A1 novosti
s obzirom kako su loshe krenuli mislim da bi od 1.9. morala krenuti nova promo akcija jer ova istice 31.8.
e sada ako ona ne bude ukljucivala jeftine telefone ili mozda skori start postpaida onda su stvarno zaglibili
edit
objavljen je spisak dobitnika telefona
http://www.vipmobile.co.yu/cm/brief/med ... /index.php
e sada ako ona ne bude ukljucivala jeftine telefone ili mozda skori start postpaida onda su stvarno zaglibili
edit
objavljen je spisak dobitnika telefona
http://www.vipmobile.co.yu/cm/brief/med ... /index.php
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
SMS Copy & Notify usluga
Odlučili ste da promenite broj vašeg mobilnog telefona, ali su vam svi kontakti na staroj SIM kartici?
Imamo sjajnu uslugu za vas!
Prilikom promene telefonskog broja ili SIM kartice, u Vip centrima i kod ovlašćenih Vip partnera možete iskopirati sadržaj Vašeg adresara sa stare SIM kartice na novu Vip SIM karticu (do 250 vaših kontakata).
Pored toga, možete da odlučite koga želite obavestiti o promeni vašeg broja putem SMS-a. Izaberite i pošaljite jedan od 10 SMS obrazaca koji je najprikladniji za osobu iz vašeg adresara.
Možete ukupno obavestiti do 150 osoba, i poslati SMS-ove potpuno besplatno!
Ako ste već posetili Vip centar i iskopirali Vaš adresar, stranici za slanje SMS poruka možete pristupiti ovde: Copy & Notify
http://www.vipmobile.co.yu/cm/services/notify/index.php
lepo s njihove strane
Odlučili ste da promenite broj vašeg mobilnog telefona, ali su vam svi kontakti na staroj SIM kartici?
Imamo sjajnu uslugu za vas!
Prilikom promene telefonskog broja ili SIM kartice, u Vip centrima i kod ovlašćenih Vip partnera možete iskopirati sadržaj Vašeg adresara sa stare SIM kartice na novu Vip SIM karticu (do 250 vaših kontakata).
Pored toga, možete da odlučite koga želite obavestiti o promeni vašeg broja putem SMS-a. Izaberite i pošaljite jedan od 10 SMS obrazaca koji je najprikladniji za osobu iz vašeg adresara.
Možete ukupno obavestiti do 150 osoba, i poslati SMS-ove potpuno besplatno!
Ako ste već posetili Vip centar i iskopirali Vaš adresar, stranici za slanje SMS poruka možete pristupiti ovde: Copy & Notify
http://www.vipmobile.co.yu/cm/services/notify/index.php
lepo s njihove strane
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
ovako gprs u sred bg-a sa punim signalom nema sanse da radi,otvara 5. minuta stranicu njihovu e da kad god zovem Telenor govori da nemam dovoljno kredita i ima oko 950 dinara i ko god je pokusao iz inostrasnstva da me nazove nista od toga
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
ljudi e radi nekom GPRS ko ima VIP karticu meni stalno izbaci neku gresku 403 you are not allowed to communicate with the requsted resource i ja ih zovem i stalno kazu da im je mreza prezauzeta al stvar je u tome da ja mogu da downloadujem isao sam na ono upade services i onda download e ima neko slican problem???
imam 6 satelita i 15 raketa i ako neko mi smeta ode pola sveta
imam k800i a oni su mi poslali podesavanja.Ne mogu da verujem da onih 1000din ne vazi za GPRS koje sranje bolje da mi nisu ni davali dodatan kredit
@ceki tako i ja kad ih zovem pocnu da mi pricaju neke gluposti

@ceki tako i ja kad ih zovem pocnu da mi pricaju neke gluposti
Poslednja izmena od IceCube4 u Pon, 13. Avg 2007. 20:17, izmenjeno 1 put ukupno.
imam 6 satelita i 15 raketa i ako neko mi smeta ode pola sveta
batancev
Ja mislim da ovi koji pisu lose o vip-u sigurno pisu jer tako jeste pravo stanje.Sigurno i vip se trudi da se probije ali ruku na srce stvarno sami sebi kopaju grob za sada videcemo kada dodju pos paid paketi da li ce da se odkopaju ili samo da za kraj da postve krst sa R.I.P. VIP nadam se da nece biti tako i da ce sve krenuti na bolje............
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Ja mislim da ovi koji pisu lose o vip-u sigurno pisu jer tako jeste pravo stanje.Sigurno i vip se trudi da se probije ali ruku na srce stvarno sami sebi kopaju grob za sada videcemo kada dodju pos paid paketi da li ce da se odkopaju ili samo da za kraj da postve krst sa R.I.P. VIP nadam se da nece biti tako i da ce sve krenuti na bolje............
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
mislim da ce sve ljude dobre volje i vedrog duha obradovati vest
da se trenutno (as we speak/as i type) radi na promotivnoj kampanji za postpaid
koji krece u veoma kratkom roku
ovaj info je iz cc-a
za svaki slucaj, pre nego sto iko ospe paljbu o neosnovanosti informacije
da se trenutno (as we speak/as i type) radi na promotivnoj kampanji za postpaid
koji krece u veoma kratkom roku
ovaj info je iz cc-a
za svaki slucaj, pre nego sto iko ospe paljbu o neosnovanosti informacije
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November