A1 novosti
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: VIP novosti
Hvala, Gari, nisam obratio pažnju. Možda se ovih dana raspitam malo o ovome u nekoj poslovnici, pa ću preneti šta su mi rekli.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
100gb po maximalnoj brzini kupljenog paketa, nakon 100gb smanjena brzina 2/2 mbps.
Naravno 4g, kad podnesete zahtev, utvrde dal na toj adresi ima 4g.
Sent from mTalk
Naravno 4g, kad podnesete zahtev, utvrde dal na toj adresi ima 4g.
Sent from mTalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
I time sam iznenađen da utvrđuju kakav je signal, i da nemaju neku klauzulu u odgovoru tipa "operater ne garantuje kvalitetan 4G signal na svakom mestu u Srbiji". Ne kažem ovo za VIP, nego za bilo kog domaćeg operatera. 
Sent from mTalk on Windows 10 phone

Sent from mTalk on Windows 10 phone
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Poslao sam poruku VIP-u u vezi obnove ugovora, kakve bih povoljnosti imao (4 godine sam u VIP-u).. Evo odgovora:
" Darko, prilikom obnove ugovora pripremili smo ti sledeću specijalnu ponudu:
- do 10.000 dinara popusta na uređaj i specijalnu ponudu za korisnike na tarifama za mlađe od 30 i dodatne megabajte i besplatan Viber dodatak naredna 24 meseca.
Popuste na uređaj i količina interneta se razlikuju po tarifama i izgledaju ovako:
NOVA 1: 1000 dinara , 1100 MB
NOVA 2: 1000 dinara , 1600 MB
NOVA 3: 3000 dinara , 2000 MB
NOVA 4: 3000 dinara , 2800 MB
NOVA 5: 5000 dinara , 3600 MB
NOVA 6: 5000 dinara , 6000 MB
NOVA 7: 10000 dinara , 12000 MB
Paralelni minuti u Vip mreži važe od tarife NOVA 3. "
Ne kapiram ovo oko popusta uredjaja i kolicine MB na kraju.. Nisam planirao da uzmem uredjaj preko njih, ali sa ovim bi se mozda i isplatilo?
" Darko, prilikom obnove ugovora pripremili smo ti sledeću specijalnu ponudu:
- do 10.000 dinara popusta na uređaj i specijalnu ponudu za korisnike na tarifama za mlađe od 30 i dodatne megabajte i besplatan Viber dodatak naredna 24 meseca.
Popuste na uređaj i količina interneta se razlikuju po tarifama i izgledaju ovako:
NOVA 1: 1000 dinara , 1100 MB
NOVA 2: 1000 dinara , 1600 MB
NOVA 3: 3000 dinara , 2000 MB
NOVA 4: 3000 dinara , 2800 MB
NOVA 5: 5000 dinara , 3600 MB
NOVA 6: 5000 dinara , 6000 MB
NOVA 7: 10000 dinara , 12000 MB
Paralelni minuti u Vip mreži važe od tarife NOVA 3. "
Ne kapiram ovo oko popusta uredjaja i kolicine MB na kraju.. Nisam planirao da uzmem uredjaj preko njih, ali sa ovim bi se mozda i isplatilo?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam im isto pitanje postavio, s tim što sam hteo da prenesem 3 broja kod njih. Identičan odgovor sam dobio.
Dakle, u ovoj tabeli piše koliko popusta dobijaš (1000, 3000, 5000 ili 10 000) i količinu interneta ako si mlađi od 30. Taj popust možeš koristiti ili za plaćanje pretplata ili da spustiš cenu telefona za taj iznos. Dobra strana te priče je da ako telefon kupuješ preko njih, onda dobijaš još 10% popusta ako bi ga platio u kešu. Loša strana priče je što ako ne uzimaš telefon, popust koji daju je samo 25% i u tom slučaju se ne isplati ako paket uporediš sa ekvivalentom u mts-u.
Neki jesu uspeli da izvuku više od ovoga što su ti ponudili, ali verujem da je to izuzetak a ne pravilo. Možeš još eventualno da pokušaš u poslovnici i kroz priču da provučeš da ćeš preneti broj ako ti ne dozvole nešto više od ove ponude.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dakle, u ovoj tabeli piše koliko popusta dobijaš (1000, 3000, 5000 ili 10 000) i količinu interneta ako si mlađi od 30. Taj popust možeš koristiti ili za plaćanje pretplata ili da spustiš cenu telefona za taj iznos. Dobra strana te priče je da ako telefon kupuješ preko njih, onda dobijaš još 10% popusta ako bi ga platio u kešu. Loša strana priče je što ako ne uzimaš telefon, popust koji daju je samo 25% i u tom slučaju se ne isplati ako paket uporediš sa ekvivalentom u mts-u.
Neki jesu uspeli da izvuku više od ovoga što su ti ponudili, ali verujem da je to izuzetak a ne pravilo. Možeš još eventualno da pokušaš u poslovnici i kroz priču da provučeš da ćeš preneti broj ako ti ne dozvole nešto više od ove ponude.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ove povoljnosti ima svako ko uzima uredjaj kod njih,i novi korisnici i oni koji obnavljaju ugovor,nista tebi novo nisu ponudili
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
-
- Entuzijasta
Evo gledam npr NOVA 3, za mladje od 30, nudi 2000 MB.. Znaci nema dodatnih MB koji su spominjali
Ćale je skoro svracao do VIP-a, i nacuo je da su nekoj zeni odobrili 40% popusta na pretplatu, ali nije bas cuo detalje.. Sacekacu jos mesec dva, ako se nesto ne promeni, MTS deluje kao sasvim dobra zamena
Ćale je skoro svracao do VIP-a, i nacuo je da su nekoj zeni odobrili 40% popusta na pretplatu, ali nije bas cuo detalje.. Sacekacu jos mesec dva, ako se nesto ne promeni, MTS deluje kao sasvim dobra zamena
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pa sad si naveo koliko ima MB u paketu. Kako nema dodatnih? NOVA3 ima 1000 MB u paketu, a paketi za mlađe od 30 dupliraju količinu MB. Eto ti dodatnih MB u paketu.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pon, 23. Jan 2017. 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Verovatno misli na onu akciju 3GB dok si njihov korisnik + MB iz paketa.
-
- Entuzijasta
Pa ja kao novi korisnik bih imao tih 2000 MB, tako da meni kao dugogodišnjem korisniku nista dodatno ne nude
-
- Sertifikovani Trol
Azimuth, to sam ja iskoristio letos kad sam obnovio ugovor i koliko znam te ponude nema već neko vreme...
95Darko, sad si me još više zbunio... Zaista mi nije jasno šta očekuješ da ti ponude.
95Darko, sad si me još više zbunio... Zaista mi nije jasno šta očekuješ da ti ponude.

