A1 novosti
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Re: VIP novosti
Ukoliko ne potpisujes novu ugovornu obavezu ne verujem da prebacuju na nove tarife, samo poskupljenje od 8% ide od sada.
KISS ME I AM 93
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Krile: one sekunde kad ti istekne ugovor, ti si na novim pakeima. Takobsu mi rekli u poslovnici, i to je provereno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
U utorak podneo zahtev za prenos u mts pre 14h i danas mi stigla poruka
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam dobio info u fazonu da po isteku ugovora ako ne podneses zahtev za raskid racuna se da zelis da nastavis saradnju i produzuju ti ugovor na NEODREDJENO vreme (znaci bez ugovorne obaveze) pri cemu ti pripisuju NOVI tarifni paket najsrazmerniji tvom trenutnom.
Uce se od Telenora.
Uce se od Telenora.
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pet, 09. Maj 2014. 23:01, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ovo bi bilo kada bi bio u pitanju neki normalni svet, normalni uslovi itd. Medjutim, zivimo gde zivimo i prosto im se moze. Meni je receno i iz CC-a i u poslovnici da onog momenta kada izadje svako od nas iz ugovorne obaveze, automatski prebacuju na NOVE pakete koji su najslicniji onim na kojima smo bili.Krile007 napisao:miodrage, ako mislis da te oni prebace na nove tarifne pakete to nije tacno....ne smeju te nikada prebaciti, zato su i poskupeli....ni to ne smeju aki zato i mozes raskinuti ugovor bez penala
Nista ti tu nemas da potpisujes i sl. Mozes da ih prihvatis ili da prebegnes negde.
Sad, zasto su poskupeli a nisu nas sve odmah prebacili na nove pakete? Jednostavno je. Ne smeju da nas prebacuju na nove jer smo potpisali ugovore na stare pakete. Ti stari paketi vaze sve dok vazi i ugovorna obaveza, a kako oni vise ne postoje, onda Vip jednostavno prebacuje svakog korisnika na novi, najslicniji, paket.
Ako ne verujes nama, najjednostavnije ti je da odes do prve poslovnice ili okrenes CC i raspitas se

Telefon otkljucan ...kod stigao ...sad vipovci mogu da se.....
Nema cekanja a ni zvanja vipa ...milina bozija

Nema cekanja a ni zvanja vipa ...milina bozija
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Dovoljna je recenica u ugovoru "vip zadrzava pravo izmene paketa, tarifiranje paketa, itd" i tu je kraj. Mogu da rade sta hoce i normalno je da prebacuju na slicne pakete koji su naravno skuplji. Ko nebi da zaradi a da moze. Sto bi se reklo imali nesto sladje od leba bez motike.
Drug slavi ,,,napokoni i on prešao na prepaid ... aktivirao promociju i uziva ..nema više vip postpaid

- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Azimuth, bukvalno neverovatno....Srbijo zemljo medj sljivama
meni sutra istice onaj rok do kog mogu da raskinem ugovor bez penala a jos uvek me nisu zvali....juce mi riba u univeru (vip ns) kaze oni to po prioritetu i sta vec...kao zvace te danas.....u sta sumnjam tako da kontam i jednostavno smanjim tarifu.....

