MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Re: MT:S novosti

Post od m@c|-|oR »

Slika

Периферија Ниша, mt:s, Mix Net M

Едит: убацивао сам слику са телефона, сад сам дотерао линк.
Poslednja izmena od m@c|-|oR u Ned, 18. Maj 2014. 15:05, izmenjeno 1 put ukupno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: MT:S novosti

Post od Joxy »

[img]http://img.tapatalk.com/d/14/05/18/pe3uga5y.jpg[/img]

Meni je ovako, upravo skinuo aplikaciju i odradio test da vidim kako to sve izgleda. Pise da je Beograd vip ali sam ja posle prebacio na Beograd mts, posto nema Kragujevca pa je BG najblizi. Inace isti nam je paket, mts, Mix Net M. :)
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 18. Maj 2014. 16:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Potrebno je prilagoditi dimenzije slike dimenzijama foruma.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Joxy, klikni na share (pored datuma i vremena) i ubaci link ka manjoj sličici.
Baraba, sad mi pade na pamet - probaj da odabereš drugi server, možda je i u tome problem.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Nisam bas iskusan nesto sa ovim kacenjem slika. ;)
Do sada sam probao sa dropbox i flickr i uvek su bili linkovi a u poslednje vreme posecujem forum najvise preko Tapatalk-a i preko njega sam i postavio sliku i sada se vidi cela, dok sam jednom vec postavljao preko TT-a i video se samo link (kada se udje preko browser-a). Ne znam kako da postavljam slike a da se one vide makar u manjoj velicini kada se udje preko browser-a, pa ko zeli klikne i pogleda u punoj velicini...

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ensiferum, hvala druze!
Fora oko brisanja proksija ovde nista ne moze da pomogne zato to to iskljucivo radi za 3G, meni nije jasno kako MTS moze sebi da dozvoli na toj lokaciji, ali Boze moj, ipak oni imaju najbolje rasprostranjenu 3G mrezu, odnosno najvecu pokrivenost teritorije istom.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Ja sam ovaj mesec presao na MTS i merio protok koji je Dn 5.52 Mb/s i 2.86Mb/s up, i to ucentru BG-a

Cudo je da nije vise...

I jos jedno pitanje,

Da li postoji nacin da visdis koliko si potrosio MB tj GB interneta ?

Jel ja vidim samo Minute i SMS otisao sam na onu stranicu Moj telekom prijavio se ali ni za onu stvar nije...

joa_d
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 13:06
:: Iphone 7 plus

Post od joa_d »

Cvoruga - negde sam procitala da je to samo za ugrozena podrucja. Realno bi bilo bezveze da svi dobijemo i koristimo

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

joa_d, vazi na teritoriju cele Srbije za vreme vandredne situacije i besplatan saobracaj vazi iskljucivo za fb i tviter.

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

mile500, postoji! Evo ti aplikacija : https://play.google.com/store/apps/deta ... .mts&hl=en .
Samsung Galaxy S3 I9300

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

joa_d napisao:Cvoruga - negde sam procitala da je to samo za ugrozena podrucja. Realno bi bilo bezveze da svi dobijemo i koristimo
Što, da ne propadne državna neradnička lopovska firma ako da slobodne minute svima?
Drakenzen napisao:joa_d, vazi na teritoriju cele Srbije za vreme vandredne situacije i besplatan saobracaj vazi iskljucivo za fb i tviter.
A mi što nemam fb i tw, nas ko šiša?

Koliko ja znam društvene mreže koriste dečurlija i ljudi koji ne mogu da nađu momka/devojku uživo,
zašto bi njima bilo omogućeno za dž a nama koji razgovaramo da plaćamo i dalje?
I onda Lelekom kao dobar i darežljiv, ali selektivno, kakava glupost.
Realno, šta pa očekivati od državne firme, svakako ništa pametno.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ja sam isproveravao kod sebe, bio mi je mts wap sa sve proksijima. Obrisao sam sve to i ubacio ova gprsinternet podesavanja ali nisam dobio poboljsanje, centar BG, down 5 megabita/s up 3Mbps. To je maks koji izvlacim, stvarno mi nije jasno :uhuh:
12 godina na forumu!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

cvoruga, fb i twitter su, nazalost, ovih dana jedina sredstva za razmenu pravih i pravovremenih informacija u vezi sa ovom katastrofom koja nas je pogodila
::luv phonez::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cvoruga: Ocajna ti je ta generalizacija o ljudima koji koriste drustvene mreze. Pa evo ti primer Novaka Djokovica koji ih koristi, jel on ne moze da nadje devojku? Ja ih puno koristim, a ozenjen sam u srecnom braku... I jos milijarde drugih. Na mraju, vest preko twittera ide daleko brze od bilo kog telefonskog razgovora (ako je ista namenjena za siri auditorijum). Preko FB, moguce je da vest za 1dan vidi vise ljudi na svetu nego preko tv-a. Jako nisi u pravu u svojim stavovima
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

miodrage, 100000000000000 puta sam se uverio u tačnost svoje tvrdnje, tako da .....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisi jer nema toliko profila na drustvenim mrezama, niti ima toliko ljudi na planeti. Tako da...

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

miodrage, da da, na fejsu su svi tipovi frajeri a sve ribe čke, a uživo sede u sobama i žive na interentu.
Koje bre društvene mreže, služe za laganje i predstavljanje kako se šatro lepo živi, a u realnosti tuga i jad i samoća.

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Obojica ste u pravu.Mogu se saznati mnoge dobre stvari - evo i ovde gde na dohvat ruke imamo masu podataka o telefonima,pa i sire,ali nazalost jos vise ima zamki.Internet je odraz stanja ljudske svesti,a ona je otprilike - trazi se senzacija,golotinja,krv.Pre ce se pisati o nekome ko je ubio coveka nego o nekom pametnom koji je nesto izmislio,pre o varanju,nego o ljubavi,pre ce dvoje "pricati" preko fejsa ili vec cega,a kad se vide - cute...mnogo laganja,dvolicnosti....a opet to je kao u drustvu - necu se druziti sa budalama(sajtovi sa glupostima),nego sa lepo vaspitanim ljudima(provereni sajtovi)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ajde da se lepo slozimo da se ne slazemo. Ja nijednom nisam rekao da su svi frajeri ili ribetine, i slazem se da ima laganja, ali isto tako vesti se sire velikom brzinom sa jedne strane, a sa druge mozes da budes u kontaktu sa nekim koga nisi video godinama, sve to za dz. Gomilu ljudi iz osnovne i srednje skole sam pronasao na fb, ne znajuci sta je sa njima, a neki od njih su odavno u inostranstvu. Takodje, na FB ima sjajnih igrica za ubijanje vremena

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

miodrage napisao:a sa druge mozes da budes u kontaktu sa nekim koga nisi video godinama, sve to za dz. Gomilu ljudi iz osnovne i srednje skole sam pronasao na fb, ne znajuci sta je sa njima, a neki od njih su odavno u inostranstvu.
Ovo apsolutno svi kažu, ali svi :lol: .
Meni su društvene mreže katastrofa modernog doba, nikad se neću učlaniti.
I dalje sam ubeđen da ljudi koji ne mogu da opšte uživo idu na društvene mreže,
i ljudi kojima je mnogo dosadno u realnom životu pa se hvale i lažu po internetu kako žive ludo i brzo.

Odgovori