MTS novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: MT:S novosti
Vla-do, i svi ostali: po poslednji put, ti mozes da vratis telefon preko koga je presao tenk, kad dobijas novi on tako i izgleda. Kontrola kvaliteta u Appleu je izuzetno stroga i kupac je svetinja. Nadam se samo da ovde nece poslovati drugacije nego u ostalom svetu
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Одг: MT:S novosti
Ti to iz ličnog iskustva, ili si pročitao negde?
:smajli sa đavolskim rogovima koji se ceri:

:smajli sa đavolskim rogovima koji se ceri:

Poslednja izmena od m@c|-|oR u Sre, 19. Mar 2014. 21:55, izmenjeno 1 put ukupno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
miodrage, ok, nemoj da peniš odmah.
Ne provociram, nego me je zanima šta kad im neko vrati oguljen i5 (njega spominjem jer ima tih problema) zbog (primer) crknutog power dugmeta? Kako i da li ga oni "poprave" da bi ga neko uzeo u zamenu za svoj neispravan?
m@c|-|oR, ovo mi palo na pamet, a i mene sve zanima.

m@c|-|oR, ovo mi palo na pamet, a i mene sve zanima.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
m@c|-|oR, to mogu da potvrdim iz mog ličnog iskustva, kao što sam već pisao.
vla-do, kako on da zna šta oni rade? Pa ne radi on u apple. Ako je telefon kao nov ne doplaćuje se za drugi, ako je prešao tenk preko njega doplaćuje se.
Ljudi, koji vam je? Pišemo li na Turskom ili šta već? Napisah već da je to nov fon, nećete primetiti razliku između novog i zamenskog novog. Stvarno preterujete.
vla-do, kako on da zna šta oni rade? Pa ne radi on u apple. Ako je telefon kao nov ne doplaćuje se za drugi, ako je prešao tenk preko njega doplaćuje se.
Ljudi, koji vam je? Pišemo li na Turskom ili šta već? Napisah već da je to nov fon, nećete primetiti razliku između novog i zamenskog novog. Stvarno preterujete.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Druže, znaš ti koga sam ja pitao...Baraba napisao:m@c|-|oR, to mogu da potvrdim iz mog ličnog iskustva, kao što sam već pisao.

Ja ne znam i nemam tih iskustava. Jedina stvar koja mi prolazi kroz glavu je da izguljene i naprsle maske menjaju u servisima na refurbished telefonima. One bar nisu skupe, a daju utisak da se neko potrudio oko telefona (pa još upakovano u vakuum), sve da je samo to urađeno na njemu.
Imao bih šta da komentarišem, ali neću da tižem strasti ovde, jer ovo je beše MTS novosti tema.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa onda nije trebalo ni da pocnes sa pitanjima sa kakvim si poceo. Sve je bilo lepo napisano i objasnjeno, sa moje i Barabine strane. A ako zelis da se pravis blesav, samo napred!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
I u srbiji je tako sa apple... Ja sam odneo macbookpro na servis nakon 6 meseci od kupovine... Dali su mi zamenski laptop istog trenutka i vratili moj popravljen za 5 dana..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Da malo skrenem temu sa iPhona na mts
Ima li ko kontrolu troskova da mi odgovori na pitanje?
Imam dva broja na kontroli troskova,sa prvog regularno prebacujem kredit na pripejd broj.Funkcionisalo i veceras bez problema.
Sa drugog kaze sms obavestenje da mi ta usluga nije omogucena (inace ovaj drugi broj je od ovog meseca na kontroli troskova).
Pozovem korisnicki servis,a oni mi kazu da ce prebacivanje kredita ubuduce biti moguce samo sa kredita koji naknadno uplatim ali ne i sa kredita koji dobijam svakog meseca.Odem na trafiku cisto da testiram i uplatim 100 dinara.A zatim pokusam da izvrsim transfer 50 dinara na pripejd broj.I opet nece.
Ima li ko slicnih situacija?
Ima li ko kontrolu troskova da mi odgovori na pitanje?
Imam dva broja na kontroli troskova,sa prvog regularno prebacujem kredit na pripejd broj.Funkcionisalo i veceras bez problema.
Sa drugog kaze sms obavestenje da mi ta usluga nije omogucena (inace ovaj drugi broj je od ovog meseca na kontroli troskova).
Pozovem korisnicki servis,a oni mi kazu da ce prebacivanje kredita ubuduce biti moguce samo sa kredita koji naknadno uplatim ali ne i sa kredita koji dobijam svakog meseca.Odem na trafiku cisto da testiram i uplatim 100 dinara.A zatim pokusam da izvrsim transfer 50 dinara na pripejd broj.I opet nece.
Ima li ko slicnih situacija?
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Društvo imam jedno pitanje. U MT:S-u sam i imam dva postpaid broja, jedan je mobilni internet od 50GB a drugi mix net L. Zanima me da li može nekako da se spoje te dve usluge na jednu SIM karticu pa da naprimer stavim tu karticu u telefon i da surfujem i šaljem SMS i zovem a kad mi zatreba za ozbiljniji surf samo roknem hotspot pa se povežem preko PC-a?
- Cooomi
- Mobil manijak
Znači jedino rešenje je neki dual sim telefon? Šteta što ni jedan flagship nema dual sim varijantu 

Najblize tome je samsung galaxy s4 mini 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Cooomi, postoji opcija da uzmes neki MiFi ruter uredjaj, i onda tu 50 GB karticu roknes u njega i cepas. Uredjaj je velicine oko 10 cm u duzinu, 5 u sirinu i oko 2 cm u debljinu, znaci moze da bude u dzepu... Kako ce da se odrazi na potomstvo, ne umem da kazem 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Obrati samo paznju na to da kod dual sim telefona ne podrzavaju oba slota 3G.Cooomi napisao:Znači jedino rešenje je neki dual sim telefon
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
E, pa ima onaj tp link ruter, tih dimenzija kao pola kutije cigara, samo dosta tanji. Mislim da ima i slot za sim karticu, a ako i nema onda ubodes usb stick u njega i vozi. Dobra stvarčica. Baterija na njemu izdrzi 4-5 sati ako se dobro sećam.
- Cooomi
- Mobil manijak
Mrsko mi da nosim i MiFi sa sobom, ne znam telefon mi je nekako jednostavnije rešenje. HTC One ima dual sim varijantu, ali to je prošlogodišnji flagship, napredovali smo mnogo od tada a i mali mi je nešto 4.7" ekran.. Sony izbacuje uskoro Xperiu T2 Ultra dual, ali sa samo 1gb RAM i snapdragon 400, da naprave sa 2gb i s800 ne bih se dvoumio.. Ostaje mi da čekam nešto novije, al da ne prodajem bubreg za to.. 
EDIT:
I da, koliko je stabilna veza preko thetera, je l' neko pokušavao to?

EDIT:
I da, koliko je stabilna veza preko thetera, je l' neko pokušavao to?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jesam ja, skroz stabilno i full protok ide kao i na samom telefonu. Nema pada, nema prekidanja i sl gluposti. Sve lepo šljaka.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ja ga redovno koristim vec godinama, radi savrseno, zrela tehnologija.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
gde moze i po kojoj ceni da se nabavi taj mali mifi ruter.i ja isto imam mobilni net od 15GB sa 50posto popusta na mts,pa kad potrosim net iz paketa mixnet L onda moram da vadim karticu pa da stavljam mobil net a mixnetL moram u drugi tel.imam sgs3 pa mi je sve to komplikovano da radim.