Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Re: Telenor novosti

Post od Layne_Staley »

Andrijano, jel ortak uzeo preko Telenora telefon ? Jel bese on dobio neki popust na pretplatu ?

pitam jer su mi ovde (na forumu) rekli da ne moze i popust i telefon.. A to su mi rekli i u poslovnici..

(pod popustom mislim na onaj famozni popust kad pripretis odlaskom iz mreze)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Telenor novosti

Post od Andrijano »

Da uzeo je preko telenora,ali samo tel i ugovor na dve godine,a drugi ortak im je pustio mejl,ali on nece mob.

Moze ili mob ili popust od 50posto ili ono kao Kamiondzija ili 30posto popusta na tel,ali onda nema 50 popusta na racun.

A ja ih cekam da me pozovu,da vidim sta nude na godinu dana,jos cu da odlucim sta mi je raditi sa njima.

Inace kod prenesi premium paketa se prenose i onih 20min,tako da je max 80minuta,ako se ne koristi tri meseca,sto je i vise nego dobro.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Andrijano, taj fazon !

Ja sam danas potpisao ugovor na 24 meseca i kupio kevi telefon. Ne bi zurio sa ugovorom inace, ali sam toliko zeleo mami da kupim telefon, da me boleo k za popuste i ostale stvari. Uzeo sam prenesi i surfuj 3000 . Jer trosim dosta, pa mi se najvise isplati.. Znam da bi kod drugih opetartera prosao bolje, al sta da radim, razloge sto ostajem u telenoru sam naveo..
Samo sto su zeznuli stvar sa promocijom i zamalo da im zapalim celu poslovnicu. Ja sam do sada imao omiljen broj (pretplatu) (devojka). E sad, posto sam hteo da stavim njen broj na promociju, to je nemoguce ovog meseca, jer je ona vec moj omiljen broj, vec mora da se saceka mesec dana, da se ukine taj omiljen broj (naravno da se plati pretplata od 300 dinara i za decembar) pa ce tek onda da mi aktiviraju promociju (prakticno su mi ukrali mesec dana....). POludeo sam, ali pored mene je bila keva koja je bila odusevljena novim telefonom, pa sam bio u fazonu "boli me uvo, znam da se hostapleri".. Tako da, ako neko potpisuje ugovor neka obavezno ukine omiljen broj (ako ga ima) pre toga.. Plus rukavice nisam dobio jer ih trenutno nemaju (?!?!?!?!). Tako da od novogodisnje promocije sam dobio karinelu samo... :)

A sto ti kazes za prenesi premium, to nisam znao da se prenose i onih 20 min rominga.. Keva se prebacila na taj paket, pa taman da je obradujem (zena putuje dosta poslom pa joj treba bas).
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Telenor novosti

Post od Andrijano »

Super sto si uzeo kevi telefon,ja sam mojoj uzeo prosle godine:). A jbg sto nisi dobio rukavice,bas bezveze:),joj kakvi su to prevaranti,ajd sto ih uopste daju i blamiraju se,nego sto ih i nemaju:-):-).

E pa to ti je ozbiljan paket,dobro je ako sve to mozes da potrosis:-)!

Ja sam na prenesi 1100,uglavnom prica minuti mi trebaju, a poruke nista specijanlo,500-600 mesecno,tako da dosta ima preneseno. A sto se tice neta uplacujem onaj mobi klik,kuci imam wifi,i kod caleta u firmi,a tu uglavnom provodim dosta vremena,a za ostalo,uplatim dva mesecno i tih 300mb preko,obicno u guzvi u kolima potrosim. Videcu sa njima ili da ostanem na ovom paketu,a da mi daju giga jedan na ovaj,znam da moze,prosle godine su mi nudili,ali sam uzeo fon kevi,ili cu da predjem na premium,ali da vidim da li mozemo da se dogovorimo.

A da prenosi se,ni ja nisam bio siguran,pa sam pitao. To je super,bar meni,ne idem svaki mesec,ali bar jednom u tri cetri sigurno,tako da taman se nakupi,pa moze opusteno da se koristi i u inostranstvu bez nekog cimanja.

Inace ovaj moj ortak sto je uzeo s3,decko radi,i cesto ali bas cesto putuje van Srbije,racun mu je prosecni oko 70.000 mesecno,to mu je sredstvo rada,ali privatni je broj,i on nema nikakvu pogodnost kod njih,to je stvarno uzas. Sta mi sa 3000-4000 hiljade i 90 posto manjih da ocekuje onda. A koliko im ostavi on para bar su mogli da mu poklone jedan,ipak se obavezao na dve godine.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Andrijano, strasno.. Ja sam se kurobecao tamo sa 6-7k mesecno.. Sta ce on da kaze :o :o

A za rukavice.. Rekli su mi da svratim do poslovnice ovih dana da mi ih daju kada ih budu imali... Ja cu bas da nosim racun i ugovor priheftan za jaknu.. a te rukavice ne kostaju 500 dinara uopste u prodavnici opreme za mob... KAatastrasno... :D

p.s. Keva je odusevljena sa One s... Zena prvi put koristi android u zivotu i bas je ko malo dete :D

