Koliko mi je poznato,VIP ima ugovor o nacionalnom romingu sa Telenorom,a to prakticno znaci da gde nema VIP mreze,njihovi korisnici koriste usluge Telenor mreze,naravno ukoliko ona postoji na tom lokalitetu.
Nisam siguran da bas ovako funkcionise,ali mozes isprobati.
Fox, vidim da ovde kod mene u selu imaju vip signal, mada kada ja skeniram mreze uopste ne vidim vip mrezu, tako da sada kapiram o cemu se radi. Doduse na prolece se selim u mesto gde su zastupljene sve tri mreze pa cu sigurno da promenim operatera, a to ce najverovatnije biti vip, ali pr o moram da vidim da li imaju povoljne pakete u okviru kojih ima neograniceni internet
toda81, obrati samo paznju da li na toj novoj lokaciji Vip ima 3G signal, ne uzimaj ga zdravo za gotovo.
I brate, ako ga vec menjas, menjaj ga do 28. februara, do kada im traje ova zimska promocja. Greota da je ispustis. Ne cekaj prolece.
Lobachevsky, ovde gde imam samo telenor mrezu nema 3g, ali u mestu gde cu se na prolece preseliti ima 3g telenor, a provericu da li i vip ima 3g. Na zalost ne mogu pre avgusta da predjem u vip zato jer mi do tada traju dva ugovora sa telenorom. Ako i tada bude povoljniji od telenora dobro cu razmisliti sta je najbolje da uradim
nakon analize firma je na moje insistiranje makar promelina pakete, pa smo sa PiS 1000 presli na PiS TIM 1000(par brojeva, ne svi), i tom prilikom telenor je odobrio bonus u vidu 250 besplatnih minuta u telenor mrezi nakon potrosenih minuta iz paketa i 250 poruka.
Ovaj put, telenor je bio jedina opcija, nadam se da nece tako biti ubuduce.
telenor smanjio cene tel kojim prodaja losije ide,mnogo su pametni oni.Vip ih je nacisto potukao sa zimskom promocijom da telenor nema kud dalje vec neka gledaju kako im korisnici odlaze.
Obratio se Telenoru sa pitanjem da li su spremni da daju popust 50% na paket ili ćao Telenor i uz to im naveo šta drugi nude. Dobio danas odgovor na mail da će me u narednih par dana neko kontaktirati sa ponudom" jer žele da budemo zadovoljni", ma šta god im to značilo. Hajde baš da vidimo šta će to da ponude.
isti odgovor sam i ja dobio prosle godine. zvali su me sutradan, i posto sam ja rekao da mi je problem malo minuta ka svim mrezama, a u mts daju popust, ponuda je bila: 24 meseca 50% popusta, ili duplo minuta ka svim mrezama u okviru paketa, za iste pare, na dve godine, ali uz ugovornu obavezu od godinu dana... ja sam uzeo ovo drugo, i na PiS 500 imam 300 minuta za 1005 dinara...
Martin Mystere, nisam hteo obavezu od 24 meseca. vise mi je u tom trenutku odgovarala ta opcija jer je bila na godinu dana. na PiS1000 bih imao isto 300 minuta, a ne 400, ali uz obavezu od 24 meseca, a poruka i neta imam dovoljno na PiS 500.
Na 300 sam i mislio nego mi se greškom prilikom kucanja omaklo 400 a ja nisam ni primetio. Ne znam samo da li bi popust važio samo na važeći paket ili na bilo koji da odaberem ?
Btw. na ovim play paketima, jesu li ovih 500 MB za muziku nevezani za one od paketa i troše se posebno ili su oni deo njih?
Ja imam opciju da menjam paket, i dodatni minuti ostaju, dakle duplo. Mislim da sam ih i pitao i za opciju sa popustom, i da sam mogao da uzmem koji god paket...
Zvali me danas i ponudili mi to što sam tražio tj. popust od 50%. Može da se menja paket - jedini, uslovno rečeno, problem je što ugovor šalju po kuriru a ja sa posla dolazim tek oko 17h ali rešićemo i taj "problem" nekako...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.