MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: MT:S novosti

Post od Azimuth »

Ako ljudi krenu masovno da ih uzimaju, u oglasima preko noći ima cena da padne na 700 i manje €.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Post od Drafer »

miodrage,
Ja sam navikao da slabo koristim telefon svaki moj razgovor se zavrsi za 30 sekundi, ja koristim aplikacije mog telefona kada mi je dosadno, zato mi ostanu i minuti ali cesto i poruke i to se prebaci u sledeci mesec pa mi svaki mesec pocne sa duplo vise minuta i sms.
A ovih 1000 minuta u mrezi kada potrosim sve minute su bas glupost, dao bih tih 1000 minuta za 100 normalnih sms-a.

Nego nesto sada razmisljam pa da vas pitam:
ako ne bih isao da potpisujem novi ugovor kada mi ovaj istekne, mislim da ce i dalje racun i paket ostati ovaj stari koji sada koristim Mix Net S dok ne budem isao da menjam i potpisem novi ugovor. Sta vi mislite?
Android 12

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da, ostaje ti stari paket sve dok ne potpišeš novi, ali plaćaš punu cenu paketa.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

Azimuth,
Sta ti to znaci "puna cena paketa"? Starog paketa ili novog?
Ja sada placam i dalje Mix Net S koji vise ne postoji, znaci jos godinama ja mogu koristiti ovaj paket sa ovom cenom?
Android 12

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da, ali ako imaš popust na pretplatu, po isteku te ugovorne obaveze nestaje i popust, tako da bi platio koliko i inače košta tvoj paket. Mislim na Mix Net S koji koristiš.
Ja sam tako nešto uradio pre nekoliko godina.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

Nemam popust, podsetio si me sta se desavalo.
To je bilo ako potpisem na 1 godinu i ne uzmem telefon za 1 dinar onda dobijem 50% popust, sam sam uzeo telefon potpisao na dve godine i poklonio ga jer je neka budjava Nokia asha 202...
Android 12

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Bratu je istekao ugovor i obavestili su ga da su ga prebacili na novi paket, koji je ekvivalentan starom, tako da nece biti ko pre, da moze da se koristi stari paket beskonacno dugo.

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2014. 09:04
Kontakt:

Re: Одг: MT:S novosti

Post od srdjanyo »

To su i meni rekli.Ja sam produžio ugovor 1.9.2014. i pozvao call center kad su izašle nove tarife.U suštini,rekli su mi da ovo promenili iz 2 razloga:da bi doskočili inflaciji,da bi doskočili konkurenciji.U suštini je skoro sve isto.Primer:
-Ex MixNet S 660 RSD=Mix S
-Sadržaj se razlikuje u 1000 minuta u mts i 300mb umesto 200mb u punoj brzini (šta god ovo značilo :) )

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

srdjanyo, to znaci da kad potrosis tih 300mb, imas neogranicen net koji je mnogo sporiji. :)

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Neograničeno vrti da učita stranicu,bolje reći. :)

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

srdjanyo, nije ista cena, ja imam isto taj paket kao ti
sada imas Mix S koji je 800 dinara, a placao si do sada 660.
Tih 1000 minuta u mrezi su glupost jer da bi ih koristio treba da potrosis prvo 100 minuta ka svim mrezama, ako ih potrosis recimo u sredini meseca ostaje ti da pricas samo u svojoj mrezi ili ce te odrati ako zoves i druge mreze.
Ako sacekas pa potrosis tih 100 minuta poslednjeg dana ja te castim ako tog poslednjeg dana uspes da potrosis 1000 minuta u mrezi.
Jedini je plus sto su pojacali sa 200 na 300 MB ali to smo mogli i sami da uplatimo tarifni dodatak kao i do sada.
Oni su doskocili inflaciji, ovo je bas bas dobar razlog :lol:
Android 12

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

srdjanyo, bas tako. :lol:

