miodrage, reci lepo daju ti polovan...

Posle 10 dana. Ne vidim nista specijalno u tome. Do sada mi je servisirana i nokija i htc po dva puta (pisao sam o tome) i popravljene uredjaje sam dobijao za mozda i manje od 10 dana i sve to bez nekih "refurbished" izraza i ostalih lozackih fora. (Nikad necu da zaboravim kako je publika u ekstazi vlazila gace dok je stiv dzobs najavljivao kameru od 2 Mpix, sto je i za to vreme bilo smesno). E tako se sada predstavlja i ovo revolucionarno cudo od servisa (a za te pare bi stvarno trebalo da imas obezbedjen novi fon, uz NMW garanciju - sto opet nije "izum" applea).
Kazem, da telefon kosta normalno okej, ovako brate platis ga ko tri telefona i na kraju ti daju drugi polovan - wow! Ne trolujem sada, nego sam ozbiljan bas... Eto, a dok ti nisi objasnio, citam kako dobijas nov uredjaj, dolaze helihopterom po njega, price se samo sire... mitovi i mitovi. To je taj marketing na koji sam ja oguglao odavno.
Elem, taj njihov sistem mozda jeste najefikasniji, ali je zato i ubedljivo najskuplji. A videcemo kako ce da funkcionise kod nas jer cisto sumnjam da je na zapadu Samsumg, Sljamsung...