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- Azimuth
- Moderator
Krile007, ako ti sutra istice rok, onda odmah danas u poslovnicu ili zovi CC pa pravac poslovnica. Juce sam isao da platim racun i da se raspitam oko prelaska u drugu mrezu (zbog sms-a koji sam dobio), pa je bio neki decko kojem je istekao pre 2 dana taj rok. Morao je da pise zalbu i sad je pitanje da li ce mu je uvaziti.
Inace, jos jedna zvrcka sa njima. Oni u sistemu, na racunarima, imaju dan kada je stampano to obavestenje od kojeg broje tih famoznih 30 dana. Njih ne zanima sto je tebi stiglo mozda 10 dana kasnije to isto obavestenje. To se desilo tom decku od juce.
Inace, jos jedna zvrcka sa njima. Oni u sistemu, na racunarima, imaju dan kada je stampano to obavestenje od kojeg broje tih famoznih 30 dana. Njih ne zanima sto je tebi stiglo mozda 10 dana kasnije to isto obavestenje. To se desilo tom decku od juce.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Juče kada sam bio u telenoru da podnesem zahtev za prenos broja iz vipa, devojka je bila sumnjičava, jer je imala nekoliko slučajeva iz vipa da iako su ljudi dobili sms da mogu da prenesu broj, ipak iz vipa nisu odobrili prenos. Navodno su nekome radili zahtev četiri puta, dok konačno nisu uspeli. Ne verujem kakvi su gadovi.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni su odbili. Dobio sam SMS malo pre. Ali, ja sam dobio i napismeno odgovor na zalbu, da mogu da se prebacim, imam i SMS da mogu da se prebacim. Sinoc podneo zahtev za prenos, danas dobio SMS da mi je odbijen zahtev. Idem ponovo da podnesem danas, a VIP zovem sad. Platice mi i gorivo i vreme. Kad već imam sve napismeno od njih a ne puštaju, sad će nova zalba, za maltretiranje, trošenje vremena, amirtizaciju, gorivo, nerve... Što volim kad se sami nameste 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
O dal je ovo moguce, ne mogu da verujem sta ovde citam!
Dva puta ti napismeno potvrde da mozes da se prebacis, a onda kad podneses zahtev da to i uradis, oni te odbiju.
Brate mili, da li su oni normalni. Da li smo mi normalni? 
Dva puta ti napismeno potvrde da mozes da se prebacis, a onda kad podneses zahtev da to i uradis, oni te odbiju.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
A što se čudite kad svaki zaposleni tumači drugačije pravila, neobavešteni. Dok se nebude uporan nema ništa i da se opravi. Ili pa se namerno prave toše kao neko će i odustati, a.p.p.
- Azimuth
- Moderator
Sve je receno ovim
Ja sam isto juce oko 17-18h podneo zahtev, nikakav sms nisam dobio za sada.
Dakle, ako i odbiju, treba ponovo podneti zahtev, a uporedo im trljati o nos ta obavestenja koja smo dobili.mb011 napisao:Juče kada sam bio u telenoru da podnesem zahtev za prenos broja iz vipa, devojka je bila sumnjičava, jer je imala nekoliko slučajeva iz vipa da iako su ljudi dobili sms da mogu da prenesu broj, ipak iz vipa nisu odobrili prenos. Navodno su nekome radili zahtev četiri puta, dok konačno nisu uspeli. Ne verujem kakvi su gadovi.
Ja sam isto juce oko 17-18h podneo zahtev, nikakav sms nisam dobio za sada.
Posle poziva iz Vip-a da ostanem njihov ponudili su mi tako reci "Nista" (po 10 put me zvali), i posle jedne recenica kada je rekoao "Pa znate mi vas slusamo i moguce da ce vas predlog biti razmatran i posle sest meseci kada vam istekne ugovorna obaveza kolege ce mozda uvrstit takav paket u ponudu ! I ja tu eksplodiram u fazonu " Ma ko ste vi da ja sedim i cekam da vi neke pakete promenite po mom ukusu i nekoj normalnoj ceni"
Posto nije uspeo da me ubedi ovaj lik sa druge strane posle nekog vremena na kraju je drskim tonom pitao da li mogu jos nekako da vam pomognem ja mu kazem ne i prekinemo..
Iznerviran sto imam Vip-ov broj te ga ne mogu 3 meseca prenesti nigde otisao lepo u MTS, pitao sam :
Da li mogu da sa popustom da prelazim na nize i vise tarife bilo koje ?
Odgovoreno mi je pozitivno i u poslovnici i u CC,lepo uzeo podpisao Mix net xxl da me Bog pogleda jedno par meseci i preci cu na manji paket onda.. Podpisao sam ugovor na 24 meseca i imacu dva broja dok ne budem siguran da sam svima izdelio moj novi br, i to je to..
I boli me uvo vise za Vip, i njihove bubice,zute minute i druga SRANJA !
Inace istice mi tj prekida mi se ugovorna obaveza 21 ovog mesaca vec sam potrosio od 1100 smartova 920 smarta i opet sam se uzdrzavao da ne ode previse smamrtova jer bi sada bilo sigurno preko 1100...
Posto nije uspeo da me ubedi ovaj lik sa druge strane posle nekog vremena na kraju je drskim tonom pitao da li mogu jos nekako da vam pomognem ja mu kazem ne i prekinemo..
Iznerviran sto imam Vip-ov broj te ga ne mogu 3 meseca prenesti nigde otisao lepo u MTS, pitao sam :
Da li mogu da sa popustom da prelazim na nize i vise tarife bilo koje ?
Odgovoreno mi je pozitivno i u poslovnici i u CC,lepo uzeo podpisao Mix net xxl da me Bog pogleda jedno par meseci i preci cu na manji paket onda.. Podpisao sam ugovor na 24 meseca i imacu dva broja dok ne budem siguran da sam svima izdelio moj novi br, i to je to..
I boli me uvo vise za Vip, i njihove bubice,zute minute i druga SRANJA !
Inace istice mi tj prekida mi se ugovorna obaveza 21 ovog mesaca vec sam potrosio od 1100 smartova 920 smarta i opet sam se uzdrzavao da ne ode previse smamrtova jer bi sada bilo sigurno preko 1100...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
VIP novosti
To smartovi nisu za sve. Ne znam sto ih ljudi uzimaju, onda se stiskaju jer nema dovoljno ovog ili onog). Lepo uzmete paket gde ima sve (minuti, SMS i GB).
Meni u korisničkom rekli da je greska sistema, da će ispraviti brzo. Ja njima, da ću traziti nadoknadu i troskove ako moram ponovo u mts da idem (a moram, kartice koje sam dobio ne vaze, moraju se nove uzeti). To valjda nije ocekivala, rekla mi da moram da sačekam da proveri
Meni u korisničkom rekli da je greska sistema, da će ispraviti brzo. Ja njima, da ću traziti nadoknadu i troskove ako moram ponovo u mts da idem (a moram, kartice koje sam dobio ne vaze, moraju se nove uzeti). To valjda nije ocekivala, rekla mi da moram da sačekam da proveri