Kao dodali su te minute u mrezi,da bi povecali cenu paketa.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Ja sam na boxu, i ugovor mi traje jos 7 meseci. Intersuje me, kako ja mogu otici i uzeti neki telefon uz paket?
Prilikom prvog potpisivanja dobio sam neki za 1din. Kad bih hteo sad neki jaci telefon, da li bi ostali isti box tarifni uslovi i kako bi islo placanje?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

darkonda, sad sve i da hoces, to ne mozes da uradis. Prosto moras da sacekas kraj te ugovorne obaveze, pa tek onda novu potpisujes i uzimas neki jaci telefon uz box paket koji zelis.

srdjanyo
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Drafer napisao:srdjanyo, nije ista cena, ja imam isto taj paket kao ti
sada imas Mix S koji je 800 dinara, a placao si do sada 660.
Tih 1000 minuta u mrezi su glupost jer da bi ih koristio treba da potrosis prvo 100 minuta ka svim mrezama, ako ih potrosis recimo u sredini meseca ostaje ti da pricas samo u svojoj mrezi ili ce te odrati ako zoves i druge mreze.
Ako sacekas pa potrosis tih 100 minuta poslednjeg dana ja te castim ako tog poslednjeg dana uspes da potrosis 1000 minuta u mrezi.
Jedini je plus sto su pojacali sa 200 na 300 MB ali to smo mogli i sami da uplatimo tarifni dodatak kao i do sada.
Oni su doskocili inflaciji, ovo je bas bas dobar razlog :lol:
Naravno da su doskočili inflaciji jer im se može.Šta da se radi.
Iskreno,Mix Net S ću imati do kraja ugovora i ozbiljno razmišljam da ga prebacim na Miks S jer skoro svi ljudi s kojima se čujem su u mts-u.Ali ništa dok ne isplatim uređaj.

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Mozda ce nekoga zanimati informacija!
NOVO! iPhone 6 u mt:s ponudi

13.10.2014

Poslovna saradnja kompanija Apple i Telekom Srbija uspešno je dovela do zvaničnog starta prodaje iPhone uređaja 31. oktobra, u okviru mt:s ponude. Tako će se jedan od najaktuelnijih mobilnih uređaja naći u našoj ponudi nedugo nakon svetske premijere.

Rezervacija najnovijih i najnaprednijih mobilnih uređaja iPhone 6 i iPhone 6 Plus biće ponuđena korisnicima putem preorder aplikacije od 24. oktobra na mts.rs/iphone, a već od 14. oktobra, najzainteresovaniji korisnici mogu se i registrovati za ove modele tako što pošalju svoje ime, prezime i kontakt telefon na mailto:webshop@telekom.rs.

Više informacija o iPhone uređajima možete naći na web adresi http://www.apple.com/iphone
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... start.html
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

srdjanyo,
a sta mislis da li bi nam dali tih 1000 minuta u mrezi da ne postoje ostala dva operatera vip i telenor? :D
ti onda imas srece kada vec mozes to da iskoristis, kod mene je bas sve izmesano, svi koriste sve mreze pa mi to nista ne vredi.
Android 12

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Kolega ionako ti ništa ne vredi kada se prvo skidaju minuti iz nacionalne mreže i ako zoveš mts mrežu, pa tek kada potrošiš sve minute iz nacionalne onda prelazi na mts minute koji važe samo za tu mrežu. Sve bi to bilo lepo kada bi se minutu skidali uporedno..

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Drafer »

acamatic,
znam, to sam i ja gore napisao da je to totalno besmisleno i da jedino vredi ako svi imamo 064 jer poslednjeg dana u mesecu treba da potrosim 1000 minuta, to mi je isto kao da su mi dali 1000000000 minuta u mrezi, necu ni 1 minut da iskoristim verovatno.
Android 12

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Ja imam mix net L i kad sam video da su mi ogranicili net na 1gb. Sise.
Mislim to ce biti u novom paketu neki mix xl. Inace operateri mogu izmeniti tarifu bez tvog znanja, tj ako ukinu paket za koji si se pretplatio i naprave novi. Za sve su se ogradili.

Odgovori