MTS novosti
Re: MT:S novosti
Meni je malo cudna ta prica za vip i mts. Koja je poenta onda tranjanja dopune od samo godinu dana (do skora cak i samo 6 meseci) ako posle toga operater zauvek prakticno gubi broj iz opticaja?
To sto su nepostojeci kada ih zoves mozda samo znaci da ih jos uvek niko nov nije aktivirao. E sada, sto se tice tvojih zahteva, ne znam - jel si hteo da 'ozivis' svoj stari broj ili si se pravio kao da si potpuno novi korisnik koji bira nov postpaid broj?
Ko ce ga znati... mozda stvarno povlace istekle brojeve iz opticaja i cekaju da ispucaju preostalu raspolozivu numeraciju, taman da se stari u potpunosti zaborave, pa ajde jovo nanovo.[/quote]
Govorim iz licnog iskustva...064/114-...6,bio suprugin broj,na pripejdu,registrovan na njeno ime(u vreme kad su se brojevi placali,ih...),imaju ga u sistemu,na njeno je ime,ali je UGASEN i nemoze se reaktivirati.060/059-...0,moj broj,UGASEN i tako ostaje,060/050-..61,nije bio moj,ali ide kao moj maticni broj,bio u vlasnistvu nekoga u Beograda,UGASEN i gotovo...U Telenoru,ugaseni brojevi "vise" nekih 6 meseci,ako se stari vlasnik predomisli,posle idu na ponovnu "upotrebu"...
To sto su nepostojeci kada ih zoves mozda samo znaci da ih jos uvek niko nov nije aktivirao. E sada, sto se tice tvojih zahteva, ne znam - jel si hteo da 'ozivis' svoj stari broj ili si se pravio kao da si potpuno novi korisnik koji bira nov postpaid broj?
Ko ce ga znati... mozda stvarno povlace istekle brojeve iz opticaja i cekaju da ispucaju preostalu raspolozivu numeraciju, taman da se stari u potpunosti zaborave, pa ajde jovo nanovo.[/quote]
Govorim iz licnog iskustva...064/114-...6,bio suprugin broj,na pripejdu,registrovan na njeno ime(u vreme kad su se brojevi placali,ih...),imaju ga u sistemu,na njeno je ime,ali je UGASEN i nemoze se reaktivirati.060/059-...0,moj broj,UGASEN i tako ostaje,060/050-..61,nije bio moj,ali ide kao moj maticni broj,bio u vlasnistvu nekoga u Beograda,UGASEN i gotovo...U Telenoru,ugaseni brojevi "vise" nekih 6 meseci,ako se stari vlasnik predomisli,posle idu na ponovnu "upotrebu"...
Sto se tice parametara,gprsinternet koristim od kad znam za sebe
inace,kad vec pricate o tom gasenju brojeva,ja sam imao broj na svoje ime od '02. nisam ga menjao do '08 i onda sam nazalost morao da ga izvadim iz tel i uzmem drugi. Neki ljudi su me smarali i nije bilo drugog resenja. Posle tri god i tri meseca ja se setim tog nikad prezaljenog broja i resim da ga aktiviram ponovo,odem u mts i pitam a oni mi kazu da se i dalje vodi na mene??? ali je dat nekome kao broz da one usb module za internet i da im je tri godine period koji su me cekali da uplatim neki kredit i da sam to uradio broj bi i dalje bio moj. Eto,izgleda da se ne zna ko pije a ko placa

12 godina na forumu!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Po meni jedino to ima smisla, da se ne zna ko pije a ko placa 
Mora da postoji neko pravilo jer je prosto nemoguce da se broj zauvek zauvek gubi iz numeracije operatera. Jos apsurdnije mi je to da se broj idalje vodi na starog vlasnika, a da ovaj ni na koji nacin na moze da ga vrati u upotrebu. Ali kada je telekom u pitanju, navikao sam ja odavno da me ovakve stvari kod njih uopste ne cude.

Mora da postoji neko pravilo jer je prosto nemoguce da se broj zauvek zauvek gubi iz numeracije operatera. Jos apsurdnije mi je to da se broj idalje vodi na starog vlasnika, a da ovaj ni na koji nacin na moze da ga vrati u upotrebu. Ali kada je telekom u pitanju, navikao sam ja odavno da me ovakve stvari kod njih uopste ne cude.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ovaj MTS je stvarno bezobrazan.Aktiviram ti ja neku promociju,400 sms za nedelju dana.I sad glavna fora,aktivacija je 110 din.Ja uplatim 150 i ostane mi 40ak dinara.Vrhunac je sto oni promociju na kvarno ugase tacno u 12 uvece,a poruka mi stigne tek sutradan prepodne.I tako mi se desilo par puta da sam odrao kredit misleci da i dalje imam promociju.Da ne pominjem da su sms nabili na 5 dinara.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
ljudi možda će vam ovo biti k
orisno,ja nemam vremena da se igram...
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mre ... T-TELEFON/
Ko će prvi

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mre ... T-TELEFON/
Ko će prvi

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Bio je i kod nas u Boru taj karavan, ali su se po mom mišljenju loše organizovali. Prvi QR kod postavili su u 11h kada su svi srednjoškolci i stariji osnovci u školi, tako da su u toj igri mogli da učestvuju samo studenti i ostali ljudi koji ne rade u to vreme. 
Inače, prvu nagradu uzeo je neki penzioner, čini mi se.

