Yettel novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Telenor novosti
Layne_Staley, ja sam to dobio nakon slanja meila pa su me oni zvali a mozda je i brze kao sto napisa zilgor ako podneses zahtev za prenos. Na mts sajtu to imas onlide da uradis.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Nešto se sad razmišljam, ako su oni meni dali popust od 50% a da nisam ni uradio zahtev za prenos broja, pa se iz toga zaključuje da oni inače deeeebeeeeelo zarađuju na paketima koje prodaju, jer mi tu ponudu sigurno ne bi dali da im se ne isplati čak i po toj ceni da plaćam jači paket. To je samo dokaz koliko mi ustvari preplaćujemo usluge mobilne telefonije. Moje jedno zapažanje.
iPhone 4 16GB SIM Free
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Kamiondzija, naravno da je tako, to je ono sto se zove rizik trzista, a koji je kod nas ogroman. Trziste je zatvoreno, kurs je nestabilan, plate su niske, kupovna moc takodje, naplata dugova gotovo nemoguca, i zato ove strane firme koje dodju ovde, drze visoke cene. Nije dobro, ali je tako...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Danas ih je moj cale zvao i naduvao.. Imamo 10 brojeva kod njih koji se vode na mene kevu i caleta.. (keva, cale, sestra, ja, i 5 radnika u firmi). Mesecno im placamo 50000 dinara a oni se nisu setili da pozovu i da kazu coveku da koristi paket od pre hrista, da ponude neki popust, neki telefon bilo sta...
Zvao ih je i naduvao.. Operaterka je bila izuzetno drska, i rekla mu je da operateri koji omogucuju popust (!?!?!?) rade od ponedeljka do petka i da ce ga zvati tada. Cale je rekao da on ima obaveze u zivotu i da ne mogu da ga zovu radnim danima nego samo subotom i nedeljom (covek ima firmu od 100 zaposlenih). Ona kao videce...
Jezivi su... Na kraju je on (cale) rekao da ce prebaciti sve u mts ili vip i da gube 10 brojeva i plus jedno 20ak ljudi iz firme ce povuci sa sobom... Videcemo kakav ce biti njihov odgovor...
Zvao ih je i naduvao.. Operaterka je bila izuzetno drska, i rekla mu je da operateri koji omogucuju popust (!?!?!?) rade od ponedeljka do petka i da ce ga zvati tada. Cale je rekao da on ima obaveze u zivotu i da ne mogu da ga zovu radnim danima nego samo subotom i nedeljom (covek ima firmu od 100 zaposlenih). Ona kao videce...
Jezivi su... Na kraju je on (cale) rekao da ce prebaciti sve u mts ili vip i da gube 10 brojeva i plus jedno 20ak ljudi iz firme ce povuci sa sobom... Videcemo kakav ce biti njihov odgovor...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ma i treba da se prebaci na Vip ili Mts,ja se kajem sto sam produzio ugovor na telenoru.. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sale_M, ako mu odobre popust nece se prebaciti... Ako meni odobre popust necu se prebaciti.. Ako ne odobre, spustam paket na najnizi moguci paket koji postoji na svetu (jer imam ugovornu obavezu do juna 2013, ali sa pravom promene paketa) i uzimam u mtsu ili vipu...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Layne_Staley, i meni se ne prelazi,samo od 50% popusta stvarno nema nista jeftinije.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pogledajte poslednjih nekoliko postova na mt:s temi....
Ni tih 50% nisu baš sjajni, jer su počeli da dižu cene...
Ni tih 50% nisu baš sjajni, jer su počeli da dižu cene...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
m@c|-|oR, kapiram... Sve ima svoju je*adu (izvinite na izrazu)... Videcemo ovih dana odgovor od Telenora, kakav ce biti...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Telenor novosti
A na koji mejl se salje telenorovoj sluzbi za korisnike,napisao sam nesto pa da vidim sta ce oni ponuditi.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Telenor novosti
E hvala za mejl. E pa nista specijalno,slicno kao kamiondzija,imam onaj plati mo,pa kao da li to treba da odjavljujem kod nji ili sta vec posto cu podneti zahtev za drugu mrezu. A ortak koji nema će im poslati da su mu promenili paket na veci da u mts-u ima za slicni paket za upola cene i da li planiraju da mu daju nesto ili ce onda podneti zahtev za prelaz,mada rekao mi je da ih ne baronise jer ce stvarno podneti zahtev i hteo je vec nego sam mu ja rekao da posaljemo prvo mejl da se ne cimamo odmah sa zahtevima.
Inace procitao sam prethodne postove i ljudi se sele sa telenora,pre neki mesec u firmi u kojoj radi moj ortak presli su sa telenora u mts,firma ima oko 4000 ljudi i verujem da im je bio bas udarac veliki. E sad on kaze da je povoljnije,ali takodje posto je on zaduzen u firmi za inostranstvo i stalno je po Evropi kaze mi,veruj mi jesu skuplji ali telenor je dosta bolji. E sad gazda je gazda on gleda kako da smanji troskove samo i ja ga tu potpuno razumem. Tako da ne znam sta je bas pametno raditi...
Ja cu verovatno da predjem na prenesi premium L i da im trazim 50 posto popusta. Svidja mi se za minute u inostranstvu,samo jos da proverim da li se i oni prenose iz meseca u mesec,jer taman na neka tri meseca i odem negde i to bi mi bilo bas super.
