MTS novosti
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Re: MT:S novosti
Verujej mi da se nece prenostiti.Ne bi ga odvajali od dopunjenog kredita da je moglo i dalje da se prenosi.A mislim da nece moci ni da se posalje na drugi broj,mada jos uvek moze
Takodje jos uvek se od njega mogu kupiti minuti i poruke.
Takodje jos uvek se od njega mogu kupiti minuti i poruke.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Ako se osnovni kredit ne prenosi i dalje, jasan razlog za raskid i mislim da će svi koji su na KT tarifi to i uraditi. Ja zahtevam da mi se na preostali osnovni kredit gleda kao na avans kod prelaska bilo na prepaid ili postpaid, jer je plaćen mojim novcem.
Nokia Efiftyone
Poštovani D,
Zahvaljujemo se na vremenu koje ste izdvojili kako biste nam se obratili.
Obaveštavamo Vas da iznos iz mesečne pretplate koji služi za saobraćaj ka svim mrežama ima rok važenja 32 dana i produžava se svaki put kada korisnik dobije novi mesečni iznos na osnovu prethodno plaćenog računa sa kojim se takođe i sabira.
Svi korisnici koji redovno plaćaju račune će u naredni mesec preneti sve što su samostalno dopunjavali + preostali kredit ka svim mrežama iz prethodnih meseci + kredit ka svim mrežama za tekući mesec.
Dakle u naredni mesec korisnik prenosi kompletan kredit sa glavnog računa nezavisno od iznosa, dok saobraćaj sa bonus i data računa prenosi u maksimalnom iznosu jednomesečnog bonusa.
Korisnici koji ne plate račun (isključeni su) će preneti samo sve što su samostalno dopunjavali, dok im se stanje preostalog kredita ka svim mrežama poništava, a kredit za tekući mesec ne dobijaju iz razloga što nisu platili račun (što može rezultovati smanjenjem kredita na glavnom računu).
Koristimo priliku da Vas pozovemo da nam i ubuduće ukažete na eventualne propuste kako bismo pružili najkvalitetnije usluge za naše korisnike.
Napominjemo da Telekom Srbija a.d. svakodnevo radi na poboljšanju performansi poslovanja u cilju zadovoljenja korisnika.
Za sve dodatne informacije u vezi naših usluga, kao i sugestije i primedbe, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
ipak je sve u redu ..
Zahvaljujemo se na vremenu koje ste izdvojili kako biste nam se obratili.
Obaveštavamo Vas da iznos iz mesečne pretplate koji služi za saobraćaj ka svim mrežama ima rok važenja 32 dana i produžava se svaki put kada korisnik dobije novi mesečni iznos na osnovu prethodno plaćenog računa sa kojim se takođe i sabira.
Svi korisnici koji redovno plaćaju račune će u naredni mesec preneti sve što su samostalno dopunjavali + preostali kredit ka svim mrežama iz prethodnih meseci + kredit ka svim mrežama za tekući mesec.
Dakle u naredni mesec korisnik prenosi kompletan kredit sa glavnog računa nezavisno od iznosa, dok saobraćaj sa bonus i data računa prenosi u maksimalnom iznosu jednomesečnog bonusa.
Korisnici koji ne plate račun (isključeni su) će preneti samo sve što su samostalno dopunjavali, dok im se stanje preostalog kredita ka svim mrežama poništava, a kredit za tekući mesec ne dobijaju iz razloga što nisu platili račun (što može rezultovati smanjenjem kredita na glavnom računu).
Koristimo priliku da Vas pozovemo da nam i ubuduće ukažete na eventualne propuste kako bismo pružili najkvalitetnije usluge za naše korisnike.
Napominjemo da Telekom Srbija a.d. svakodnevo radi na poboljšanju performansi poslovanja u cilju zadovoljenja korisnika.
Za sve dodatne informacije u vezi naših usluga, kao i sugestije i primedbe, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
ipak je sve u redu ..
