A1 novosti
Re: VIP novosti
Ta nova tarifa ne moze da se kombinuje sa promocijom - popust do 10hilj na telefone.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: Одг: VIP novosti
+ minuti za sve mreze se uporedno trose sa minutima u Vip mrezi.godja napisao:vip opušteno , nova tarifa ... 5 GB, 500 min za sve mreže, neograničeno u vipu i neograničen sms... na dve godine bez telefona 1700 din, sa telefonom 2700. a i na telefone ima popust do 10000 din ... nema ništa još na sajtu,videh jutros kad sam plaćao račun
Konacno krstena promocija u Vip-u.
Odlican posao
Opa, morali su i oni malo da odrese kesu, fenomenalna tarifa!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ako je zaista tako, to je pokidano! Cekam samo da ga javno okace na sajt, da procitamo zvezdice 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja samo čekam da mi istekne ugovorna obaveza i vraćam se na pripejd, samo još kod telenora nisam bio postpejd a neću ni da pokušavam dokle god svi operateri budu ovoliki monopolisti koji pritom ne štite podatke svokih korisnika.
9R94, sta ti se tacno desilo? Ne cini mi se taj prepaid toliko dobrim, jeste da ima akcija, ali sve traje po nedelju dana.
Pa nisam neki zahtevan korisnik i ima fin pripejd paket kod vipa koji traje mesec dana a kosta valjda 200-300din a vise mi odgovara od trenutnog smarta koji placam vise.
Caletu je neki odredjeni servis dosao do njegovog broja telefona (takodje je u vipu) a on je covek stariji i ne razume se u telefone, odgovorio na tu scam poruku i racun mu se skoro pa duplirao jer svaku poruku koju ovi posalju kosta 180din.
Caletu je neki odredjeni servis dosao do njegovog broja telefona (takodje je u vipu) a on je covek stariji i ne razume se u telefone, odgovorio na tu scam poruku i racun mu se skoro pa duplirao jer svaku poruku koju ovi posalju kosta 180din.
9R94, prvi put cujem za to. Desava se... Nego, jel zna neko kako Vip stoji sa 3G i LTE?
Nije mi jasno zasto uz ovu tarifu koja je 2700 recimo g4 kosta vise (51000) nego smart 1000 koja je 2090 din ( 47000)...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Očajno, to je i glavna mana VIP-a, imaju dobre pakete, ali pokrivenost jefannY napisao:9R94, Nego, jel zna neko kako Vip stoji sa 3G i LTE?

http://www.vipmobile.rs/o-vipu/vip-mrez ... .1634.html
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja, bas su ocaj. A bas je dobra ova nova tarifa...
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ova ce tarifa definitivno da mi legne ko budali samar
Za 15e nema bolje tarife kod nas

Za 15e nema bolje tarife kod nas

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Jeste zanimljivo, ali moram da budem skeptičan zbog onih pahulja i ljubičica...
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Hm... Izgleda da nema zvrcki, osim da net nije neogranicen, vec se naplacuje posle potrosenih 5GB iz paketa. Ali 1 MB je 1 dinar, deluje da racun moze da se drzi pod kontrolom. Nije dramaticno ko kad je 1 MB 50 dinara 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Mogu tarifni dodaci...
Posto nisam dobio odgovor, postavicu ponovo pitanje.
Molim korisnike Vip mreze da mi odgovore kakvo je stanje sa mrezom na podrucju Beograda? Da li 3g radi normalno, da li se domet gubi, da li je uvek na H ili H+ u bilo kom delu grada? Napomenuo bih da sam pre 2 god. bio u Vipu i da sam bio prilicno nezadovoljan dometom u mom kraju ( Cerak ), dok po gradu i na NBG nisam imao problema.
Molim korisnike Vip mreze da mi odgovore kakvo je stanje sa mrezom na podrucju Beograda? Da li 3g radi normalno, da li se domet gubi, da li je uvek na H ili H+ u bilo kom delu grada? Napomenuo bih da sam pre 2 god. bio u Vipu i da sam bio prilicno nezadovoljan dometom u mom kraju ( Cerak ), dok po gradu i na NBG nisam imao problema.
Evo ja mogu da ti kažem da se krećem najviše na relaciji NBG- Ada- Čukarička Padina, i da na toj relaciji svuda imam 4G, osim što mi se po Padini dešava tu i tamo da padne na 3G. Često sam i po zvezdari i Mirijevu, i nisam imao nikakvih problema sa signalom. Iz mojeg iskustva, signal po Beogradu dobar. Za Cerak ne znam, slabo zalazim tu, ali po Petlovom Brdu recimo nisam imao probleme. 3G na lokacijama na kojima sam bio.
Takodje taj potez mirijevo, karaburma, visnjica, visnjicka banja, slanci itd radi bez problema.
Hvala na odgovorima.
Vaša poruka sadrži 20 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 20 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.