Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Re: Telenor novosti

Post od Layne_Staley »

Ja stvarno ne znam... NIje mi jasno majke mi ... |Mozda zato sto sam jedno 10 puta refleshovao stock rom i resinhronizovao ceo imenik i ceo google nalog (aplikacije je sve opet skidao), ceo haxsync itd..
I sigurno sam 1 barem skinuo fifa 2012 i preko mobile data skinuo one silne podatke koji trebaju za pokretanje igre..

U svakom slucaju, idem sutra u poslovnicu da izvadim listing, pa da vidim u cemu je rec...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Deezer Muzika

Telenor i Deezer predstavljaju potpuno novu uslugu „Deezer Muzika“. Navedeni servis (Premium+) je namenjen isključivo Telenor korisnicima i omogućava online i offline slušanje muzike na tvom pametnom telefonu, računaru i/ili tabletu.

http://i.evocentar.net/UchGoz
iPhone 6 Plus

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:51

Post od Nenad-77 »

telenor predstavlja neke gluposti koje prosecnom korisniku nisu potrebne.Kao stari korisnik prilikom produzetka ugovora nedobijate vaucer od 5000 din za popust prilikim kupovine telefona,to dobijaju samo novi korisnici koji prelaze u telenor ili sa pripejd na postpejd.I kao takav nov korisnik vi taj vaucer nemoze da iskoristite kad kupujete tel vec da nekome date,pa se ja pitam ko ce meni da da vaucer.Mislim imaju neke glupe i nebulozne promocije i misli da su korisnici u srbiji pomalo i naivni.Telenor je postao dno dna nemam reci za njih.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Telenor nikada dosad nije imao losiju novogodisnju akciju. Bas su podbacili sa ponudom, i taj bezvredni vaucer ko li je to izmislio i sta se je njime htelo postici?

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Telenorova promocija je tuga živa, ali je još tužnije što su sa istom čak postigli uspeh. I ko je tu glup, mi ili oni? Molim lepo, zatucani smo previše!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Telenorova promocija jeste bila tuga. Ja sam potpisao ugovor s njima, ali ne zbog promocije, nego zbog drugih razloga. :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Kako su postigli uspeh kad je vise ljudi preslo iz Telenora u Mts i Vip?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Telenorov svaki poslovni potez u zadnjih 1-2 godine je cist promasaj,a najgori od svih je podizanje cena paketa kojim su obuhvaceni i korisnici sa posotjecim ugovorima....stvarno mi nisu jasni,kao da nemaju interes da rade ovde...vip je po promocijama totalno premasio i telenor i mts (mada se to i ocekivalo od njih,ipak su najmladji operater),mts sa svojih 50% pravi lep posao,a telenor nista...
Bas me zanima da li evolution kao radnik telenora prenosi svojim nadredjenima neke komentare sa foruma... :P
D500&E71

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Mada je Telenor na prepaidu sa promocijama i dodacima stabilan i jako dobar da ne zbunimo ljude obzirom da je oko 60% ljudi prepaid. Imali su zadnje dve godine konstantno promocije i vrlo cesto povoljnije od vipa. Mts ugasi promocije uvek kada su praznici i kada najvise trebaju ili imaju lose.

Sto se tice postpaida Telenor je totalno najgori, cak i imaju smisla za humor kada im procitam akcije za postpaid :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dva slicna uredjaja a razlika u ceni 10.000 vip=Sony Xperia™ J telenor=Sony Xperia Sola
Da se xperia j nudi pod ovim uslovima u telenoru najverovatnije bih je uzeo uz reciklazu.
Reko cerki pred novu godinu da aktiviram 50 poruka 50 din. vazi mesec dana ali i toga nema vise na pripeidu.