-
- Entuzijasta
Sobzirom da sam tu 4 godine, da sam redovno placao racune, ocekujem da imam ili veci popust na pretplatu, ili jos dodatnih MB..
Sto ja, ili bilo ko ko je dugo godina u vipu, da ima isti kriterijum kao i neko ko prvi put potpisuje ugovor sa njima
Sto ja, ili bilo ko ko je dugo godina u vipu, da ima isti kriterijum kao i neko ko prvi put potpisuje ugovor sa njima
-
- Sertifikovani Trol
Ja sam na njihovom pospejdu od 2008 ili 2009., ne sećam se tačno kada sam prvi ugovor potpisao, i nisam nikad dobio neke dodatne povlastice, niti očekujem. Njihove standardne ponude su meni sasvim ok, a stalno imaju neke akcije.
Možeš pokušati da ih zamoliš ili da pripretiš prenosom broja... možda izgrbaviš nešto.
Dodatni net teško, ali popust vrlo verovatno. Kevi su ponudili za prošlu obnovu 60% popusta bez uređaja jer je htela da ugasi jedan broj.
Možeš pokušati da ih zamoliš ili da pripretiš prenosom broja... možda izgrbaviš nešto.

Dodatni net teško, ali popust vrlo verovatno. Kevi su ponudili za prošlu obnovu 60% popusta bez uređaja jer je htela da ugasi jedan broj.

