MTS novosti
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Re: MT:S novosti
Na kt nemaš min ni sms, samo kredit , i to mesečni, dopunjeni i bonus .
Nokia Efiftyone
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Sta se ovo desava sa kontrolom troskova? Nema vise da se uzmu minuti i poruke,ostao je samo internet?
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Nema,ali zato posaljes sav kredit na pripejd broj,dok jos moze i tamo aktiviras koliko ti treba

Koliko maksimalno postpejd ugovora može fizičko lice posedovati kod mts? 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislim da je kod svih ista priča. Nema maksimalno broja ugovora po glavi, ali imaš neko ograničenje da ne možeš npr na svaka 3 meseca po jedan potpisati nego da čekaš 6 meseci između pa tek onda.
U suštini, nemaš problema sve dok redovno izmiruje obaveze. Kad zezneš stvar, to se evidentira u kreditnom birou pa onda u tom slučaju mogu da zatežu i ne daju novi ugovor i broj na tu osobu.
U suštini, nemaš problema sve dok redovno izmiruje obaveze. Kad zezneš stvar, to se evidentira u kreditnom birou pa onda u tom slučaju mogu da zatežu i ne daju novi ugovor i broj na tu osobu.
Zvao 064/789.Konkretan odgovor.Maksimalno 3 ugovora po glavi stanovnika,ali...mogu da odem do poslovnice da podnesem zahtev,da mi odobre i 4-ti,
,naravno ako uredno plaćam...sad neko će reći,šta će ti i četvrti...jedan kod žene,jedan kod keve a treći kod mene,a svi se vode na mene... 

Ona plaća račune,mislim žena...
.Evo sad sam se vratio iz poslovnice i upravo je sve tako,odobrili mi aktivaciju 4-tog broja(već je aktivan i smestili smo ga u Bel 50,najjeftinije bez pravljenja ugovora).

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Presao sam iz VIPa u MTS na Mix Net tarifu i primetio sam da mi mts-ov net zabaguje ponekad. Samo odjednom kao da se prekine veza pa se opet vrati sto mi je iritantno kod vibera npr. Iskucam poruku i onda samo pise sending, a onda posle se vrati konekcija i posalje poruku. Da li se ovo jos nekom dsavalo?
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja nemam tih problema. Jesi na 3g ili edge? Kakav ti je signal i net inače?
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Мени се то дешава. Питао сам се да ли је телефон, ром или картица чак.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
....meni se isto desava. Uz sve to I oni problemi sa signalom, kada udjem u podesavanja za bateriju, onaj indikator signala je trobojan, manji deo zelen, ostatak crvene I one braonkaste boje
ja se I dalje nadam da je to do telefona, videcu kada promenim tel

12 godina na forumu!
Freyr, ako ti je indikator signala crven, to znači da si bio bez mreže, ili u avion modu.
Nisam bas u toku u poslednje vreme pa da pitam ,imam vise poverenja u vas nego u korisnicki centar -vazi li onih 50% bez telefona jos uvek?Sad gledam neki prospekt Handy-ja sto mi uvalise pre neki dan u supermarketu i stoji prikaceno na njemu ta akcija.Stare zalihe ili je jos aktuelno?Ja bio ubedjen da je to isteklo jos prosle godine...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Jos uvek je aktuelno,bez brige 

Ok,puno hvala.Nadam se da i oni u mts to znaju
,mada me nista ne bi iznenadilo.

Znam, u tome I jeste problem. Kao da mi telefon ode u neki deep sleep kada ga ne pipam duze vreme, primetio sam da kada otkljucam ekran imam na sekund ili dva zuti trouglic gore, oznaku da nema mrezu I onda se trgne I bude odmah online.vla-do napisao:Freyr, ako ti je indikator signala crven, to znači da si bio bez mreže, ili u avion modu.
12 godina na forumu!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Nema ga iPhone idalje... Sad ce 1. avgust, mozda ga uvedu sa ostalim "novinama". 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ipak mislim da je to slučaj, da bi nas već 10 dana gnjavili po tv-u kako im od 1.8 stiže.. vrlo verovatno da je u pitanju jedna od većih prevara mts u poslednje vreme...
To je bila prica za izbore...