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

nemogu nikada da kazem da je nas narod glup jer i ja pripadam tom narodu,ali da je neobavesten i naivan to stoji bez daljneg.Ja sam bezveze pitao u telenoru za promociju vaucer.5000 din popust i kad su mi saopstili uslive promocije ja ih lepo pitam dali vi gospodo mislite da sam ja toliko naivan ili sta vec da zbog vase glupe promocije menjam broj da uzmem nov broj da bih dobio promociju to jest vas popust od bednih 5000 din pa meni nepada na pamet da menjam broj ali mi pada na pamet ovih dana da odem u poslovnicu i da otkupim ugovornu obavezu 6 mesecnih pretplata puta 1600 din i da prenesem broj u mts ko covek i uzmem 50 posto popusta na mesecnu pretplatu u narednih 2god.Za iste pare dobijam vise bez popusta a jos sq popustom dobijam dosta vise,a telenor neka nekom drugom prodaje pamet o pametnoj mrezi i onaj njihov plavi znak.Bez obzira sto imam 50 posto popusta na mesecnu pretplatu do isteka ugovorne obaveze kod telenora ali ipak menjam mrezu jer su postali bezobrazni do zla boga prema starim korisnicima.Znaci nece mi biti zao da dam novac za otkup ali bice mi milije da znam kada znam da nemoze niko da me zeza.Navodim primer za telenor : sklopis nov ugovor uz kupovinu telefona i dobijes vaucer od 5000 din za kupovinu telefona,jer sa starim brojem kad produzavas ugor uz kupovinu aparata nedobijas vaucer.Mislim koja glupost. 2.Taj vaucer koji dobijes za novi broj nemozes da ga iskoristis odmah i da ostvaris popust kad kupujes tel vec mozes nekome da das,sto ispada da placas tel po punoj ceni bez popusta.Kaze mi u poslovnici da ja nekoga nadjem koje kupio ko je dobio vaucer pa da mi da vauce,kava Nevidjana glupost promocije.Znaci po njihovom bi ja trebalo da stojim ispred poslovnice i da nekoga molim da mi da vaucer ili da jurim ljude po ulici pa cak i vise da kupim vaucer za 2500 din.Znaci zgadilisu mi se da nemogu da ih gledam.Ja sam njih pitao kao za promociju kako mogu da dobije a ni u ludilu nebi vise kod njih nista uzima niti ima posla,pa cak i kad bi mi oni dali popust na tel nebih opet uzeo jer mi je telenora dosta vise.E tako vam stoje atvari sa telesmorom.

mikiklek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2012. 16:54
:: SE Cedar

Post od mikiklek »

Meni drug produzio ugovor, i dobio taj vaucer, pa ga deo meni, posto sam i ja razmisljao da produzim ugovor. I ajde da se ne cimam bzv do poslovnice, posto ne zivim u gradu nazovem call centar da pitam da li popust vazi i za nas stare korisnike, koji produzavamo ugovor, i rekose mi da vazi... I odem do poslovnice, kad ipak ne moze, samo za nove korisnike, a ja mogu ako uzmem novi broj, konretno mi dadose savet, da ugasim ovaj moj, a uzmem novi i dobicu popust. I ko je sada tu lud, ja ili oni? Isto cu im placati, ali ako imam novi broj dobicu popust. Tako da sam ja ipak odlucio da za koji dan predjem u mts, ili cu ovaj broj prebaciti na prepaid, a 64 prepaid karticu prebaciti na postpaid.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne znam kada ce Telenor da skapira da je (ubedljivo) najveci razlog za prenos broja kupovina telefona. Za izbor mreze uopste - kupovina telefona. A ne neke pametne mreze i ne znam kakve usluge. Mislim lepo je sve to, ali dok ne skontas da ti treba nov telefon. A kada vidis da drugi operater ima bolju ponudu telefona, i najveci tutumrak sazna za mogucnost prenosa i prenese broj u roku od par dana. Nije to vise nikakav tabu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Lobachewsky, kapiraju oni to, ali zašto da spuste cene kada mogu da deru? Dok je ovaca biće i šišanja. Kada im se prepolovi broj korisnika možda nešto i promene.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Naravno,ocigledno njima i ovako ide fino,cim se ne bore za neke racune od 1000-1500...Uz te pakete su im skuplji telefoni,nego u radnji,a o njihovim "promocijama" ne treba trositi reci...