-
- Redovni učesnik
Ne opustajte se previse.To kod mts-a,kad nesto promene bude 2 meseca da zamaze oci.Kada sam zvao korisnicki servis,jos uvek nisu nisu ni bili upoznati sa promenama.Promene stupaju na snagu 1avgusta.Pa cemo videti sta ce biti.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... .3056.html
I lepo kaze drugi pasus
Citiram
Naime, od navedenog datuma, korisnicima Kontrole troškova biće omogućeno da, pored kredita i bonusa, u naredni mesec prenose i nepotrošenu količinu MB iz pretplate. Celokupna količina prenetog saobraćaja moći će da se iskoristi u mesecu u koji je preneta.
Dakle u naredni mesec,a ne u naredne mesece
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... .3056.html
I lepo kaze drugi pasus
Citiram
Naime, od navedenog datuma, korisnicima Kontrole troškova biće omogućeno da, pored kredita i bonusa, u naredni mesec prenose i nepotrošenu količinu MB iz pretplate. Celokupna količina prenetog saobraćaja moći će da se iskoristi u mesecu u koji je preneta.
Dakle u naredni mesec,a ne u naredne mesece
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
U svakom slučaju su mesec dana pre roka (ko da ih Mrka vodi) primenili ovaj tzv mesečni račun, tj odvojili junski kredit od ostatka i spojili sa julskim.
Nokia Efiftyone
zanima me samo posto mi istice ugovor u 11mesecu u mts kada imam pravo da obnovim ugovor i da uzmem nov telefon
rex, ako je sve kao sto je do sad bilo, 11 u mesecu ces dobiti pozivno pismo od mtsa da dodjes da obnovis ugovor i uzmes neki telefon za dinar
hibiskus e hvala ti to mi treba e sada znam posto koga god pitam niko nza 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Moze da se obnovi ugovor 3 meseca pred istek postojeceg
-
- Redovni učesnik
Nije nesto,ali je napredak
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... svuda.html
Mada mi nije jasno kao bih to koristio ovaj net na moru.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... svuda.html
Mada mi nije jasno kao bih to koristio ovaj net na moru.
Poslednja izmena od misapop u Sre, 09. Jul 2014. 19:27, izmenjeno 1 put ukupno.
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Jedno pitanje za MTS uslugu 3G od 99din. Jel se to odnosi na video poziv tj. mogucnost video poziva pa da se gledam sa nekim i pricam u isto vreme ili za brzu net konekciju?
Posto 3g imam kao obaveznu pretplatu.
Posto 3g imam kao obaveznu pretplatu.
-
- Redovni učesnik
Upravo to,neke gluposti tipa video poziva (naravno pod uslovom da i sagovornik ima pretplatu na 3g) i neke video sadrzaje sa kamera na putevima,mislim cak i neke tv kanale,ali nisam siguran.
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Ja ne znam da je ikada iko to koristio. Tolko je beskorisna opcija da je bolje da je ugase, cak ni besplatno nam ne treba.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Njima je bitno da ti njima platis 3G uslugu, a da li ces koristiti to njih ne zanima
Android 12
Mada možeš 3g i sa osobom koja nema pretplatu, isprobao sam, drug ima 3g ja ne, pričali smo, čak sam i ja njega zvao na video poziv sa različitim apn od onog što ide u podešavanjima, mada taj 3g video ničem ne služi pored skype
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
ja neki put preko Hengauta obavim video poziv,ali ne osecam potrebu za tom opcijom.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
E ljudi. Odlicno pitanje! A ja sam se bas pre neki dan pitao isto, i evo, neka telepatija. Mozda ta opcija uopste nije losa pod uslovom da se pri video pozivu ne trose megabajti!? Ja placam 3G pretplatu, moja sestra isto, ali nisam mogao da nadjem bilo sta tipa "uspostavi video poziv". Ako neko zna nesto o tome, bilo bi super da ga ne mrzi da napise
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
3G pretplatu plaća onaj ko uzme telefon koji ima 3G.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
da li je nekom na kontroli troškova nesto ono minuti i sms?ostalo mi samo internet...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!