MTS novosti
Re: MT:S novosti
Ima istine u tome.Druzenje je postalo drugacije.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
ne mogu da odolim a da se ne umesam, posto je ovakav stav prosto neverovatan u danasnje vreme. ti si ili jako mlad, te bi u ovom slucaju ovakav pogled na FB imao smisla, posto ga deca uglavnom za to koriste, ili drzis glavu u pesku i odbijas prednosti drustvenih mreza.cvoruga napisao: Ovo apsolutno svi kažu, ali svi.
Meni su društvene mreže katastrofa modernog doba, nikad se neću učlaniti.
I dalje sam ubeđen da ljudi koji ne mogu da opšte uživo idu na društvene mreže,
i ljudi kojima je mnogo dosadno u realnom životu pa se hvale i lažu po internetu kako žive ludo i brzo.
ja ti pored ovih cinjenica koje je miodrage naveo, mogu navesti i jos prakticnih primena konkretno FB, a kod nekoga kao sto sam na primer ja, u stabilnoj vezi godinama, sa mnogo prijatelja sa kojima opstim sasvim lepo i cesto, i to uzivo uz kafu, izlazak itd... drustvene mreze su jako dobra stvar ako se koriste na pravi nacin. naravno, ne smatram da tebi nesto 'fali' ako nema potrebu da budes prisutan na istima. znam mnoge koji to tako posmatraju i to je u redu. ali u startu osudjivati sve ljude koji ih koriste je krajnje nekorektno.
Nemam nameru da se raspravljam o društvenim mrežama, moje mišljenje sam izneo gore i promeniti se neće.
Jbg, svako ima pravo na svoje mišljenje, ja sam samo bio začuđen odlukom Lelekoma da
besoplatne MB da korisnicima društvenih mreža, a ne podeli besplatne minute za razgovor.
Postoje ljudi koji ne koriste društvene mreže, i konkretno u mom slučaju neće koristiti nikad.
Što se mene tiče, idemo dalje
Jbg, svako ima pravo na svoje mišljenje, ja sam samo bio začuđen odlukom Lelekoma da
besoplatne MB da korisnicima društvenih mreža, a ne podeli besplatne minute za razgovor.
Postoje ljudi koji ne koriste društvene mreže, i konkretno u mom slučaju neće koristiti nikad.
Što se mene tiče, idemo dalje

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Kao i obicno, sukob dve krajnosti. Jest' zaista fenomen za izucavanje, ti konflikti krajnosti, da se neko ozbiljno pozabavi time. Da se podigne svest i probiju ta mentalna ogranicenja ("ili ili") koja su ocigledno u ljudskoj prirodi.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Kod mene nije uopste ili ili stav, jer bas uvidjam obe strane drustvenih mreza, te ih i koristim odgovorno, a i umereno. a ovo za telekom, svakako se slazem sa kolegom cvoruga.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zar forum nije u neku ruku drustvena mreza?
I prebacite se u neku drugu temu, ovde toj prici nije mesto
I prebacite se u neku drugu temu, ovde toj prici nije mesto

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Lobachewsky, ne zameri nam, vandredno stanje je.
Ja se izvinjavam što sam omašio temu, neće se ponoviti (bar ne večeras)
.
Ja se izvinjavam što sam omašio temu, neće se ponoviti (bar ne večeras)

cvoruga, ako te bas interesuje, telekom je to uradio iskljucivo zbog toga sto je u dva dana (odnosno petak i subota) zabelezen rekordan promet internet saobracaja i to pogotovo drustvenih mreza, zato su se odlucili na taj potez.
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
I neka su pustili taj besplatan saobracaj, kada su ljudi prosto odseceni jedni od drugih, i jedna poruka "Ziv sam!" preko drustvenih mreza, daje jasnu informaciju o ugrozenom (slusao sam radio amatere pa szvatam koliko je ovo bitno).
KISS ME I AM 93
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini

Postavljen solarni punjač u Obrenovcu (kod pošte).
Zašto ne mogu da na prenesenom broju proverim stanje. Ukucam *797# i dobijem meni, držim se uputstva, ali ne uspevam. Da li se to još nekom dešava i ima li nekog drugog načina?
Poslednja izmena od deana u Pet, 23. Maj 2014. 14:19, izmenjeno 1 put ukupno.
deana, dešava se da ne radi servis, proradiće.
Imaš i ovu varijantu https://mojtelekom.telekom.rs/web/moj-r ... i-placanja
Imaš i ovu varijantu https://mojtelekom.telekom.rs/web/moj-r ... i-placanja
Hvala, ali ni ta opcija nije u funkciji. Počinjem da se pitam jesam li pogrešila što sam prešla u mts. Nemoguće je proveriti stanje.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Upravo sam probao, radi, ne znam za ranije .

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Radi i meni. Za ovih 10tak dana nisam imao problema. Danas mi je cak stigla i poruka da sam potrosio polovinu brzog neta
Malo ke glupo sto se preko ovih kodova ne vidi stanje interneta. Kapiram da je neogranicen, ali mene zanima koliko imam ovog iz paketa tj kada cu spasti na minimalan protok.

Malo ke glupo sto se preko ovih kodova ne vidi stanje interneta. Kapiram da je neogranicen, ali mene zanima koliko imam ovog iz paketa tj kada cu spasti na minimalan protok.
da, i meni ne radi, danas sam par puta probao jer mislim da sam probio tarifu za ovaj mesec.
polje preostali saobraćaj mi je prazno
polje preostali saobraćaj mi je prazno

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Azimuth, to su nadomestili porukama - 50%, 80% i 100% brzog neta, da bi imao osećaj 
Da ne moraš svaki čas da gledaš
Lično, proveravam stanje samo poslednjih par dana u mesecu, da procenim koliki će mi račun biti.

Da ne moraš svaki čas da gledaš

Lično, proveravam stanje samo poslednjih par dana u mesecu, da procenim koliki će mi račun biti.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
E, proradilo je i meni sada. Kako da proverimo prenos podataka.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
deana, piše ti u stanju:
http//mts.rs/stanje
http//mts.rs/stanje
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica