MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
satell200
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Jul 2009. 05:00

Re: MT:S novosti

Post od satell200 »

Nove povoljnosti Box paketa!

09.06.2014
Umrežite dodatne mobilne linije i razgovarajte neograničeno za 0 dinara sa svima u okviru Box paketa

Box paket - ekonomičan paket koji objedinjuje usluge mobilne i fiksne telefonije, Interneta i IP televizije - sada je još povoljniji! Umrežite dodatne mobilne linije koje koristite vi, članovi vaše porodice ili vaši prijatelji i svi razgovori i SMS poruke ka linijama u okviru Box paketa biće O dinara.

Osim osnovne mobilne linije koja je sastavni deo Box paketa, imate mogućnost da u Box paket umrežite i do tri dodatne mt:s mobilne linije sa bilo kojim prepaid, postpaid ili Kontrola troškova tarifnim profilom.

Razgovori i SMS između svih mobilnih linija koje su integrisane u Box iznosiće 0 dinara. Uspostava veze se ne naplaćuje a dužina razgovora i broj SMS poruka su neograničeni Pozivi sa mobilnih linija u okviru Box paketa ka fiksnoj liniji koja je uključena u Box paket,i obrnuto, sa fiksne ka mobilnim linijama biće 0 dinara.

Mesečna pretplata za mobilne linije koje uključite u Box paket iznosi 250,00 dinara po mobilnoj liniji. Naravno, ovu naknadu ne plaćate za osnovnu mobilnu liniju koja je sastavni deo Box paketa.

Dodatne mobilne linije možete umrežiti u Box paket putem mt:s vodiča ili slanjem SMS poruke.

Povratak

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Ako sam dobro razumeo, mozes da ubacis bilo koji MTS broj u Box paket sa tim sto ako vec imas neki paket na tom broju on ostaje kao i pretplata da doplacuje se 250din za besplatne razgovre i ostalo izmedju ta dva broja u Box paketu?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Drakenzen, tako mu dodje. S tim sto mozes da dodas tri broja, dakle cetiri ukupno povezana, plus fiksni.
Ta sta ja znam, s jedne strane osvezenje i novina na nasem trzistu (pocinjemo da licimo na zapad), medjutim, s druge strane i ne bas nesto preterano zanimljivo u smislu cene - jer prakticno ti moras da platis jos 250 dinara da bi aktivirao "dodatak" "omiljen broj". Nije lose, ali nije ni neko ludilo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

MT:S novosti

Post od Azimuth »

Ja nacuo u Hendiju od prodavca da ce kao pojeftiniti u junu Box paketi, a oni zapravo ovo uradili :dry:

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

I ja sve čekao pojeftinjenje, kad ono međutim ...
Nokia Efiftyone

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Samo jos malo da spuste cenu telefona,jos uvek se isplati kupiti telefon koji nije od operatera.Lakse podnesem 200-250 evra odmah nego za tri godine da me isti taj kosta 450 evra ili sl.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

@yocasylver, a kako te taj telefon ga 3 godine može koštati 450eur ili slično?

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Mislio je cena aparata plus 24 meseca pretplate u fulu.Jeli tako?

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ako je tako onda je besmisleno tako razmišljati jer se za pretplatu plaća usluga operatera a ne rata telefona. I da ne uzmeš telefon cijena pretplate je uglavnom ista tako da ne vidim u čemu je problem.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa i nije bas, jer imas 25%, odnosno 50% popusta na pretplatu uz ugovor na 2 god, bez uredjaja. Daleko je jeftinije uzeti telefon preko oglasa
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pre bih rekao da je mislio na to da da operateru tih 200-250€ uz ugovornu obavezu na 2 godine, nego da izvuce 450€ odjednom iz dzepa.
Ako tako gledas onda jeste jeftinije jer u startu dajes manje para, ali ako dugorocnije gledas onda je to skuplja varijanta jer bi ovako dobio 50% jeftiniju pretplatu tj konkretno na MixNet L paketu bi "ustedeo" cele 24 000 din posle 2 godine.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Doduše to ima smisla u zemljama i operaterima gdje takve pogodnosti postoje. :) Naravno ovdje je mts tema i tu ima ta pogodnost dok npr. ovdje u BiH ni jedan operater ne daje nikakvu pogodnost, uzeo ili ne telefon na ugovor.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od <Milanche> »

