MTS novosti
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: MT:S novosti
Čak ne verujem da radi kroz UI tako glatko kao običan Idol,pa on šiba i 4x kroz UI, čak sad kad sam stavio procesor na perfomance šiba i u igricama ko lud.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Isprobao sam samo bukvalno nov onako out of the box. Tu je radio savrseno. E sad, verovatno bi poceo da zeza kada bi mu se nabacio LWP, pa aplikacije, ovo ono... 
Anyway, nije tema o Idol Ultra vec o mts-u.
Mogli su malko nizu cenu da provuku... npr. da toliko kosta na jednom nize paketu i bio bi odlicna kupovina, ali i ovako moze da prodje!

Anyway, nije tema o Idol Ultra vec o mts-u.
Mogli su malko nizu cenu da provuku... npr. da toliko kosta na jednom nize paketu i bio bi odlicna kupovina, ali i ovako moze da prodje!

- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Pa za tu cenu u mts-u imaš Lg Optimus 4x HD!
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Koje su sad aktuelne promocije u kontroli troškova, tj. ima li promocija 100x više itd, zna li neko?! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Kod mene na kontroli troskova sem omiljenih brojeva i inostranih razgovora nikakve promocije ne postoje vec duuuuuuuuugo vremena.
Jel je moguce nedeljom uzeti postpejd ugovor u Vipu ili Telekomu?Zbog provere kreditnog biroa pitam,a znam da Vip radi nedeljom.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Kao da su čuli ovo uuuuuuuuuuuuuuukanje
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... .1435.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... .1435.html
Nokia Efiftyone
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ovo je vise za skolarce?
-
- Entuzijasta
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne mislim, citam:
" Ovim promotivnim povoljnostima želeli smo, pre svega, da obradujemo osnovce i srednjoškolce na početku nove školske godine"
" Ovim promotivnim povoljnostima želeli smo, pre svega, da obradujemo osnovce i srednjoškolce na početku nove školske godine"
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Lepo je što su povećali bonus i MB u kontroli troškova, tako su sada nešto povoljniji od konkurencije! A, ovo za telefone, mogli su ubaciti i koju Nokiju u sličnom cenovnom rangu, tipa 206 ili 301!
Još povoljnija mt:s Kontrola troškova!
30.08.2013
Ukoliko ste korisnik tarife mt:s Kontrole troškova, sada vas u okviru mesečne pretplate za vaš omiljeni tarifni profil očekuje duplo veći bonus kredit i znatno veća količina MB za prenos podataka.
Bonus kredit koji u okviru pretplate dobijate za prenos podataka, SMS poruke i pozive u mt:s mreži povećan je na 1.000,00 dinara za mt:s Kontrolu troškova 500, na 2.000,00 dinara za mt:s Kontrolu troškova 1000 i čak na 4.000,00 dinara za mt:s Kontrolu troškova 2000. Količina MB uključenih u pretplatu povećana je sa 100 MB na 150 MB za Kontrolu troškova 500 i 300 MB za Kontrolu troškova 1000. Ukoliko ste korisnik Kontrole troškova 2000, u okviru mesečne pretplate vas očekuje 500 MB.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Opet ja, sa još jednim pitanjcem, izvinjavam se za uzastopni post, prethodni ne mogu da izmenim!
Ko koristi 50% popusta na pretplatu na kontroli troškova, ima li problema pri aktivaciji tri omiljena broja s obzirom da je cena oko 406 din, a npr. kontrola 500 sa 50% je 250din pretplate, znam da VAS servisi i nagradne igre imaju ograničenje!?
I još jedno, da li se bonus troši paralelno sa kreditom, ili nakon što ga potrošite?

Ko koristi 50% popusta na pretplatu na kontroli troškova, ima li problema pri aktivaciji tri omiljena broja s obzirom da je cena oko 406 din, a npr. kontrola 500 sa 50% je 250din pretplate, znam da VAS servisi i nagradne igre imaju ograničenje!?
I još jedno, da li se bonus troši paralelno sa kreditom, ili nakon što ga potrošite?