Inače, prvu nagradu uzeo je neki penzioner, čini mi se.

Može li da se uplati dopuna 55 dinara
?

Sto nebi moglo.Koliko znam,jedino je najmanji iznos uplate 50 dinara
Ako je neko imao slično iskustvo, molio bih za pomoć. Za par dana mi ističe 2-godišnji ugovor na Mix 750 i planirao sam da predjem na veći paket Mix Net M. Odem u poslovnicu MTS-a i pitam da li imam pravo na neki popust, jer bih želeo da uzmem Alcatel 992, ali dobijem informaciju da ne mogu ostvariti nikakvu povoljnost, jer sam navodno, neka "treća kategorija". Iako znam par ljudi koji su sa istim paketima ostvarili pogodnost, konačan odgovor je da mogu da uzmem telefon samo pod uslovima sa sajta, dakle kao potpuno nov korisnik, iako sam već 6 godina na postpejdu, a imam i BOX paket kod MTS-a.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Koja si "kategorija" korisnika nije odredjeno tvojim prethodnim ugovorom nego tvojom prosecnom potrosnjom tokom ugovora.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Juce slucajno pogledam stanje racuna, kad ono vec 50 din. Mislim da nisam nista uradio kako bi se to napravilo, tako da me zanima kako mogu da proverim zasto se stvorilo tih 50 dinara. Prosli mesec je bilo 90, jedan parking jesam platio, ali ostalo ne znam sta je.
Udjem sad listing da pogledam, ali samo ima april mesec da se vidi, ne mogu nikako maj i ovaj sad tekuci :@
Udjem sad listing da pogledam, ali samo ima april mesec da se vidi, ne mogu nikako maj i ovaj sad tekuci :@
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Maj mesec još nisu obračunali, sačekaj još koji dan, 2-3 dana bar! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Listing za postpaid korisnike za prethodni mesec je dostupan najranije desetog dana u tekućem mesecu
- djosa@
- Redovni učesnik
simon teško da ćeš ostvariti popust ako uzimas i fon i veći paket..Drski su nevidjeno,ako odaberes samo paket onda ti daju čak 50 popusta... A kad im dajes više para oni neće da uzmu.Čudna ima je politika poslovanja...
- tomas.hokenberi
- Moderator
djosa@, nije bas tako. Ako si u prethodnom periodu "dobro kategorisan" (citaj trosio si izvan paketa) onda ti sleduje popust u vidu telefona po ceni iz narednog paketa (npr. u Mix Net M po ceni Mix Net L). Medjutim ako nisi previse trosio, odnosno ostajao si u okviru svog paketa, onda nema popusta na telefone.
- djosa@
- Redovni učesnik
onda je to ok...Znam par ljudi koji su trosili preko,primer moj drug..Radi kao v.kamiona...Vozi ture preko...Prelazio preko i po 5 soma...Kad je hteo da produži ugovor,naravno nema nikakog popusta...DA SMO ZA TO ZNALI ONDA BI INSISTIRALI
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pa vidiš, djosa@, to se radi po APP principu (Ako Prođe Prođe) 
Žalosno, ali istinito.
Znam ljude koji imaju ugovore po desetak godina, bez da vode računa o promocijama, poustima ili ne daj Bože telefonima. I niko ih nikad nije pozvao da im ponudi neke uslove.
U fazonu - što bismo im dali nešto što ni sami ne traže.
Drugi - pak - dobijaju i telefone i popuste, baš kao što tomas.hokenberi kaže.

Žalosno, ali istinito.
Znam ljude koji imaju ugovore po desetak godina, bez da vode računa o promocijama, poustima ili ne daj Bože telefonima. I niko ih nikad nije pozvao da im ponudi neke uslove.
U fazonu - što bismo im dali nešto što ni sami ne traže.
Drugi - pak - dobijaju i telefone i popuste, baš kao što tomas.hokenberi kaže.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- tomas.hokenberi
- Moderator
m@c|-|oR, meni salju te dopise o "specijalnim povoljnostima" pred kraj svakog ugovornog perioda. Ja retko prelazim preko ugovora, osim kada sam u romingu i slicno, ali zato u proseku uplatim 500,00 do 1000,00 din dopuna (!?) blizoj i daljoj familiji (tacnije sestri i sestricinama), a i to se racuna.
Naravno i kada dodjes sa "dopisom" prvo se prave ludi i priznaju da imas pravo tek kada se potegne pitanje i kazes da znas da imas pravo na popust.
Naravno i kada dodjes sa "dopisom" prvo se prave ludi i priznaju da imas pravo tek kada se potegne pitanje i kazes da znas da imas pravo na popust.