Samsung S4
Ne bih da ti protivurecim, ali u engleskoj uz paket od 37 funti (43 eura) telefon se dobija za 0 funti.... A za par meseci kad vise ne bude najnoviji, bice dzaba uz paket od 32 funte - dok ce kod telenora i dalje biti 50 evra mesecno + doplata. Tako da ipak cenim da nas malko deru...loki13 napisao:Na t-mobile u Nemackoj S4 uz paket od 50e mesecno kosta 200e,u telenoru S4 uz ekvivalentan paket po ceni kosta oko 90e...
E sad sto je nama pretplata od 50e cifra,to je nas problem.....
Nije mi jasno sta ljudi ocekuju,da telefon uz tarifu od 2000 din bude 100e,nece da moze....
i u sledecem slucaju iznosi preko 200emiodrage napisao: Znaci nisu napolju jeftiniji telefoni, a kod nas skuplji (mozda i jesu nesto malo, ali je razlika PDV, carina i marze gde je ovo poslednje najvece zlo), nego njima napolju taj izdatak prema primanjima nije isto sto i nama!
to se radi mejlom najbolje. ja sam im srocio jedan pred istek ugovora (u februaru), u pokusaju da izvucem duple minute ili popust na pretplatu. moj mejl su prosledili "negde" i o tome me obvestili mejlom, i da ce me zvati u roku od 48h. zvali su me sutradan, i ponudili pogodnost za telefon (to me nije zanimalo pa nisam ni pitao sta je), ili duplirane minute uz ugovor na godinu dana, pri cemu bi minuti bili dupli dve godine; ili popust na pretplatu uz ugovor na 24 meseca. izabrao sam duple minute...marsenije napisao: Kako ih naterati da obrate paznju na klijente...