MTS novosti
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: MT:S novosti
Ne znam da li je moguće tako nešto, da ih ti ucenjuješ ili da im tražiš neki fon po ceni koja tebi odgovara. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ono sto znam to je da spram mesecnih racuna (ne paketa nego samih racuna) oni tebe svrstavaju u neki od 7 platnih razreda. E sad, ti imas vise ugovornih obaveza na svom imanu, ne bih znao da li ce sabrati sve ili nece. Sa jedne strane, trebali bi, dok sa druge ne bi. Zasto ne bi? Zato sto kada ti istekne 2 godine za tja poslovni broj, mozes opet da igras na kartu svih racuna.
Sto se samih aparata tice, svi su ti dostupni, mozes uzeti bilo koji, ali je pitanje koliki ce ti popust dati kada te svrstaju u neki od tih 7 razreda. Uglavnom popust daju na telefone koji bez popusta izadju oko 100e doplate uz tvoj paket.
Ali ono sto moram da ti naglasim, da bi dobio neku pogodnost, moras cekati da ti stigne pismo od njih. Sa tim ostvarujes to "pravo". Ne dobijaju ga svi, a oni koji ga dobiju, njima stigne tog poslednjeg meseca pred istek ugovorne obaveze.
Sto se samih aparata tice, svi su ti dostupni, mozes uzeti bilo koji, ali je pitanje koliki ce ti popust dati kada te svrstaju u neki od tih 7 razreda. Uglavnom popust daju na telefone koji bez popusta izadju oko 100e doplate uz tvoj paket.
Ali ono sto moram da ti naglasim, da bi dobio neku pogodnost, moras cekati da ti stigne pismo od njih. Sa tim ostvarujes to "pravo". Ne dobijaju ga svi, a oni koji ga dobiju, njima stigne tog poslednjeg meseca pred istek ugovorne obaveze.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Nisam mislio da ih ucenjujem, to je jaka reča, već kao što sam napisao, suptilno bih im skrenuo pažnju da mi drugi operateri nude povoljnije uslove, pa shodno tome, razmišljam da pređem kod njih, ali da sam ipak veran mt:s-u i da se nadam da će mi ponuditi uređaj koji bi odgovarao mojim ličnim i finansijskim preferencijama 
Azimuth, U pravu si, jasno je da bih istu priču mogao da im serviram kada mi istekne ugovorna obaveza za poslovni broj. No, nisam znao da treba da čekam pismo, onda bih ja trebao, ako uopšte dobijem pismo, da ga dobijem u novembru. Mislim da ću ipak otići početkom oktobra u poslovnicu i raspitati se u kom sam platnom razredu, tada ću znati da li mi sabiraju sve račune ili ne.

