MTS novosti
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: MT:S novosti
Mr. Jingles, možda zato što Mix Net M ni nema nikakve minute u mreži.
To ti kažem jer u kući koristimo dva takva paketa.
To ti kažem jer u kući koristimo dva takva paketa.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
To je on pomesao sa biznet mixom.Tamo ima nekih minuta u mrezi.
U mix net paketima nema minuta u mrezi,slazem se.
U mix net paketima nema minuta u mrezi,slazem se.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
m@c|-|oR, hmmm... da... devojka na Mix net M nema ni minut, dok ja na Mix Net XL imam 5000 minuta?!?
Gde je logika da veće pakete daruješ megalomanskim minutima, a manjima ne daš ni minut?! U svakom slučaju, trebalo bi pozvati call centar ili otići u poslovnicu, napraviti se lud i pitaš koliko minuta dobiješ... pa im prebaciš kako drugar na Mix Net XL ima (mogu postovati screen saver), da konkurencija već odavno ima tako nešto i tome slično... 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Mr. Jingles, čuješ, ništa me ne košta. Ali, ako im je ponuda takva kakva jeste, onda sumnjam da se nešto može učiniti. Hvala na predlogu, svejedno. 

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mixnet paketi do xl nemaju minute u mrezi vec samo prema svima. Paketi od xl pa navise imaju minute ka svima i u svojoj mrezi, ali mislim da se trose tek posle ovih za sve
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, nema minuta u mrezi ni posle xl-a. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vidi stvarno, bas nusam u toku. Znam da je bilo nekih minuta u mrezi ranije, nisam znao da su menjali nesto
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, zato si WP doktorirao. 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Minute u mrezi imate odvojeno samo u Mix tarifama (ako ne racunamo BEL tarife) i to pocev od tarife Mix 2300 (1500min u mrezi, 750 van, 1000sms - 2760din) i Mix 3500 (2500,1500, 2000sms -4200din)!
Moja supruga koristi Mix2300 sa 50% popusta i plus internet dodatak od 150MB (120din) sve ukupno me kosta 1500din! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Logično je jer ti nećeš potrošiti ni svoj paket, a ne dirati taj, a tvoja devojka bi svoj, mnogo manji paket, brzo spucala i trošila one gratis.Mr. Jingles napisao:m@c|-|oR, hmmm... da... devojka na Mix net M nema ni minut, dok ja na Mix Net XL imam 5000 minuta?!?Gde je logika da veće pakete daruješ megalomanskim minutima, a manjima ne daš ni minut?! U svakom slučaju, trebalo bi pozvati call centar ili otići u poslovnicu, napraviti se lud i pitaš koliko minuta dobiješ... pa im prebaciš kako drugar na Mix Net XL ima (mogu postovati screen saver), da konkurencija već odavno ima tako nešto i tome slično...
Ima u mix paketima mogućnost da se odaberu 3 broja iz mts mreže, tzv. friends & family, cena dinar po razgovoru. U paketu moj klub pet brojeva.
Hvala na brzim odgovorima , mnogo mi vipovci mute racunicu mojih fondova za komunikaciju oci su mi ko krofne citajuci sta su sve u stanju da slazu i nacine na koje omadjijaju ljude .
Do jeseni i ima i nema mnogo vremena nadam se samo da ce biti neka korektna promocija .
Do jeseni i ima i nema mnogo vremena nadam se samo da ce biti neka korektna promocija .
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Dakle, ne uzimam telefon nego 50% popusta. Ne plaćam tada 3G pretplatu. Mene zanima, da li i po kojim brzinama u tom slučaju radi net? Po maksimalnim ili nekim nižim tj sporijim?
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Azimuth, naravno po maksimalno dostupnoj brzini na tvojoj lokaciji! 3G (Pretplata) čudo ti omogućuje video pozive i mondo servise, nema veze sa brzinom neta!
Azimuth, kao sto je i kolega gore rekao dobijas net sa punom brzinom protoka sve dok ima MB u paketu,kada potrosis tu kolicinu svog paketa,onda prelazis na znatno sporiji net,koji je naravno besplatan i neupotrebljiv.
A ta famozna 3G pretplata se ukljucuje samo i jedino ako uz svoj paket uzmes neki od njihovih ponudjenih telefona..
A ta famozna 3G pretplata se ukljucuje samo i jedino ako uz svoj paket uzmes neki od njihovih ponudjenih telefona..
-
- Redovni učesnik
@ fanny - grešiš. Po drugi put proverio i na raspolaganju mi pored redovnih minuta stoji i 5000 min u mts mreži. Paket Mix net XL.
@ deana - nisam na to mislio, već na to da pored toliko paketa mts napravi dodatnu podelu i unutar istog paketa.
@ deana - nisam na to mislio, već na to da pored toliko paketa mts napravi dodatnu podelu i unutar istog paketa.
Mr. Jingles, i ja imam isti paket i kad proverim stanje nemam minute u mrezi. 

-
- Redovni učesnik
Biće print screen-a samo da uhvatim pola sata vremena za kompom.
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
Mr. Jingles, jedino ako su ti poklonili neke minute, iz ne znam kog razloga, kao što poklanjaju uz BusPlus(mada je to malo)! 

-
- Redovni učesnik
Evo obećanog P/S-a...