A1 novosti
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: VIP novosti
A verovatno sada ne idu smartovi isto, i ne trošiš fon kao pre 4 god... Ni ja ovaj paket nisam koristio pre 4god.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
antec, najcesce taj SMS dobijas kada podneses zahtev da ti skinu ugovornu obavezu zbog prelaska na drugu mrezu. Dakle, sada postoji i ta opcija, samo skidanje ugovorne obaveze pri cemu ostajes na post pejdu. Ja taj zahtev nisam podneo, ali sam se raspitivao u vezi prelaska. Pretpostavljam da su u obavezi da svaki razgovor negde zavedu pa da su mi zbog toga poslali SMS i odobrili prenos broja u mts.
Ranije je postojala samo opcija da te sa post pejda prebace na pri pejd, i u tom slucaju se vodis kao novi korisnik, a to znaci da si u obavezi da budes najmanje 3 meseca u mrezi i tek tada stices pravo na prenos broja.
Ranije je postojala samo opcija da te sa post pejda prebace na pri pejd, i u tom slucaju se vodis kao novi korisnik, a to znaci da si u obavezi da budes najmanje 3 meseca u mrezi i tek tada stices pravo na prenos broja.
I ja sam pročitala na forumu juče jer u poslovnici to kriju kao zmija noge. Lepo ih pitala ima li neka druga opcija osim 3 meseca prepaida da bih sačuvala broj, a oni rekoše da nema. E, sad pazi, moraš da pišeš žalbu u roku od mesec dana nakon primitka pisma, a meni su poslali sa zakašnjenjem, pa imam fore do 23 maja.antec napisao:Ja se izvinjavam što ovako ulećem u diskusiju, samo par poslednjih stranica sam pročitao, stvarno nemam vremena za više.
O kakvim to sms obaveštenjima za prenos broja pričate i kako ste ih uopšte dobili? Je l to stiže nakon podnošenja zahteva za prenos ili je to na ne znam koju foru Vip slao? Vidim iz Barabine priče da čak ni prispeće tog sms-a nije uslov za uspešan prenos pošto i dalje čoveka maltretiraju. I šta se desilo sa onim obaveznim ostajanjem 3 meseca nakon prestanka ugovorne obaveze? Ako nisam pročitao između redova još jednom se izvinjavam, u totalnom sam džumbusu.
@Azimuth, Deana, hvala na odgovorima, sve je kristalno jasno
Pozdrav ljudi

Pozdrav ljudi
MTS
;-);-) Napokon ... sad mogu da se vratim u krevet
;-);-)

- Azimuth
- Moderator
satell200, kada si podneo zahtev za prenos? Kada ti je stigao sms da ce sam prenos biti izvrsen nocas?
Jutro azi -;) ..prosli utorak pre 14h ...u petak stigla poruka od mts da ce broj jutros do 6 biti prenet i tacno je tako bilo
- Azimuth
- Moderator
Znaci mogu da ocekujem do sredine nedelje da i mene prebace
U petak sam podneo zahtev, receno mi je da ce trebati 3-4 dana da se sve to obradi, ali me je uhvatio vikend...

sad zvao 1234 -) 15 din odrase ...
zadnji racun majski ce mi biti proporcionalan broju dana koriscenja i bice kreiran posle 18.05 i kada ga platim sva obaveza prema vipu se zavrsava -)
zadnji racun majski ce mi biti proporcionalan broju dana koriscenja i bice kreiran posle 18.05 i kada ga platim sva obaveza prema vipu se zavrsava -)
- Azimuth
- Moderator
Cek, cek, Vip ti nece naplatiti punu cenu pretplate za ovaj mesec?! Meni ovo zvuci kao neka bajka, neverovatno skroz. Oni nikada nista nisu poklanjali, uvek su gledali kako mogu negde da ustinu i uhvate krivinu.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Kada je prenos broja, tu ne smeju da se zezaju, tu onda postoje zvanicna pravila koja su jasna, nema vipovih proizvoljnih tumacenja.
Imas pravo da odes istog trenutka kada ti ugovorna obaveza istekne, kakav god da je obracunski period vip smislio. Tada ne vaze vipova "nepisana pravila", ratel im nije ostavio prostora da budu "kreativni".
Imas pravo da odes istog trenutka kada ti ugovorna obaveza istekne, kakav god da je obracunski period vip smislio. Tada ne vaze vipova "nepisana pravila", ratel im nije ostavio prostora da budu "kreativni".
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Danas je 14.05...polako počinje odbrojavanje.Obzirom da mi 17.05 ističe onaj bonus mesec kojim me je Vip častio...
,očekujem 18.05 izjutra pozivom na neki od brojeva koje sam ugasio(3 iz moje porodice i svi smo prešli u m:ts)da čujem onu prelepu rečenicu:"Pozvali ste nepostojeći broj..."
Javljam se 18-tog...

Drug je 10.05 presao na prepaid i bio do poslovnice da plati zadnji racun majski i rekose mu da nema racuna ...izgleda ce ipak zadnji racun biti besplatan ...
Definitivno se ne placa dodatni obracunski period...drug proverio u jos jednoj poslovnici..racuni su kreirani izuzev za njega gde je odradjena nivelacija-:)...e sad za sta ce meni reci javljam posle 18
Dobila sam sms da sam od 19. V u 6.00 h u MTS-u. 
Jeeeeeeeee!!!
Super ako mi VIP neće naplatiti ceo obračunski period jer mi je presek 25. u mesecu.

Jeeeeeeeee!!!
Super ako mi VIP neće naplatiti ceo obračunski period jer mi je presek 25. u mesecu.
Ovako stvari stoje...danas je dan D za napuštanje ovih,neznam kako da ih nazovem(a da mi neko ne pripiše varijantu hejtovanje)...uglavnom.Nisam pozvao nepostojeći broj,jer stoji poruka:"Poštovani,usled raskida ugovora,Vaš broj možete koristiti kao pripejd....itd,itd"Uglavnom,nemam nameru koristiti ni kao pripejd(mada ostaviću starijem sinu njegov broj pa neka on vidi šta će sa njim),ja i supruga sa njima ćaos više.

- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Da li neko moze da mi kaze zasto kada pokusam da posaljem poruku na 1003,dobijem sledece "Postovani korisnice, na zahtev vlasnika ugovora na ovom broju je onemoguceno koriscenje trazene usluge."?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
alphablue597, možda pokušavaš da pošalješ poruku sa službenog broja? 

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Ma nije,ovo moj broj imam ga 5godina,nisam nista podesavao niti bilo sta,sto se poruka tice...
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 18. Maj 2014. 14:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
U tom slučaju pozovi 0601234 i proveri šta ti je sa brojem. To je verovatno nešto u sistemu.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica