Meni je sve vreme kartica u fonu, nisam dobio nista, a i nisam ni ocekivao. Mene ovako nesto da potkachi nema sanse. Ali nema veze, jer i telefoni koje su nudili nisu nesto, bar za moj ukus. A vise stvarno nemam ni kome da ih poklonim
Pa ja sam drzao u 2 moba 2 vip kartice i nista, ali ni u mom okruzenju niko nije dobio!?!? Znate li vi nekog ko je dobio?
Pa i da su me pozvali sigurno me ne bi dobili jer sam vise bio bez dometa nego u dometu!!!
@ Alien
Uzeli smo ih jos prvog dana i odmah aktivirali.A sto se tice statistike ne moras me uciti jer sam dovoljno kompetentan sto se tice tog predmeta
Prosto je nemoguce da ko sto kaze CEKI da od njegovih 100+ kartica ne zavrsi barem jedan telefon
master, pa ako dobro znas, onda bi trebalo da znas da je vrlo moguce da od 100 kartica niko ne dobije, jer ima 49000 onih koji nista nisu dobili, tako da sto kartica i nije mnogo...
Alien ajde Ok Ok
Ali po ovim "silnim" tehnickim forumima i portalima ne vidim da se neko pohvalio da ga je VIP obradovao telefonom.......................garant su ti telefoni otisli kod nekih deda i baba koji su bili dovoljno brzi
a koje su to telefone uopste poklanjali?izvinjavam se,nisam u toku,al bas me nesto zanima.....vidim da se sto se tice usluga i kvaliteta ponasaju ko telekom krajem devedesetih,kad pola stvari nije ni radilo....malo je to sve bezveze...
master napisao:Ali po ovim "silnim" tehnickim forumima i portalima ne vidim da se neko pohvalio da ga je VIP obradovao telefonom.......................
onda ocigledno ne pratis najveci forum u srbiji - elitesecurity
E ovaj VIP je stvarno nula od operatera. Stvarno su me iznervirali svojom neposlovnoscu i neozbiljnoscu. Sta god da pitam kada pozovem korisnicki centar odgovori su: pa ne znamo, nadamo se, uskoro, od prvog ovog ili prvog sledeceg... Pa na sta to lici?! Jesu li to oni dosli ovde da rade ili da glume nesto?
Prvo me iznerviralo sto je mreza radila lose, zatim nisam imao roaming u Crnoj Gori (iako sam uplatio dopunu), zatim nisam mogao da saljem poruke i na kraju jos mi ne radi GPRS. Nista, stavio sam nazad staru 063 karticu i gotovo... Pomirio sam se s tim da od VIP-a nema nista uprkos nadanjima.
Upravo sam se vratio iz Bugarske, sa mora. U roamingu sljaka k'o lud ovaj vip(barem tamo gde u svom vlasnistvu imaju nekog mobilnog operatera), ali cim sam presao granicu iz Bugarske u Srbiju, tog trenutka je krenuo da zeza signal...
@ batancev
Ma pratim naravno ,ali nisam posetio taj deo podforuma.
Ipak je ovo sajt uze dimenzije nego ES,realnije je da se tamo prvo pojavi cak i kao posebna tema.
I-eksperiment je uspeo!
Obecas ljudima besplatne telefone, oni kupe 50.000+ kartica, a ti im das 3 (tri!) malo bolja telefona.
I onda imas i jare i pare!
Dzabe se toliko reklamiraju. Kod mene je ceo grad prosaran VIP plakatima na bilbordima ali sve je to uzalud jer ljudi nisu ludi da prihvate ovo pljackanje zarad sarenih i simpaticnih reklama. Dajte ljudi, hajde neka mi neko kaze da je tarifa od 4,9 din/min + pdv ono sto smo ocekivali? Svi smo pricali tj. nadali se da ce tarife biti tipa 1,9 ili 2,9 ali nikako 4,9. Razlika je velika. Kao sto sam vec rekao, ja sam ponovo ubacio u telefon 063 karticu i sa tarifom "Posle 4" super prolazim jer mi pozivi u intervalu kada koristim fon kostaju 2,9 din/min ka svim mrezama. I moram priznati da mi na ovaj nacin kredit osetno manje ide nego kada koristim VIP. Ruku na srce, VIP duplira dopune tako da onda cene ispadaju duplo nize ali sve je to po principu "popusticemo vam na pocetku dok se ne naviknete a onda cemo da vas posteno oderemo". Surovo zvuci ali to je tako jer niko nije dosao u Srbiju da donese narodu srecu i blagostanje vec da narod odere i debelo zaradi.
Aleksaboy, i ja sam razocaran VIP-om i to strasno ja njih uopste ne razumem pogotovo onu reklamu sa onom tablom.Pa oni nas prave budalama a mi smo lakoverni....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.