Kod kontrole troskova kada pozivas u mrezi skida ti sa bonusa dok za ostalo ti skida sa regularnog kredita. Trosi se paralelno.
Ovo za 3 omiljena broja ne mogu da ti odgovorim jer nisam koristio.
Malo su ga ovim izmenama doterali ali bez promocija bas je bez veze, da makar ostavise ono posle 22h i vikendom ili da postoje imaju promocije sa prepaida kako je i bilo do pocetka ove godine.
Ja sam matorog sa KT 500 prebacio na mix 750.
Ovo za 3 omiljena broja ne mogu da ti odgovorim jer nisam koristio.
Malo su ga ovim izmenama doterali ali bez promocija bas je bez veze, da makar ostavise ono posle 22h i vikendom ili da postoje imaju promocije sa prepaida kako je i bilo do pocetka ove godine.
Ja sam matorog sa KT 500 prebacio na mix 750.
Meni istice ugovor uskoro, sta mislite kakve su sanse da izboksujem neki lowend thelefon kao ovi gore sto se pominju za kt?
Planiram da produzim ugovor na mixnet paketu, 50% popusta. Treba mi za cala neki tako obican tel, nije to sto dukata ali rekao sam sebi da cu da probam, kada sam prosli put potpisivao ugovor, bila je slicna akcija imao sam pravo na telefon i nisu mi dali, razvlacili me kao nema na lageru zvacemo vas.. i na kraju sam batalio jer mi nije bilo potrebno toliko i mrzelo me da se ciganisem. Sada sam resio malo da se natezem cisto sporta radi, da vidim mogu li da dobijem nesto
Planiram da produzim ugovor na mixnet paketu, 50% popusta. Treba mi za cala neki tako obican tel, nije to sto dukata ali rekao sam sebi da cu da probam, kada sam prosli put potpisivao ugovor, bila je slicna akcija imao sam pravo na telefon i nisu mi dali, razvlacili me kao nema na lageru zvacemo vas.. i na kraju sam batalio jer mi nije bilo potrebno toliko i mrzelo me da se ciganisem. Sada sam resio malo da se natezem cisto sporta radi, da vidim mogu li da dobijem nesto

12 godina na forumu!
i ja sam isto planirao..
na mix net l 50% i da im trazim neki obican tel..
makar da probam..pretprosli ugovor sam pozurio 3 dana, i posle nedelju dana oni davali obicne telefone na poklon..

