MTS novosti
Re: Одг: MT:S novosti
Istripovao sam se nesto...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Re: MT:S novosti
MTS je cool .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 14:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Nokia Efiftyone
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
MT:S je ubacio par novih modela u ponudu, osim Alcatela, uglavnom su to Lumie 625, 1320, 1520 i Nokia 220 i 108!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... edaji.html
Mozda nekoga zanima i EXIT tarife, koje su identicne sa X Factor tarifama
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... onom.html!
I jos nesto, posto nisam video da je neko podelio svoje iskustvo sa postpaid tarifnim dodatkom Omiljeni broj (150din , 2000min i 2000SMS ka omiljenim broju), evo mog utiska, dakle ti minuti i poruke ka omiljenom broju se trose kad se potrose svi minuti iz pretplate, dakle, cista glupost, jedino ako ne koristite jedan broj (telefon) za pozivanje samo omiljenog broja!

http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... edaji.html
Mozda nekoga zanima i EXIT tarife, koje su identicne sa X Factor tarifama
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... onom.html!
I jos nesto, posto nisam video da je neko podelio svoje iskustvo sa postpaid tarifnim dodatkom Omiljeni broj (150din , 2000min i 2000SMS ka omiljenim broju), evo mog utiska, dakle ti minuti i poruke ka omiljenom broju se trose kad se potrose svi minuti iz pretplate, dakle, cista glupost, jedino ako ne koristite jedan broj (telefon) za pozivanje samo omiljenog broja!

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Uskoro počinje sezona godišnjih odmora, te da se unapred obezbedim. Planiram da tražim da mi isključe prenos podataka u romingu i da se kačim samo preko WI FI-ja. Problem je što su neki tako i uradili, pa dobili astronomske račune. Podesila sam da se aplikacije ažuriraju sam tako. Na šta još da obratim pažnju? Imam paket MIX NET M i podesila sam da me opomene posle utrošenih 400 mb, a da me isključe nakon 500 mada imam 600 mb na raspolaganju.
Da obrišem vremensku prognozu, da isključim sinhronizaciju. Šta se dešava u pozadini? Help! Prošle godine nisam imala nikakvih problema, ali bila sam u VIP-u.
Da obrišem vremensku prognozu, da isključim sinhronizaciju. Šta se dešava u pozadini? Help! Prošle godine nisam imala nikakvih problema, ali bila sam u VIP-u.
Poslednja izmena od deana u Sub, 31. Maj 2014. 20:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Ovo da utvrdimo gradivo..... elem taj tel ostavi kuci a ponesi neki bez neta ...ili u taj tel ubaci prepaid a postpaid ubaci u neki obicni ...tako ces biti mirna
Hvala. Odlična ideja. Imam jedan stari mts prepaid broj, pa ću ga ubaciti u android, a postpaid karticu u običan fon. 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Или само искључиш пренос података у менију телефона.

Имам пакете са интернетом неких 4-5 година. Током тог периода сам путовао доста, што због посла што приватно и никада нисам имао проблем са подацима у ромингу.
Имао сам и сток и кастом ромове на неколико телефона и никада ни један проблем.

Имам пакете са интернетом неких 4-5 година. Током тог периода сам путовао доста, што због посла што приватно и никада нисам имао проблем са подацима у ромингу.
Имао сам и сток и кастом ромове на неколико телефона и никада ни један проблем.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
m@c|-|oR, 1+
Na androidu moraš, pored toga što imaš upaljen net, i da odobriš korišćenje neta u romingu. Dakle, imaš duplu stavku kojom moraš da odobriš net.
Isto kao i ti sam išao više puta van granice, samo sam gasio interenet. Prenos podataka u romingu nikad nisam palio i nikad problema sa računom. Nisam brisao prognozu, ali mi app stoje na manuelnom apdejtovanju, ne na automatskom.

Isto kao i ti sam išao više puta van granice, samo sam gasio interenet. Prenos podataka u romingu nikad nisam palio i nikad problema sa računom. Nisam brisao prognozu, ali mi app stoje na manuelnom apdejtovanju, ne na automatskom.

tako ja radim i onda te ne boli glava i nisi jedan od onih koji posle obilaze mts i kukaju pa kako racun 50000 din -)))deana napisao:Hvala. Odlična ideja. Imam jedan stari mts prepaid broj, pa ću ga ubaciti u android, a postpaid karticu u običan fon.
nego jeste primetili
novina, na *105# mi izbacuje da prenete mb mogu da iskoristim do 2.6. dok novih 150mb su odvojeni i važe do kraja juna. ...polako ubijaju kt
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Na kom si to paketu kad imas takav kod i jos da radi?
A ovo za roming, ja nikada nisam imao preblema na androidu, lepo imas opciju da nema data saobracaja u romingu i cao. Videcemo ove godine kako cu se provesti sa ajfonom
A ovo za roming, ja nikada nisam imao preblema na androidu, lepo imas opciju da nema data saobracaja u romingu i cao. Videcemo ove godine kako cu se provesti sa ajfonom

- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sta bi sa Iphone-om od 1.6. evo dodje i taj dan ?
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Koliko se sećam najava iz telekoma je bila "tokom proleća"... Znači imaju još ~20 dana... Državna je to firma, polako, gde žuriš...yocasylver napisao:Sta bi sa Iphone-om od 1.6... ?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mb011, odavno oni imaju u magacinima ajfonove samo je pitanje sto ih jos nisu pustili u prodaju
mozda neki legalni problem treba da se resi,ko ce mu ga znati

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
@satell200
Zvao sam korisncki servis.U pravu si.Megabajti se od jula u Kontroli troskova ne mogu preneti u naredni mesec.
A ja ustekao 4 giga za ne daj Boze
Zvao sam korisncki servis.U pravu si.Megabajti se od jula u Kontroli troskova ne mogu preneti u naredni mesec.
artifex, to je prica koja kruzi.Ko zna sta je prava istina. 

mislis juna ili jula .. posto meni sada pise da vaze oni natalozeni GB do 30.06 .. e da ih nisi pitao za kredit glavni posto su i tu pravili neke promene kad pogledas stanje odvoji su kredit koji dobijas i onaj sto si imao i stavili su limit mesec dana i ako ne placas racun nema prenosa ...misapop napisao:@satell200
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Uz te ugovore platis oba telefona,super za nekoga ko dobije od firme
reklamacija za mts se salje na koji mail .... moram i tu da pisem reklamaciju