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ja sam u Telenoru 12 godina,ni minut preko mi nisu dali. Moras da budes dosadan i uporan da bi ti dali iole neku povoljnost,ali i to sto ti tada daju,i nije neka brutalna povoljnost.Jedino u slucaju ako su ti mesecni racuni oko 100 evrica,mogli bi malo da ti progledaju kroz prste.
-
- Entuzijasta
Ja bih sa 50% na NOVA 3 bio zadovoljan.. Znaci pored 25% koji idu bez uredjaja, jos dodatnih 25% bi bilo ok.. A toliko mogu da ponude..
Nikome neće sami da ponude, mora da se trazi
/edit Da dodam da smo svi u porodici u VIP-u, i da se sve ugovori vode na caleta (brat je NOVA 2, cale i keva su međusobno umrezeni i ja koji trenutno imam GIGA paket).. Tako da to moze biti nekakva olaksica
Nikome neće sami da ponude, mora da se trazi
/edit Da dodam da smo svi u porodici u VIP-u, i da se sve ugovori vode na caleta (brat je NOVA 2, cale i keva su međusobno umrezeni i ja koji trenutno imam GIGA paket).. Tako da to moze biti nekakva olaksica
-
- Sertifikovani Trol
Jednostavno, kao što si i rekao, nikom neće sami da ponude. Lepo sam napisao gore, zapreti prenosom/gašenjem broja i nešto će ti ponuditi. Eto, keva je samo htela da isključi jedan od dva broja koja je imala i oni su joj ponudili popust bez uređaja. Pokušaj.
Ja nisam nikad ništa tražio jer sam skoro svaki ugovor imao sa uređajem i uvek hvatao neke akcije, kao sad ovu sa 3GB i još sad kad je devojka preko mene uzela ugovor iako sam napunio 30 računali su me i tu kao mlađeg od 30 i duplirali MB.
Ja nisam nikad ništa tražio jer sam skoro svaki ugovor imao sa uređajem i uvek hvatao neke akcije, kao sad ovu sa 3GB i još sad kad je devojka preko mene uzela ugovor iako sam napunio 30 računali su me i tu kao mlađeg od 30 i duplirali MB.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa i nemate, ja sam letos preneo broj i prvi put došao u Vip - i dobio 3 GB zauvek. Znači, novi se više cene.95Darko napisao: Sto ja, ili bilo ko ko je dugo godina u vipu, da ima isti kriterijum kao i neko ko prvi put potpisuje ugovor sa njima

Od 2003. do 2016. sam bio u Mobtelu/Telenoru, i kad sam prelazio letos u Vip, zvali su me da mi ponude malo skuplji paket od Vipovog, a u kome je malo manje svega nego u Vipovom. Dakle, za relativno manje pakete nikoga od njih nije mnogo briga, pa da nude popuste da bi takve korisnike zadržali.dachakragujevac80 napisao:Ja sam u Telenoru 12 godina,ni minut preko mi nisu dali.
-
- Sertifikovani Trol
Evi, ne zezaj čoveka, to sam i ja dobio pri obnovi ugovora. Akcija je važila za sve korisnike. [emoji14] 
Telenor nije vredan pomena sa njihovom ponudom. Mislim da su najveće cicije.

Telenor nije vredan pomena sa njihovom ponudom. Mislim da su najveće cicije.

-
- Entuzijasta
Biznis je to 
Poslao sam im poruku sa svojim predlogom od 50%, i kao u fazonu da druga mreza ima bolju ponudu.. Videcu šta ce da odgovore, ako pocnu da kenjaju nesto, otici cu licno u neku VIP radnju ili cu ih pozvati, na poruke odgovaraju za dva-tri dana..

Poslao sam im poruku sa svojim predlogom od 50%, i kao u fazonu da druga mreza ima bolju ponudu.. Videcu šta ce da odgovore, ako pocnu da kenjaju nesto, otici cu licno u neku VIP radnju ili cu ih pozvati, na poruke odgovaraju za dva-tri dana..
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
U vipu sam 5-6 godina, računi mesečno oko 6 hiljada pa računaj.....NE CITIRAJ PORUKU NEPOSREDNO IZNAD TVOJE! PODRAZUMEVA SE DA NA NJU ODGOVARAŠ!
I meni su ponudili standardne stvari i aktuelne ponude, a novi korisnici su dobijali više....i tako ukinem jedan broj, imam još dva, pa ću uskoro i drugi, videćemo onda, ili će nešto ponuditi da ne isključim i treći ili ću ja da ponovo budem "nov" korisnik.
Sent from mTalk