MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Re: MT:S novosti

Post od Drakenzen »

Postoji li neki nacin na koji mogu online da proverim svoju potrosnju za tekuci mesec, pomalo me to nervira. Navikao sam na online racun u vipu. :uhuh:

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

postoji,odi na MTS-ov sajt .

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Drakenzen, pa imas na sajtu online racun da pogledas. Barem je bilo ranije. Ja one aplikacije kao sto je Moj Vip nikada nisam voleo, jer su vecito kasnile. Lakse je i sms poslati nego a se razmisljam kakvo je stanje.

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

Ali nesto se desava sa online racunom.Meni je listing totalno pukao.Pokazuje medjunarodne sms ove i razgovore.I nista drugo.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Drakenzen, evo linka:
https://mojtelekom.telekom.rs/
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Da li vredi uzimati dobar telefon preko neke male lokalne radnje koja ima saradnju sa Mts-om i daje telefone na ugovor,posto u unutrasnjosti nemaju u Mts-u u ponudi S5 ali ima neka radnja koju preporucuju u poslovnici Mts-a i kazu da je garancija ista,mada mi je takva neka kombinacija rizicna,sta vi kazete?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

dule88, ako imas zvanicnu 24-mesecnu garanviju od ovlascenog servisera samsunga, onda nema cega da se brines.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemas cega da se plasis jer su te "male" radnje zapravo partnerske radnje provajdera, isto kao sto je Hendi i sl. Garanciju daje ovlasceni uvoznik, a ne radnja, isto kao sto garanciju ne daje provajder nego uvoznik.
Inace, ovo je opcija koja postoji vec godinama, tako da opusteno.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Obično su te partnerske radnje naznačene na sajtu mts, tako da vidi tamo, ako se i ta nalazi na spisku, onda je sigurno u redu.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nego, ja sam jos u petak poneo zahtev za prenos broja u mts, ali nema odgovora ni od Vip-a ni od mts-a. Ne kapiram sta se desava i zasto se nista ne desava. Onaj drugar u mts-u mi kaze da je zahtev prosao cim nisam dobio negativan odgovor od Vip-a, ali ne zna zasto me jos uvek nisu prebacili u mts.
Da li da pisem ratel-u? Da zovem Vip?
Kakva su vasa iskustva posle podnosenja zahteva? Koliko je vremenski proslo od podnosenja zahteva do poruke da ce broj biti prenet, pa koliko od tog sms-a do samog prenosa?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ čekaš. Ja sam 9. podneo za 2 broja, za jedan odbili za jedan ne. Taj jedan je još u proceduri, a večeras sam ponovio za drugi.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Azimuth, jednog mog ortaka su tako odbili, a nisu mu javili da je odbijen i on je tako cekao i ceko i cekao... :) Ozb. I posle 10 dana otisao on da vidi sta mu se desava sa brojem i oni mu kazu, a pa tebe odbili. :wacko:
Azimuth napisao:Kakva su vasa iskustva posle podnosenja zahteva? Koliko je vremenski proslo od podnosenja zahteva do poruke da ce broj biti prenet, pa koliko od tog sms-a do samog prenosa?
Za moj br. je to bilo ponedeljak-petak, znaci 4-5 dana. U ponedeljak sam podneo, u petak ujutru oko 6h je vec bio prenet.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Lobachewsky, znaci da idem u Vip i tamo svima da pozdravljam sve najmilije? Mislio sam da bi javili, kao sto su Barabi.
Nista, onda sutra do Vipa, necu da zovem CC jer necu da im dam jos 10din iz principa.

Baraba, ponestalo mi smartova, pa bi mi ovaj prenos legao kao budali samar :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Azimuth, nije vise 10 din sad je 15 :D

Evo, sad bas gledam poruku na starom fonu, 23. decembra sam znaci podneo zahtev, 25.12. mi vec javili sms-om da je odobreno i da ce mi broj biti prenet 27.12 u ranim jutarnjim casovima, sto je na kraju i uradjeno.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Lobachewsky, ko ti je poslao sms da ce ti broj biti prenet? Operator kod kojeg si presao ili onaj od kojeg si otisao?
Ja sam dobio samo onaj sms od Vipa da mi je omogucen prenos broja iz Vipa, posle kojeg sam podneo zahtev u mts-u i to je to. To je bilo u petak, od tada ni traga ni glasa. Moram sutra ici tj odveslati do Vipa, definitivno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Azimuth, sms mi je poslao Vip, tj. operater kod koga sam preneo broj. Pretpostavljam onog trenutka kada im je telenor prepustio broj.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nista, onda sutra do Vipa da vidim sta se desava, nema mi druge :dry:

vrekan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Maj 2014. 12:00
:: zte blade q

Post od vrekan »

Pozdrav drugari! Jedno pitanje, pa ako neko ima iskustva i ako nisam promasio temu, da mi pomognete! 09. maja potpisao sam ugovor kod MTS za Kontrolu troskova 2000 i uzeo mobilni uredjaj. Pri aktivaciji kartice uredno je stigao osnovni kredit od 2000 dinara za sve mreze, medjutim bonus kredit od 4000 dinara za pozive i poruke u MTS mrezi i 500 mb bonusa NIJE do sada stiglo. Zovem operatera na 789 svaki dan, svaki dan kreiraju naloge tehnickoj sluzbi i vrte istu pricu ''SUTRA PREPODNE CE VAS NEKO KONTAKTIRATI''. U poslovnici mts sam pisanim putem uputio zvanicnu urgenciju-reklamaciju, pisao tehnickoj podrsci na FB, uputio pitanje na mail i preko portala Moj Telekom i opet NISTA. E pa zanima me sta ce biti, hoce li oni to resiti i DOKLE CE TRAJATI OVA MTS ZAVERA CUTANJA, a ne mogu da ispune ni osnovne klauzule ugovora i tarifnog paketa :shock: :wacko: :x

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

vrekan, najbolje ti je da odes u poslovnicu direktrno tamo gde si i zakljucio ugovor.Sve ovo preko zice ili preko neta od toga nema nista da ti oni odgovore,sve su to jedni ogromni neradnici..

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa da, u poslovnicu gde si potpisao ugovor i tamo zavrsis odmah sve.
Inace, stigao mi je sms :) Zahtev sam podneo 09. tj u petak, danas stigao sms, a od sutra sam u mts :) i odmah odoh da potpisem na 50% pretplate.

Odgovori