A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Re: VIP novosti

Post od Lobachewsky »

95Darko napisao:uplaticu uskoro 50 MB za 90 din da vidim da li cu izgurati dan, mada ne vidim kako mogu ispucat tih 50 MB za jedan dan, jedino FB jede megabajte malo vise, ostalo ne toliko
95Darko, 1,5 GB uz Wi-Fi stize, kao sto sam vec napisao. Ovako jako tesko jer ti ces jedan dan pregurati sa 50 mb, ali sledeci dan se zaboravis i bez problema iscuri 150 mb.
Jel imas ti wi-fi?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

kod kuce da, ali u stanu, tj. sobi u gradu u kom studiram nemam (morao sam cak posebnu antenu da uzmem za lap top da bih hvatao taj Wi Fi, blokiraju ga zidovi)... Tako da, kad nisam kuci moracu da koristim VIP internet..

mada u vipu mogu uzeti besplatan FB za 70 dinara, 30 dana traje... E ssd nznm da li ce skidati MB dok koristim FB sa ovim dodatkom...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

95Darko napisao:kod kuce da, ali u stanu, tj. sobi u gradu u kom studiram nemam (morao sam cak posebnu antenu da uzmem za lap top da bih hvatao taj Wi Fi, blokiraju ga zidovi)... Tako da, kad nisam kuci moracu da koristim VIP internet..
Ovo te bas nisam razumeo, u tom stanu ipak hvatas neki internet na laptopu? Jedino tako ima smisla to sto pricas, jer ako si u mogucnosti da koristis samo vip internet iz giga paketa, to definitivno nije dovoljno za mesec dana. Videces i sam, uostalom.
Eventualno da uplatis dodatke za facebook i nocnu pticu, nocna ptica bi ti donekle iscupala stvar (posto moze da se koristi nocu i kao hotspot).

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ili prosto uzmes ruter sa bridge opcijom i zavrsio si posao. Znaci kacis se na tu neku mrezu, i ruter pravi novu mrezu koji koristis na laptop-u i telefonu.
Nisu skupi, za oko 2500-3500 imas da uzmes. Imam i ja jedan takav ;)

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od 95Darko »

Nije to stan u zgradi vec manja kuca (2 sobe) pored vece u kojoj zive ovi sto mi izdaju stan, tj. sobu :D E sad, ruter se nalazi na spratu te glavne kuce, mada uopste nije daleko od mene, mozda 7-8 metara vazdusnom linijom :D ali izgleda da signal blokiraju zidovi... Wi Fi hvatam jedino ako stavim telefon kod prozora, a i to jedva, inace, ta antena za lap top (tp link), i ona stoji kod prozora i hvata, bez toga ni lap top ne moze da hvata signal :3

Nocna ptica mi nista ne znaci, vazi samo od 23h do 7h ujutru, a nznm za besplatan FB, ako uplatim, mozda ce prvo da koristi te megabajte, pa kad spucam to, onda da bude free?

@Azimuth
trebao sam odmah tako, ovu antenicu za LT sam platio cini mi se 1500-2000, sad mi se ne daje novac opet...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Prodaj antenicu i uzmi ovaj ruter. To ti je, rekao bih, najbolja opcija.

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od 95Darko »

Razmotricu i tu opciju, hvala na predlogu ;)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

95Darko napisao:a nznm za besplatan FB, ako uplatim, mozda ce prvo da koristi te megabajte, pa kad spucam to, onda da bude free?
Trose se paralelno, tj. FB dodatak ima prednost nad regularnim MB.

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od 95Darko »

Ako je tako, onda necu imati problema sa megabajtima..... :)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

U Vip-u su ubacili novih 10% popusta na telefon ako se placa gotovoinom. Taj popust moze da se kombinuje sa prolecnom promocijom. Dakle,jedan uredjaj mozete uzeti cak za 30% manje.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

To je fina ponuda, mada su iovako papreme cene kod operatera tako da covek nije pametan sta je dobro, a sta nije dobro. Jedino kupovina uz neki veliki paket i taj popust na uredjaj od 10% mogu da budu ok kombinacija
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da li je moguce da su ovi iz Vipa toliko ocajni pa da salju poruke preko Vibera svima, cak i nama koji nismo u njihovoj mrezi?

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

VIP novosti

Post od Joxy »

Да, свима стижу те поруке. Опасни су они када су се тога сетили, сигурно су папрено платили за такву врсту рекламе.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hoce da nas naloze da potpisemo ugovor na dva meseca koliko im traje ta akcija hahaha
Note IV N9100 dual

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Znaci nisam izolovan slucaj. Meni je takodje stigla poruka na Viber od VIP-a oko neke promocije pri zakljucenju ugovora ili cega god vec, pomislio sam da je Viber pobrljavio :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Definitivno je svako dobio tu poruku, bar one koje znam
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Meni je takođe stigla poruka preko vibera, iako nisam u VIP mrezi. Ako me viber još jednom bude smarao reklamom, leti iz telefona. Nisam na VIP ljut koliko na viber.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ma ovi iz vibera su prodane duse
Note IV N9100 dual

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Sa 3GB i 50% popusta u mts-u,vip me nece videti. :)

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

Hteo sam danas da promenim terifu sa smarta na siguricu i kazu mi da je to tehnicki neizvodljivo. Ne postoji mogucnost ni da na postojecu smart tarifu ogranicim potrosnju npr. 1000 din. nakon potrosenih smartova.
Na kraju kad sam se pomirio s tim pitam i kakva je mogucnost da nakon isteka ugovorne obaveze predjem ne siguricu a oni mi kazu da moram prvo da raskinem ugovor, zatim predjem na pripejd pa tek onda zakljucim ugovor na tu cuvenu siguricu. Katastrofa!
Sve vodi ka tome da cu i taj jedini broj koji mi je ostao u vipu prebaciti u drugu mrezu.

Odgovori