MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

uz rizik da nekome zvucim kao "baba vanga", ali pre dve godine u ovo doba je pocela jedna od najatraktivinijih kampanja do tada, nokia 1110 za 99 dinara uz bilo koju tarifu. secate se koji je haos bio tada u mts-u, sklopljeno je ko zna koliko ugovora na dve godine, znaci da ti ugovori ovih dana isticu, mozda bude nekih akcija u mts-u... ako tamo neko uopste prati takve stvari...

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

mezzano napisao:operaterka iz mt:s-a mi je rekla da će uskoro svi modeli telefona moći da se kupe uz ugovornu obavezu na 12 meseci
To ce biti super! A telefoni imaju da se kupe u svakoj prodavnici gde ima nalepnica Alpha Copy Nokia dealer, a da ti ne bi jurio po gradu i gledao gde ima ta nalepnica, onda pozoves 789 i oni ce ti reci najblizeg Alpha Copy Nokia dealera.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

to je ono sto sam ja pocetkom godine govorio onaj ko stavi ugovornu obavezu na 12 meseci imace plus od vecine korisnika

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

sigi, mislim da je Telenor prvi uveo tu mogćnost. Ipak ovo je odlična stvar (naravno ako je bude :) ). Čini mi se i da su cene OK, sudeći po onome što je do sad ponuđeno. Razlika u ceni je oko 1000 dinara (MIX500)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

kod telenora su smiješne cijene. skuplji su nego mobis :lol:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Ma Telenor je otimac para, nokia e51 je u Mobisu koji je ovlasceni uvoznik 21 700 a kod Telenra 27 000! Pa ti vidi sta ces.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

mezzano napisao:sigi, mislim da je Telenor prvi uveo tu mogćnost.
to mzoda i jesi u pravu ali pod kojim uslovima i koliko aparati kostaju ,ovo je savim nesto drugo i vec je krajne vreme da se to pocne raditi zivimo u zemlji srbiji za nas je dve godine jako jako dug vremenski period

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

sigi, pa nisam ih ja hvalio, nego sam rekao da je Telenor prvi počeo da prodaje telefone sa ugovornom obavezom na godinu dana. Inače, znam i ja da su kod njih mnogo skuplji telefoni nego kod mt:s-a, a slične su cene sa Vip-om. Biće ista cena telefona za ugovor na godinu dana kod mt:s-a, kao cena kod Telenora na 2 godine. :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

mezzano, jel to neka proverena informacija???
Ili samo nagadjas???
Ne mislim bas na tacnu cenu,nego okvirno
8) 8) 8) 8) 8)
D500&E71

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

loki13, nemam nikakvih informacija, samo logički zaključujem. Pogledajte razlike u ceni (za iste aparate i tarife istih cena). Kreću se od 1000 do 3000, a kod mt:s-a je razlika u ceni telefona uz jednogodisnji ugovor u odnosu na dvogodisnji, oko 1000 dinara, za telefone koji su sada u prodaji, a ne verujem ni da ce za ostale preci 2000-3000 din.

Slika

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od sigi »

samo nemoj da zaboravite telekom uvek moze jos nize cene da raspali ,ma ustvari moze da radi sta oce i kako oce ako vidi da slabo ide ili bilo kakav problem da se desi oni ce jos ako treba i 1000 dole u aparatima
samo da vidimo sta bi moglo biti sledece od poteza nekog od operatera :
vracanje broja sa postpejda na pripejd :roll: , uzimanje telefona uz neobavezujuci ugovor (jeftinije aparati) i naravno naj vise ocekivana migracija sa istim brojem uz velike povoljnosti

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Da i kada bi neki od operatera ponudio iPhone. Mislim da bi to bio hrabar, revolucionaran i pametan potez koji bi doneo dosta novca i novih korisnika.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

sigi napisao:samo nemoj da zaboravite telekom uvek moze jos nize cene da raspali ,ma ustvari moze da radi sta oce i kako oce ako vidi da slabo ide ili bilo kakav problem da se desi oni ce jos ako treba i 1000 dole u aparatima
Pa zato ih i volimo 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Aleksaboy, pričamo o stvarima koje zavse od njih. U tvom predlogu nešto zavisi i od Apple-a, odnosno od toga da li isti smtraju da Telekom ispunjava sve njihove uslove.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa onda neka ispune uslove koje Apple trazi. Apple trazi uslove a na operaterima je da ih ispune, prakticno opet sve zavisi od operatera, da li ce nesto ispuniti ili nece. A uslovi su isti za sve.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Aleksaboy, nie to bax toliko prosto....a i Telekom verovatno smatra da nece imato dovoljno zainteresivanih korisnika....
Pa evo npr da li bi ti platio Iphone 3g 8gb 400e + 24 meseca fresh 4000 (ili tako nesto)???
Ja ne bih...
D500&E71

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Kako si samo dosao do takvog zakljucka Loki13? Pa najveca moguca cena koju bilo koji operater (pa i Telekom) moze da trazi za iPhone 3G 8Gb je 199 dolara, a za 16Gb 299 dolara. To je jedan od uslova koji kompanija Apple zahteva na globalnom nivou i to je definitivno tako. A sto se tice tarifnog paketa koji uz telefon ide, pa nikako nece biti uslov fresh 4000 ili nesto slicno. Nema sanse.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cena za iPhone je svuda ista preko operatera (Apple-ov uslov), i dalje operateri odredjuju sta ce i kako da zakinu korisnicima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Aleksaboy, pa ja sam u postu naveo kao primer cenu od 400e....
A sto mislis da Telekom ne bi ponudio tako nesto uz najjaci paket,kao imaju veliku zelju da se na ovim prostorima omasovi Iphone...ili mozda nas korisnike hoce da ucine srecnijim...
A i kada bi se nekim pukim slucajem pojavio Iphone 3G u mts ponudi,za tih 200$ tj 300$,ko bi uzeo bilo koji drugi telefon....
D500&E71

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Pa sto se tice same cene aparata, operateri nemaju uopste prostora za manevrisanje ali zato mogu da uvedu neke dodatne pretplate unutar postojecih postpaid tarifnih paketa ili da izmisle neke nove, nepovoljne tarife koje bi vazile uz iPhone ili ne znam ti ja sta sve ne... Naci ce oni vec neki nacin da muzu korisnike.

Odgovori