a uz koje je mogao da se uzme dotični telefon? ;)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

deki.driver, sve što te interesuje piše ovde ;)

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Pozdrav svima. Nije me bilo par dana zbog nekih privatnih problema, ali se vratih. :)

Ovako, korisnik sam mt:s-a dugi niz godina i trenutno kod njih imam postpaid broj, tarifa Mix Net M - 300 minuta, 600 poruka, 600Mb pak. podataka. Juče sam gledao račun za prethodni mesec i počeo sam da se smejem.

Na početku prošlog meseca imao sam ~550 minuta i 1,2Gb p. podataka (poruke su nebitne sad) zato što sam tarifu aktivirao krajem pretrpošlog meseca pa nisam stigao sve da potrošim i prebacili su mi ostatak u sledeći mesec. Znači, na početku prošlog meseca oko 550 minuta i 1,2Gb podataka, a poslednjeg dana marta meseca imao sam ~100 minuta i 900Mb što se prebacilo u ovaj mesec.

Sada gledam račun i vidim da su mi naplatili 18 dinara za prekoračene minute, a pitam se koje prekoračene minute kad mi ih je 100 ostalo. Dalje, onih 900Mb su mi prebacili, ali mi nisu dodali onih 600Mb što po ugovoru dobijem na početku svakog meseca. Ne razumem kako oni to računaju. :D

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

iamivan možda su ti tih 18 kinti zaračunali pre početka trajanja paketa.
Za minute izvadiš listing i vidiš kada i koji razgovor su ti tarifirali Slika.

Ne možeš preneti količinu podataka koja je veća od količine tvog inicijalnog paketa.
Konkretno u tvom slučaju, iako imaš 900Mb nepotrošenih, neće ti se preneti 900 nego samo 600Mb (kao u paketu).
Isto važi i za minute i poruke ;)

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Одг: MT:S novosti

Post od iamivan »

Ja sam paket uzeo krajem februara i tad su i počeli da ga računaju. Meni je za mart došlo 18 dinara prekoračenja, znači nemoguće da su mi računali pre početka trajanja paketa jer sam ga uzeo u februaru, ne martu. :)

Što se tiče ovoga da ne mogu da mi prenesu više od 600Mb koliko dobijam mesečno... Ja sam na kraju marta meseca imao ~950Mb, a sad na pola ovog meseca vidim da imam oko 850Mb. Koliko god oni da su mi preneli, nema šanse da sam potrošio 300 ili 600Mb za dve nedelje, što znači da mi nisu preneli ništa. :)
Valjda si me razumeo ovo za megabajte, ne umem da objasnim lepo. Ispada da mi nisu ništa dodali u ovom mesecu.

Izvadiću listing da pogledam sve. :)

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Sad vidim da je obračunski interval 60s, lopovi :x :x :x :x :x , kad su to promenili?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

To sje promenjeno ODAVNO!
iamivan, kad se prenosi, prenosi se do max iznosa od jednog meseca. Ti mozes da skupis maximalno 600 minuta i 1200 SMS/MB - vise od toga nikakvim prenosenjem ne mozesd aimas, sve nepotroseno do momenta prenosenja a sto prevazilazi ovu sumu propada. Mozes ti da imas 1 gb neta, u sledecem mesecu ces imati 1.2 gb i to je to.
Sto se tice tih 18 din, to treba proveriti na listingu i videti tacno o cemu se radi.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Je li koristio neko Klik Sport?

Izvinjavam se ako je off :oops:

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Ma kakav Klik Sport, ima nešto mnogo bolje...... :lol: :lol: :lol:
“Farma4” uživo i na vašem telefonu!

23.04.2013

Farmu4, jedan od najgledanijih rijaliti šou programa, sada možete uživo pratiti i na vašem telefonu. Dovoljno je da imate telefon sa Android operativnim sistemom (verzije 2.1. ili naprednije verzije) i da preuzmete Farma Live aplikaciju.

Ostaje samo da odaberete opciju koja vam najviše odgovara - da pratite uživo ceo serijal Farme, ili pak da

Farmu4 pratite 1 dan, 7 dana ili 30 dana. Pretplata za 1 dan iznosi 80,00 dinara, za 7 dana 230,00 dinara, za 30 dana 490,00 dina, dok ceo serijal možete pratiti po ceni od 790,00 dinara. U cenu pretplate je uključena i usluga prenosa podataka, tako da tokom praćenja Farme nećete imati dodatnih troškova.

Farma live aplikaciju mogu preuzeti svi naši prepaid i postpaid korisnici.

Za praćenje Farme je potrebno da odaberete podešavanje APN gprswap. WiFi na vašem telefonu mora biti isključen.

Farmu ne možete pratiti na vašem telefonu dok ste u romingu.
Strašno, majke mi! :dry:

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Slika sve rijaliti programe.

Za Klik Sport treba prepaid kartica Lelekoma :o , ne znam nikoga ko ima prepaid, tako da ne mogu da aktiviram uslugu :wacko:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Realno, za Android bolje i nije, jos samod a ponude i Velikog Brata i slicna govna, pa da kazem kako je sve u ovoj drzsavi otislo davno u 3 lepe :D Mislim, otislo je, ali ajde da to i javno kazem :P

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ensiferum »

Mislim da je ponuda veoma povoljna! :D 8) 8) Veoma je bitno videti kako se "krem" i "elita" našeg društva valja u blatu sa svinjama! :o Izvinjavam se svinjama!

Odgovori