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Andrijano napisao:... ili 30posto popusta na tel,ali onda nema 50 popusta na racun....
Ček, ček, hajde molim te malo detaljnije ovo, kako ih je ubedio da mu da ju 30% na telefon? Meni ovo savršeno odgovara, jer mi praktično treba nov telefon, ostalo mi je sve OK.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

varicak, pogledaj par strana unazad.. Podneo je zahtev za prenos u mts cini mi se.. Zvali su ga posle 2 dana :D

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Nisam čak ni podneo zahtev, samo sam im poslao mail da ih pitam kako će se platiti zaostali računi pošto imam trajni nalog u banci. :-) I zvali posle par dana, i ponudiše mi ljudi čuda i čudesa. :-)

A realno nigde nisam mogao bolje da prođem. Ovako za 910 dinara dobijem svega i svačega, kod VIPa bih dobio mnogo više ali za 1000 dinara više, kod MT:Sa bih uštedeo nekih 300 dinara ali bih zato imao manje MB i SMS, a ovako imam i više nego što mi treba za 40 dinara manje nego što sam do sada plaćao. Bolje nije moglo. :-)
iPhone 4 16GB SIM Free

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Layne_Staley, pa da,kad oni takvim racunima nista ne nude,to treba da se iskulira,mada ne bi trebalo,ali tako je. Ja kevi uzeo prosle godine nokiu c5,verujem da se ona i ne bi snasla sa andoidom,mada za osnovne funkcije je stvarno jednostavan.

Mog druga su danas zvali,znaci posle dva dana od poslatog mail-a i ponudili 50 posto popusta na dve godine,sto je on i prihvatio. :)

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Andrijano, Eto, kažem ja, nije potrebno čak ni cimati se kod drugog operatora za prenos broja, dovoljno je da se pošalje mail, odmah zovu, a tako i treba da bude.
iPhone 4 16GB SIM Free

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma vadi nas mts sa 50%, da nema te promocije djavola bi nas zvali.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Zvali su me iz Telenora,uzeo sam 50 posto popusta na dve godine. Iskreno hteo sam nesto na godinu dana,ali ovo je ipak mnogo bolje iz vise razloga. Postoji i ko hoce na godinu dana,onda je popust 25 posto,cisto to do sada niko nije pomenuo.

Prvenstveno sam uzeo 50 posto na dve godine zbog mogucnosti da se najnormalnije svaki mesec prebacim na neki drugi paket tj bilo koji i uvek se ima 50 posto popusta,tako da sam za sad ostao na mom starom paketu,ali uskoro cu verovatno preci na neki premium,najverovatnije L.

Nudili su mi takodje i da predjem na manji a da mi dupliraju minute prema svima na tom paketu,npr predjem na prenesi 500 i umesto 500 dobijem 1000 minuta prema svima,poruke ostanu iste,a placam isto 1600din,sto mi je isto bilo ok,ali mislim da od 50 posto popusta nema bolje.

Telefon mi ne treba i to sam odmah rekao tako da oko telefona ne znam kako ide popust. U svakom slucaju,ako hocu bilo kada da uzmem telefon,to mogu samo onda potpisujem novi ugovor na telefon,a ova promocija se brise,sto je isto sasvim ok. Oni ugovor salju na vrata,bilo bi glupo kao da se ovakav ugovor potpisuje u poslovnici sa "regularnim" korisnicima. U svakom slucaju da zahvalimo mts-u na njihovoj akciji,ovi se drugi ne bi setili nikada. Konkurencija je cudo. :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma jeste ima tih 25% na godinu dana. Ja sam takav popust dobio da drugom broju koji zena koristi. Kao na njemu nemoze 50% i dve godine jer taj broj nema neku reputaciju a broj koji ja koristim on ima tu reputaciju i tu sam dobio 50%. Taj broj koji ja koristim i gde sam dobio 50% je stariji godinu ipo mozda je to merodavno.

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

Zvali devojku iz telenora,ja se javio..kazu, nude na 2 godine 50% uz svaki paket, ili produzetak ugovora uz najveci poklon,rukavice(koje su nestale trenutno) ja ih pitam ima li neki popust na telefon, oni kazu NE,TO NIKAKO!..kao da sam je pitao Smem li da te ubijem?!... neprofesionalno....apsolutno najgora ponuda...15-og dec.stize u Mts nova tura telefona..pominje se Alcatel ot 997

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

Danas mi je u Pozarevcu jedan cikica pricao kako je njegov sin kupio u Telenoru s3 i dobio je te famozne rukavice. Kaze da su bas bez veze
Note IV N9100 dual

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

Kada se oni oslanjaju na rukavice, ko zna kakve su ih muke snasle.:))

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I ja sam dobio rukavice. :D Obicne rukavice, niti nesto specijalne niti bezveze. Na vrhovima prstiju imaju nesto sto omogucava da se radi na tac skrinu. Mada, ne moze tako precizno, kao kad ih nemate. Jedino je mozda dobro, kad bude hladno, da se javis na telefon, bez da skidas rukavice. :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

A nasta se moze potrositi taj vaucer sto daju novim korisnicima. Jedna prijateljica se razmislja nesto da uzme kod njih pa da pitam. Trazih na sajtu njihovom ali ne nadjoh nikakav info.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

На нови телефон уз склапање новог уговора.

Али то значи следеће: она склапа први уговор (не знам да ли мора да узме моб) и добија ваучер који онда може да искористи неко други.
ex ivan87

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

To bi joj bio prvi ugovor i naravno zeli telefon. A kako to neko drugi moze da ga iskoristi?

Odgovori