Nenad-77
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Nenad-77 »

promocija telenora je dno dna.Iz ovoga mozete zakljuciti da ih nije briga za stare korisnike koje hoceju da produze ugovor jer za njih nevazi nikakva promocija kao da nepostoje.Telenoru je u cilju da pivuku to jest da obmanu nove korisnike koje kavim glupostima samo dok nepotpisu ugovor a kad potpisu ugovor ili robiju ona samo cutite i trpite jer nemate prava ninasta i nemoze da se zalite.To vam je Telenor pametna mreza ali realno gledano oni su debilna mreza za mene.Posle nihovih losih postupaka prema meni nebih ostao u telenoru kada bi mi dali popust na tel i 10000 din nebih imao vise nikakva posla sa slepcima.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

hej ljudi da li je neko od vas slučajno uzeo Telenor postpaid na leto kada je bila postpaid promocija dupliranja minuta ka svim mrežama do kraja 2012. ?

Dešavaju se dve čudne stvari.
1. Imamo sam oko 50 min bonus ka svim mrežama iako mi je u paketu 40 ka svim mrežama. Ok to je 10min više svakog meseca, dakle 90min umesto 80min.
2. Promocija kaže da se minuti dupliraju do kraja godine ali meni su sada i u januaru tu bonus minuti, lepo sam proverio na *311*1# Da li se još nekome iz te promocije desilo da ima bonus i u 2013. ?

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

mp3mp3 napisao: 2. Promocija kaže da se minuti dupliraju do kraja godine ali meni su sada i u januaru tu bonus minuti, lepo sam proverio na *311*1# Da li se još nekome iz te promocije desilo da ima bonus i u 2013. ?
tako je bilo i sa duplim minutima koje su davali za registraciju na onom glupom sajtu dobre stvari. po isteku tri meseca, cetvrtog mi se takodje pojavio dupli saobracaj, ali je u pitanju bila greska, koju su kroz par dana ispravili, i dodatni minuti su nestali. zato - oprez :smutny:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od mp3mp3 »

mb011, hvala na odgovoru i savetu.
Inace desavalo mi se na prepaidu gomilu puta nesto da traje duze ili da se desi nesto povoljno i pozitivno. Ponekad mislim da to rade namerno da iznenade korisnike.
Evo primer,
1. dok sam bio prepaid aktiviram promociju 7 dana nesto oko 300 sms-a i posle par dana dodaj sms 50 i postignem da imam 350 sms-a za 35 dana za nekih 160din. Kako ? Pa na istom kodu se proveraca sms promocije i dodatka pa se spojili a datum produzio :D :D to im godinama radi tako :P

2.Moj prijatelj koristi prenesi i surfuj i nije placao redovno i ugasili mu broj, mogao je da prima pozive ali je imao net. Na portalu telenora koji ne radi je slucajno dobio sms bez ogranicenja i to ka SVIM mrezama i to mu je ostalo zauvek i kad je platio racune. :blinky: Medjutim taj portal vise ne radi.

3. Dupliranje u okviru postpaida ali sa vise od duplo minuta i tako dalje.
4. Postapid stari korisnici treba da zaprete da napustaju Telenor i dobijaju 50% snizenja.

Pocinjem da sumnjam da nije slucajno, kao da daju prostora da snalazljivi dobro prodju ali to je moj utisak.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

mp3mp3, ma retki su ti koji obnavljaju ugovor trazeci 50%. To eto mi ovde sto sma saznaji jedni od drugih pa iskoristili.
Danasnji korisnici bilo kog operatera dobar deo njih obavezno svake dve godine produzuje ugovor ali uz telefon a nisu ni svesni da sve to mogu imati i jeftinije. Uzmes 50% a telefon ili star jedan dan u oglasima ili u online prodavnicama.

Odgovori