A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
marko.jtd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
:: LG L9 II

Re: VIP novosti

Post od marko.jtd »

Ja sam prosle godine produzio ugovor, uzeo sam uredjaj i 25% popusta u prvih 6meseci.
Trosim svih 700smartova mesecno, i minuti u vip mrezi su neograniceni od pocetka.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ne znam da li ste primetili novu (preuređenu) VIP poslovnicu u Knez Mihajlovoj. Poslovnica je odlično uređena, dosta modela je izloženo, jako lepo izgleda.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

znemanja, da da, pokidali je. :D
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

I stari izgled joj je je bio fin i funkcionalan, ali ovaj novi baš ostavlja utisak. Bio sam tamo pre 20-tak dana, kad su neke novinarske ekipe sa kamerama snimale novi izgled, pa ste me možda videli na TVu. :wink:

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
:: Nokia Lumia 520

Post od alphablue597 »

Da pitam, da li neko zna pouzdano koliko ranije moze da se obnovi ugovor? Znam za 6 meseci sigurno, ali da li moze recimo 8?

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

alphablue597, Moze i do 12 meseci. Ali tada placas penale. Penal - iznos jedne mesecne pretplate :wink:

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Ok hvala. Tako sam i ja nacuo, ali neki kazu moze, drugi ne... A kad se placa ovaj penal, kad uzimas telefon ili kad stigne racun?

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

alphablue597, koliko su meni objasnili kada stigne racun. U sklopu racuna se dodaje taj penal u vidu mesecne pretplate

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

alphablue597 napisao:Da pitam, da li neko zna pouzdano koliko ranije moze da se obnovi ugovor? Znam za 6 meseci sigurno, ali da li moze recimo 8?
alphablue597, moze i sa 7 meseci da se obnovi ugovor (tj. 6 meseci i 29 dana pre isteka), tada ne placas penale, samo 500 din jednokratno.
Posalju zahtev i u roku od pola sata stigne ti sms-om da li su ti odobrili, obicno odobre.
Bolje nego placati penale svakako.

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

Cekaj, a penali, jel to samo jedna pretplata ili vise njih? Ja ne bih cekao da dodje do 7 meseci, posto avgusta idem na odmor, pa bih uzeo neki bolji telefon, sa boljom kamerom...

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

alphablue597, penal je samo jedna pretplata,ne vise njih :wink:

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

alphablue597, moze i sa 7 meseci da se obnovi ugovor (tj. 6 meseci i 29 dana pre isteka), tada ne placas penale, samo 500 din jednokratno.
Posalju zahtev i u roku od pola sata stigne ti sms-om da li su ti odobrili, obicno odobre.
Bolje nego placati penale svakako.

promenili su to..nije više 500 din nego je visina jedne pretplate na kojoj se trenutno nalaziš
Samsung S10+ red

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

godja, ja sam to uradio pre mesec dana, jedino ako su od jula to promenili.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Upravo ovo sto godja kaze,promenili su to pre dve ndelje :wink:

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ima li neko pribliznu informaciju kakva se promocija ocekuje od 1. avgusta? :)

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

Tu informaciju ne znaju ni oni u Đorđa Stanojevića (centrala vipa):-D

alphablue597
Mobil fan
Mobil fan

Post od alphablue597 »

kutijagreha napisao:Ima li neko pribliznu informaciju kakva se promocija ocekuje od 1. avgusta? :)
Mozda ce ovu postojecu samo da produze do, recimo, 15. avgusta?

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

alphablue597, trebalo bi da daju popust na telefon ili na pretplatu uz telefon. Ako bude i na telefon i na pretplatu,to ce biti odlicno :)

lepi mille
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 16. Jul 2011. 14:42

Post od lepi mille »

Prvo, ne znam da li ima smisla da se zalim, ali znam da su me za***ali. :shock:

Podneo sam zahtev za prelazak iz Vipa u Mts 20.07. (ugovor sa Vipom istekao 19.07.) Nedelju dana od podnosenja zahteva apsolutno ni reci od Mts-a, pa odlucim da odem do Vipa da vidim zasto mi prelaz nije omogucen. Kada sam rekao zasto sam dosao, radnica vrlo drsko odgovori da sam mogao i do Mts-a da odem da pitam u cemu je stvar (samo ne znam kako kad je Vip davalac broja).
Gleda ona u lap top, pa kaze da mi ugovor istice 18.08., a ne 19.07. :blinky:
Pitam kako je to moguce kada je na ugovoru jasno naznaceno da traje do 19.07. Samo iz razloga jer sam taj ugovor sklopio mesec dana ranije pre isteka starog, sto znaci da ce ovaj trajati 25 umesto 24 meseca. Doda jos kako je to uredio Ratel, a ne oni i da tako rade i u Mts-u i Telenoru. Pitam je zasto onda uopste dozvoljavaju potpisivanje novog kada stari ugovor nije istekao, a ona mrtva ladna kaze kako sam to sam hteo. Jesam, ali niko ni da kaze sta ce se dogoditi nakon 2 godine ili kako oni smatraju 25 meseci. Napomenuo sam i da sam tokom dva ugovora kod njih promenio tri tarife gde je prva od druge bila skuplja za 250, a druga od trece za nekih 500 dinara. Razumem da gledaju profit, ali to ciganisanje od jednog plus meseca je stvarno debilno. Novi ugovor je prica za sebe, ne bi trebalo da ima veze sa starim, tim pre sto nisu u minusu jer sam uvek potpisivao ugovore sa tarifom vecom od prethodne.

I da dodam, kad je zahtev podnet niko iz Vipa nije zvao da kaze to sto sam danas cuo u poslovnici, cak sam se i zapitao kako je moguce da ne zovu. Ispada da sam nevazan samim tim jer zahtev za prenos nije moguc (po njihovim pravilima). U svakom slucaju sam hteo da predjem u Mts samo da istekne tih 25 meseci! :x

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Mislim da te nisu ništa zeznuli ako si sklopio ugovor ranije pre isteka. Zašto bi ti oprostili jedan mesec? Naravno da stari nisu poništili sklapanjem novog, to mi nema logike. Ako sam te razumeo, mada ne razumem kako nigde ne pise do kada traje tačno ugovor na obaveza. Zbog toga bih se žalio ratelu.

Odgovori