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa koliko puta smo prezvakali da su Smartovi iskljucivo za ljude koji 90% pricaju? Za sve drugo kako Baraba kaze, imate pakete sa sve. Meni licno, samo Smartovi vrse posao
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Baraba napisao:To smartovi nisu za sve. Ne znam sto ih ljudi uzimaju, onda se stiskaju jer nema dovoljno ovog ili onog). Lepo uzmete paket gde ima sve (minuti, SMS i GB).
Tada kada sam ja uzimao te smartove jos pre oko 4 god to je bilo najbolja opcija ,setite se sta je imao u ponudi MTS u odnosu na ovih 1100 iz Vipa koji je jeo MTS samo tako ...
Ja tix 1100 smartova vucem jos od kada je prvi put izasao HTC desire ...
Ja se izvinjavam što ovako ulećem u diskusiju, samo par poslednjih stranica sam pročitao, stvarno nemam vremena za više.
O kakvim to sms obaveštenjima za prenos broja pričate i kako ste ih uopšte dobili? Je l to stiže nakon podnošenja zahteva za prenos ili je to na ne znam koju foru Vip slao? Vidim iz Barabine priče da čak ni prispeće tog sms-a nije uslov za uspešan prenos pošto i dalje čoveka maltretiraju. I šta se desilo sa onim obaveznim ostajanjem 3 meseca nakon prestanka ugovorne obaveze? Ako nisam pročitao između redova još jednom se izvinjavam, u totalnom sam džumbusu.
O kakvim to sms obaveštenjima za prenos broja pričate i kako ste ih uopšte dobili? Je l to stiže nakon podnošenja zahteva za prenos ili je to na ne znam koju foru Vip slao? Vidim iz Barabine priče da čak ni prispeće tog sms-a nije uslov za uspešan prenos pošto i dalje čoveka maltretiraju. I šta se desilo sa onim obaveznim ostajanjem 3 meseca nakon prestanka ugovorne obaveze? Ako nisam pročitao između redova još jednom se izvinjavam, u totalnom sam džumbusu.