Inace procitao sam prethodne postove i ljudi se sele sa telenora,pre neki mesec u firmi u kojoj radi moj ortak presli su sa telenora u mts,firma ima oko 4000 ljudi i verujem da im je bio bas udarac veliki. E sad on kaze da je povoljnije,ali takodje posto je on zaduzen u firmi za inostranstvo i stalno je po Evropi kaze mi,veruj mi jesu skuplji ali telenor je dosta bolji. E sad gazda je gazda on gleda kako da smanji troskove samo i ja ga tu potpuno razumem. Tako da ne znam sta je bas pametno raditi...
Ja cu verovatno da predjem na prenesi premium L i da im trazim 50 posto popusta. Svidja mi se za minute u inostranstvu,samo jos da proverim da li se i oni prenose iz meseca u mesec,jer taman na neka tri meseca i odem negde i to bi mi bilo bas super.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Layne_Staley, ja sam im napisao u meilu da eto njih prvo nudim da mi omoguce tih 50% popusta i ostanem i naredne dve godine kod njih. Ako me odbiju ili mi ne odgovore napisao sam im da od 1.12 prenosim brojeve u mts jer kod njih to vec postoji. I za dva dana su me pozvali i dogovorili smose.
Evo i da ih pohvalim, popust sam dobio oko 20-tog u novembru i jutros proverim stanje i oni su popust dali za ceo mesec a ne samo za deset dana i posto sam menjao paket nisu mi uzeli prenete minute kao sto su radili ranije.
Ja se nekajem sto sam ostao kod njih iako bi mozda kod mtsa za isi novac imao nesto vise. Ovde znam sta i kako i dosad sam zadovoljan njihovom uslugom a evo sad sam se i uverio da i stvarno telenorov internet radi odlicno a i nemoram da mu mislim za mega bajte kad cu ih potrositi pa da mi racun neode navise.
Evo i da ih pohvalim, popust sam dobio oko 20-tog u novembru i jutros proverim stanje i oni su popust dali za ceo mesec a ne samo za deset dana i posto sam menjao paket nisu mi uzeli prenete minute kao sto su radili ranije.
Ja se nekajem sto sam ostao kod njih iako bi mozda kod mtsa za isi novac imao nesto vise. Ovde znam sta i kako i dosad sam zadovoljan njihovom uslugom a evo sad sam se i uverio da i stvarno telenorov internet radi odlicno a i nemoram da mu mislim za mega bajte kad cu ih potrositi pa da mi racun neode navise.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Deksi, meni je problem sto imam ugovor do juna (neki na 12 meseci). Jedino mogu da kazem da cu promeniti na start paket (jer mi klauzula u ugovoru tako nalaze) i da cu otici u mts... Ne znam sta da radim.. Ja 12 meseci unazad trosim vise od 6000 dinara mesecno... Kako da ih namolim za popust ?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Layne_Staley, ne treba da ih moliš. Podnesi zahtev za prenos broja, pa će ti se neko već javiti. U to sam siguran.
Problem koji imaš je da si se Ugovorom obavezao da poštuješ njihova pravila za vreme trajanja tog Ugovora.
To da se prvo prebaciš na najniži paket, pa podneseš zahtev za prenos zvuči kao zanimljiva ideja. Verovatno će te onda terati da im platiš 6 pretplata, ali valjda na tom najnižem paketu. Ti proceni da li ti se to isplati.
Problem koji imaš je da si se Ugovorom obavezao da poštuješ njihova pravila za vreme trajanja tog Ugovora.
To da se prvo prebaciš na najniži paket, pa podneseš zahtev za prenos zvuči kao zanimljiva ideja. Verovatno će te onda terati da im platiš 6 pretplata, ali valjda na tom najnižem paketu. Ti proceni da li ti se to isplati.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
150 dinara kosta najniza pretplata.. to je ispod 1000 dinara.. to se i te kako isplati
Sad sam ih zvao .. kazu da moram da cekam odgovor od sluzbe preko maila da oni ne mogu da mi odgovore preko telefona....

Sad sam ih zvao .. kazu da moram da cekam odgovor od sluzbe preko maila da oni ne mogu da mi odgovore preko telefona....
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Layne_Staley, predji na start tarifu i otkupi ugovor i onda si slobodan. Moja procena je onda da ti je bolje da odmah pocnes da prebacujes broj i oni ce te zvati. Da pocnes danas do petka ces znati gde si.
6000 iljadarke nije malo, zadrzace oni tebe jos pitas.
6000 iljadarke nije malo, zadrzace oni tebe jos pitas.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kako da pocnem da prebacujem broj? Kako da uradim da oni to vide?
Layne_Staley, odeš u MTS ili VIP i tamo kažeš da želiš preneti br. kod njih. Posle 24-48h će te kontaktirati iz Telenora i onda počinje natezanje sa Telenorom.
Imaš na MTS ovom sajtu on-line zahtev za prenos broja pa ne moraš ići do poslovnice.
Imaš na MTS ovom sajtu on-line zahtev za prenos broja pa ne moraš ići do poslovnice.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Layne_Staley, jedino da odes u mts ili Vip i podneses zahtev za prelazak kod njih u mrezu,ali ne mozes ako ti nije istekao ugovor...Jel se slazu vama MB,ko ih ima u paketu,meni nikako nije jasno kako sada imam 1800,pre par dana 1600,a pre 20 dana 300,sta oni to rade...