Azimuth, U pravu si, jasno je da bih istu priču mogao da im serviram kada mi istekne ugovorna obaveza za poslovni broj. No, nisam znao da treba da čekam pismo, onda bih ja trebao, ako uopšte dobijem pismo, da ga dobijem u novembru. Mislim da ću ipak otići početkom oktobra u poslovnicu i raspitati se u kom sam platnom razredu, tada ću znati da li mi sabiraju sve račune ili ne.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ja sam u decembru posle isteka ugovora podneo zahtev za prenos u vip, nisam dobio nikakvo pismo i kada su me zvali da ostanem ponudili su mi umanjenje cena za neke telefone ali za mozda 3-4000 din. Paket mix net m i racuni malo veci od pretplate. Imao sam jos jedan broj kod njih ali to im nije nista znacilo.
Posaljji im mail pa ako nista zgodno ne ponude znas kakva je procedura, prenosis broj pa te zivkaju......
Posaljji im mail pa ako nista zgodno ne ponude znas kakva je procedura, prenosis broj pa te zivkaju......
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
A kako da znaš u koji te razred svrstavaju, pitaš njih? I kome šalju ta pisma, koliko moraš da plaćaš mesečno da bi dobijao popuste na neke uređaje recimo?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja sam se neko vreme trudio ali nisam nasao nikakav sablon. Verovatno da gledaju visinu racuna i koliko se probija pretplata tj paket. Kapiram da gledaju i vreme placanja racuna tj da li je unutar onog roka koji su naveli ili se ceka bas onaj poslednji momenat, da li si iskljucivan itd. Sve nas oni svrstavaju u odredjene razrede, ali znacajnije popuste daju samo onima iz najvisih.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Jeste, ali kako ja sada da znam koliko je potrebno mesečno da plaćam da bih dobio popust recimo na neki najnoviji model telefona? Da ne kažem baš da ga dobijem za dž tj za dinar, jer to mogu samo oni koji recimo imaju firmu svoju pa uzima brojeve za svoje radnike.
Oni te svrstaju u neki razred za popust a to zavisi od visine racuna i verovatno od primljenih poziva. Jer ako imas dosta dolaznih iz drugih mreza mts i na tome zarađuje. Ne verujem da ce dati popust nekome ko je u okviru paketa a sve minute trosi van mreze. Na njemu malo zarađuju.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ko zna kako oni gledaju na sve to, samo znam da ne možeš ti njih prevariti nikako. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
znemanja, mrtav 'ladan odes u poslovnicu, trazis menadzera iste, i izlozis mu svoje vidjenje svega. A onda oni kako postupe. Ako zele da te zadrze, ponudice ti nesto odgovarajuce, a ako ne, pa Boze moj, onda predjes kod drugog operatora.... Cisto da vide da se ne igras, a ako im ne trebaju tvoje pare, ima ko 'otje...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: MT:S novosti
Mislim da kao korisnik usluga mt:s -a imam pravo da znam u kom sam platnom razredu.Jednostavno samo bih otisao u poslovnicu i rekao da mi uskoro istice ugovorna obeveza i da kod operatera gledam pakete koji odgovaraju mojim licnim i finansijskim potrebama.Usput bih ih pitao da li postoje neke pogodnosti i da li sam ja svrstan u neki platni razred.Ako eventualno ne bude htela nista da mi kaze, recicu hvala, dovidjenja i to je to.Znaci cisto informisanje na sta mislim da imam pravo.Inace ne bih ja njima trazio S5 ili Note 3 za dinar, vec nesto u rangu od oko 200-250 evra, tipa Desire 816 i sl.
Nemam nameru da ja njih prevarim, neka oni kalkulisu koliko trosim, da li ima vise poziva iz drugih mreza i prema drugim mrezama i sl. Ne vidim problem da se informisem o tim stvarima, jer recimo ako su bolji paketi i pogodnosti kod npr VIP- a zasto ne bih presao tamo, ja samo gledam sta mi je bolje jeftinije.
miodrage,svidja mi se tvoj stil razmisljanja u ovoj problematici
Jel' vi hocete moje pare ili ne?, ako necete ima onih koji hoce.Tada oni odmah izvade jednu Lumiu 930 i problem resen 
Nemam nameru da ja njih prevarim, neka oni kalkulisu koliko trosim, da li ima vise poziva iz drugih mreza i prema drugim mrezama i sl. Ne vidim problem da se informisem o tim stvarima, jer recimo ako su bolji paketi i pogodnosti kod npr VIP- a zasto ne bih presao tamo, ja samo gledam sta mi je bolje jeftinije.
miodrage,svidja mi se tvoj stil razmisljanja u ovoj problematici

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ja sam produžio ugovor pre 10 dana.Smanjio sam tarifu sa MixNetL na MixNetS.Samo su me pitali zašto drastično smanjujem tarifu i to je to.Nikakva zainteresovanost da se kupcu izađe u susret ne postoji.Radi se po šablonu,ništa se ne nudi.Ja pitao,onako laički,koji telefon mi preporučujete.Ona mi ladno preporučila Nokiu 108.Totalna nezainteresovanost.O istoriji redovno plaćenih računa nema potrebe pisati jer niti oni to gledaju niti žele da se takav kupac zadrži.Ukratko,@znemanja nećeš dobiti nikakav poseban tretman jer je ovo mts,državna firma koja se ophodi prema kupcima kao i država prema svojim državljanima-NIKAKO!
Probaj u vipu,ako te ne mrzi da potpisuješ prelazak ičekaš 5 radnih dana.U njihovoj radnji prodavci se angažuju oko kupca,vidi se da su imali treninge oko prodaje ugovora i telefona.Sve lepo i jasno objasne,krajnje pristojno i bez "preko kurca" razgovora uz neprestano kuckanje na računaru.
Probaj u vipu,ako te ne mrzi da potpisuješ prelazak ičekaš 5 radnih dana.U njihovoj radnji prodavci se angažuju oko kupca,vidi se da su imali treninge oko prodaje ugovora i telefona.Sve lepo i jasno objasne,krajnje pristojno i bez "preko kurca" razgovora uz neprestano kuckanje na računaru.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Ja sam imao 2 kt2000 i 1 kt500 тarife, sve sa 50%popusta, a sada su mi ostale po 1 kt500 i kt2000 tarife uz mix750 + fiksni i adsl . Koliko sam im zanimljiv, svi računi plaćeni na vreme .
Nokia Efiftyone
Jel i dalje traje 50% popusta?Da li ce mozda ukidati tu akciju do kraja godine?
Super. Hvala. 

Ako moze pomoc od korisnika mts-a. Da mi se izracuna posto je 145mb u domacem saobracaju? Hvala 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iLuka, prepaid ili postpaid? Ako je prepaid onda je 145*60=8700, a ako je postpaid onda je 145*50=7250. Ovo je po vazecem cenovniku, bez ikakvih popusta, akcija, ukljucenog saobracaja i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Poslovni postpaid je u pitanju i stiglo je skoro 10.000din. 

Koju tarifu koristis? Jednom je mom calu isto tako preko poslovnog doslo nekoliko hiljada za racun a nije potrosio ni 50-60 mb.