-
- Redovni učesnik
Nema nikakvih problema oko aktivacije 3 omiljena broja na KT,cak je po meni to jedino ostalo kao povoljnost.
Npr.Ukoliko uzmes kontrolu troskova 500,ako uzmes telefon placaces 500 dinara.Ukoliko uzmes 50% placaces 250 dinara racun.U OBA slucaja dobices 500 dinara kredita i 1000 dinara bonusa(do pre neki dan je bilo 500 dinara bonusa,pa je promenjeno).Kako ces taj kredit potrositi,na tebi je i funkcionise kao u pripejdu.
Ukoliko aktiviras tri omiljena broja,aktivaciju od 406 dinara skidace ti od KREDITA,a svaki put kad pozoves omiljeni broj (posto se i za ta tri broja naplacuje uspostava veze) skidace ti od BONUSA.
Mesecno se uz KT 500 dobija i 150 megabajta interneta koji se neograniceno mogu prenositi neograniceno dugo (bar su do sada mogli).
Kredit se takodje prenosio u neogranicen broj meseci,a bonus samo u naredni,ali kako citam i to ce promeniti,pa ce se oba prenositi samo u naredni.
Za KT 1000 dobija se 1000 dinara kredita i 2000 dinara bonusa,kao i 300 MB
Za KT 2000 dobija se 2000 dinara kredita i 4000 dinara bonusa kao i 500 MB
Od kredita se takodje mogu kupovati vauceri za INO CALL pozive.
Ne postoje tarifni dodaci koji inace postoje u pripejdi
Ako treba jos neka informacija,pitajte.
Npr.Ukoliko uzmes kontrolu troskova 500,ako uzmes telefon placaces 500 dinara.Ukoliko uzmes 50% placaces 250 dinara racun.U OBA slucaja dobices 500 dinara kredita i 1000 dinara bonusa(do pre neki dan je bilo 500 dinara bonusa,pa je promenjeno).Kako ces taj kredit potrositi,na tebi je i funkcionise kao u pripejdu.
Ukoliko aktiviras tri omiljena broja,aktivaciju od 406 dinara skidace ti od KREDITA,a svaki put kad pozoves omiljeni broj (posto se i za ta tri broja naplacuje uspostava veze) skidace ti od BONUSA.
Mesecno se uz KT 500 dobija i 150 megabajta interneta koji se neograniceno mogu prenositi neograniceno dugo (bar su do sada mogli).
Kredit se takodje prenosio u neogranicen broj meseci,a bonus samo u naredni,ali kako citam i to ce promeniti,pa ce se oba prenositi samo u naredni.
Za KT 1000 dobija se 1000 dinara kredita i 2000 dinara bonusa,kao i 300 MB
Za KT 2000 dobija se 2000 dinara kredita i 4000 dinara bonusa kao i 500 MB
Od kredita se takodje mogu kupovati vauceri za INO CALL pozive.
Ne postoje tarifni dodaci koji inace postoje u pripejdi
Ako treba jos neka informacija,pitajte.
"Ukoliko u toku meseca kredit ili bonus ne potrošite u celini, preostali iznos se prenosi u naredni mesec i pridodaje se iznosu kredita i bonusa koji dobijate u tom mesecu, s tim što se preneta količina bonusa može iskoristiti samo u mesecu u koji je preneta. "
E sad gde ima taj Huawei y210D da se uzme u kojoj poslovnici , jel u mnogim i nisu culi za tu djacku kampanju....
Ako moze neko da mi potvrdi :
kad sa KT prelazis na prepaid glavni kredit se prebacuje kao kredit na prepaid
kad sa KT prelazis na postpaid glavni kredit se prebacuje kao avans za placanje pretplate i sto potrosis , ne i za rate telefona
kad se sa postpaid sa avansom prelazi na prepaid taj avans se prebacuje kao kredit
kad se na postpaidu nalazi avans jel moze da se podnese zahtev za njegovu isplatu na tek racun ?
E sad gde ima taj Huawei y210D da se uzme u kojoj poslovnici , jel u mnogim i nisu culi za tu djacku kampanju....
Ako moze neko da mi potvrdi :
kad sa KT prelazis na prepaid glavni kredit se prebacuje kao kredit na prepaid
kad sa KT prelazis na postpaid glavni kredit se prebacuje kao avans za placanje pretplate i sto potrosis , ne i za rate telefona
kad se sa postpaid sa avansom prelazi na prepaid taj avans se prebacuje kao kredit
kad se na postpaidu nalazi avans jel moze da se podnese zahtev za njegovu isplatu na tek racun ?
-
- Redovni učesnik
Ovo su vec teza pitanja o KT,o kojima nikad nisam razmislao.Jedino pretpostavljam da je odgovor na poslednje pitanje negativan,jer oni novac nikad ne vracaju.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Mislim, da ništa nije izvesno, i jedino sigurno je, da pri prelasku sa prepaida na postpaid kredit prebacuju u avans, ostalo mislim da nije moguće, osim ako se nekako ne nagodiš! 

-
- Entuzijasta
Odakle ti ovo?misapop napisao: Kredit se takodje prenosio u neogranicen broj meseci,a bonus samo u naredni,ali kako citam i to ce promeniti,pa ce se oba prenositi samo u naredni.
Nokia Efiftyone