Iako sam u maju pre 2god potpisao aneks ugovora sa 50%, sada mi je stigao rč u punom iznosu. Tj imao sam kt500 i 1.5 dobio 500 din kredita, za koje mi je rč stigao 20. u mesecu, a istog dana potpisao aneks 3m pre isteka ug, o prelasku na kt2000, e sad da li sam 2000 kredita dobio već u maju ili tek 1.6., ko zna?
Ugovor ne mogu da nađem.
Poslaću prigovor na email.

Kako vidim na "momračunu", majski rč je bio 250, a junski 1000.
Nokia Efiftyone

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Malo te nisam razumeo uopste. Ajd polagano napisi sta si i kada potpisao, kada je istekla ta ugovorna obaveza, i kada si novu potpisao. To "rč" sta uopste znaci? Racun ili nesto drugo?

Ono sto je meni poznato, kada tokom nekog meseca potpisujes ugovornu obavezu sa popustom, ti te pogodnosti stices tek od narednog meseca.

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od <Milanche> »

Imao sam KT500 sa 50% i sredinom meseca ,3 meseca pre isteka ugovora, potpisao aneks prelazak na kt2000, to je bilo maja meseca 2012, ugovor na 24 meseca.
Ono što nisam siguran je kada sam dobio 2000din kredita po novom ugovoru, da li već istog dana kada sam potpisao, kao što je slučaj kod novog ugovora, ili tek 1. narednog meseca kako bi trebalo kod aneksa. Na mojracun sajtu, imam račun za maj na 250 din, a junski je na 1000. I ugovor je istekao 31. maja ove godine, da li važi popust ili je po punoj ceni?
Nokia Efiftyone

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

Promociju 50% popust na pretplatu pridružuju do 31.12.2014.god. Informacija dobijena od njihovog kor. centra

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

janka_88 da se isplati ja bih prvi uzeo a ne bih kupovao preko oglasa telefon mislim i da se mnogi slazu sa mojim misljenjem.
Pogledaj npr koliko kosta HTC One u paketu Mix net L koji ja koristim u ugovor od 36 meseci ili kraci.Nije li lakse da kesiram 350 evra ili malo manje a da uzmem ugovor sa 50% popusta?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

<Milanche>, dobio si od 1. u narednom mesecu. A udovog ti istice poslednjeg dana meseca u kom si potpisao.

yocasylver, jeste lakse ako imas da izvuces iz dzepa 350. A sta ako nemas 350 nego imas npr 200 koliko je taj isti telefon uz tvoj paket?

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Mislim da sve ovo sto ste gore napisali ima smisla ako se uzimaju top modeli, odnosno flagship-ovi. O cemu se zapravo radi, ti ako hoces da uzmes na primer note 3 uz neki normalni paket, kad to kazem mislim na pakete koji su do 2 hiljade mesecno,morao bi da doplatis u proseku 50-60 hiljada!? A dok na primer uzmes telefon preko oglasa(prosek 400e) i 50% popusta na pretplatu(MTS, mix net l) i za 24 meseca 'dobijes' 24000 hiljade popusta, plus 100e koje si dao za telefon i dolazis do fine cifre. A dok na primer ako hoces da uzmes neki iz srednje klase (HTC One mini) fakticki nista ne dobijas za neki 'normalan' paket, mozda bi u takvim slucajevima bilo jeftinije da se uzme na paket ali to je izuzetno mala cifra na kojoj bi se 'ustedelo'

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Da je povoljno svi bi uzimali preko paketa.Ovako,najbolje proaze oni koji dobijaju telefon kao poslovni tj na ime fime koja placa neki od premijum paketa.

Odgovori