MTS novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
uz rizik da nekome zvucim kao "baba vanga", ali pre dve godine u ovo doba je pocela jedna od najatraktivinijih kampanja do tada, nokia 1110 za 99 dinara uz bilo koju tarifu. secate se koji je haos bio tada u mts-u, sklopljeno je ko zna koliko ugovora na dve godine, znaci da ti ugovori ovih dana isticu, mozda bude nekih akcija u mts-u... ako tamo neko uopste prati takve stvari...
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
To ce biti super! A telefoni imaju da se kupe u svakoj prodavnici gde ima nalepnica Alpha Copy Nokia dealer, a da ti ne bi jurio po gradu i gledao gde ima ta nalepnica, onda pozoves 789 i oni ce ti reci najblizeg Alpha Copy Nokia dealera.mezzano napisao:operaterka iz mt:s-a mi je rekla da će uskoro svi modeli telefona moći da se kupe uz ugovornu obavezu na 12 meseci
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
sigi, pa nisam ih ja hvalio, nego sam rekao da je Telenor prvi počeo da prodaje telefone sa ugovornom obavezom na godinu dana. Inače, znam i ja da su kod njih mnogo skuplji telefoni nego kod mt:s-a, a slične su cene sa Vip-om. Biće ista cena telefona za ugovor na godinu dana kod mt:s-a, kao cena kod Telenora na 2 godine. 

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
loki13, nemam nikakvih informacija, samo logički zaključujem. Pogledajte razlike u ceni (za iste aparate i tarife istih cena). Kreću se od 1000 do 3000, a kod mt:s-a je razlika u ceni telefona uz jednogodisnji ugovor u odnosu na dvogodisnji, oko 1000 dinara, za telefone koji su sada u prodaji, a ne verujem ni da ce za ostale preci 2000-3000 din.

samo nemoj da zaboravite telekom uvek moze jos nize cene da raspali ,ma ustvari moze da radi sta oce i kako oce ako vidi da slabo ide ili bilo kakav problem da se desi oni ce jos ako treba i 1000 dole u aparatima
samo da vidimo sta bi moglo biti sledece od poteza nekog od operatera :
vracanje broja sa postpejda na pripejd
, uzimanje telefona uz neobavezujuci ugovor (jeftinije aparati) i naravno naj vise ocekivana migracija sa istim brojem uz velike povoljnosti
samo da vidimo sta bi moglo biti sledece od poteza nekog od operatera :
vracanje broja sa postpejda na pripejd

Kako si samo dosao do takvog zakljucka Loki13? Pa najveca moguca cena koju bilo koji operater (pa i Telekom) moze da trazi za iPhone 3G 8Gb je 199 dolara, a za 16Gb 299 dolara. To je jedan od uslova koji kompanija Apple zahteva na globalnom nivou i to je definitivno tako. A sto se tice tarifnog paketa koji uz telefon ide, pa nikako nece biti uslov fresh 4000 ili nesto slicno. Nema sanse.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Aleksaboy, pa ja sam u postu naveo kao primer cenu od 400e....
A sto mislis da Telekom ne bi ponudio tako nesto uz najjaci paket,kao imaju veliku zelju da se na ovim prostorima omasovi Iphone...ili mozda nas korisnike hoce da ucine srecnijim...
A i kada bi se nekim pukim slucajem pojavio Iphone 3G u mts ponudi,za tih 200$ tj 300$,ko bi uzeo bilo koji drugi telefon....
A sto mislis da Telekom ne bi ponudio tako nesto uz najjaci paket,kao imaju veliku zelju da se na ovim prostorima omasovi Iphone...ili mozda nas korisnike hoce da ucine srecnijim...
A i kada bi se nekim pukim slucajem pojavio Iphone 3G u mts ponudi,za tih 200$ tj 300$,ko bi uzeo bilo koji drugi telefon....
D500&E71
Pa sto se tice same cene aparata, operateri nemaju uopste prostora za manevrisanje ali zato mogu da uvedu neke dodatne pretplate unutar postojecih postpaid tarifnih paketa ili da izmisle neke nove, nepovoljne tarife koje bi vazile uz iPhone ili ne znam ti ja sta sve ne... Naci ce oni vec neki nacin da muzu korisnike.