Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Re: Telenor novosti

Post od vla-do »

toda81, dobro si uradio. :)
Bio sam kod njih davno na ugovoru, pa prepeid, pa ponovo postpeid ali bez ugovora. Kada sam im tražio popust 50%, jer sam čuo da daju drugim korisnicima, pravili se ludi. Kao ne znaju o čemu je reč. Kažem im da mts daje to i da uz sve to dobijem i više u paketu. Oni i dalje kao ne znaju ništa. Rekoh im dovidjenja. :wink:
Kontam da nisu meni hteli dati, jer se tada nisam vodio kao stari postpeidiša, ali koji mesec kasnije tražila drugarica koja jeste i rekli joj da nema više toga i da sada može dobiti 20% ili 25% popusta po novom. :disgust:
Sada i ona hoće da predje u mts sa 50%, tako da znaš šta ti je činiti ako ne prodje. :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

A kao i da je bitna mreža na kojoj si kad se broj sa sve prefiksom prenosi u drugu mrežu. Ako ti je računica ista ili bolja kod nekog od druga dva, a ovi ne izađu u susret i usliše tvoje zahteve, podneseš zahtev i ćao zdravo.
Samo moram da ti skrenem pažnju na jednu stvar, kod mts-a ako uzimaš 50% popusta na pretplatu, tada nema telefona i obrnuto, ako uzmeš telefon onda nema popusta na pretplatu. Kod vip-a je to postojalo, verovatno da i sada sa ovim temperaturnim popustom daju i telefon i popust, ali je problem način na koji tarifiraju.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam odlicno prosao. Prethodni ugovor mi je bio na tarifi prenesi i surfuj 1000 gde samo 300 min ka svim mrezama, a sada imam 500 na prenesi i surfuj xl. Prethodni ugovor sam placao 2000 mesecno, a ovaj sada umesto 2000 placam 25% manje, tj 1400 sto je odlicno jer sam dobio vise minuta, a uz sve to su mi napravili i ustupak da mogu da uzmem i telefon, a to ne daju, tj moze ili jedno ili drugo, tj ili 25% popusta ili samo telefon. Kad bi mi proslo i ovo sa supruginim ugovorom bio bih prezadovoljan jer bih zaradio oko 300 eura, a smanjio sam mesecnu pretplatu i njoj i sebi
Note IV N9100 dual

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

toda81 napisao:Минимум који очекујем од Вас да ми понудите је попуст на претплату у износу од 25% за пакет Prenesi i surfuj XL и куповину неког новог апарата али по повлашћеној цени. Гледала сам на Вашем сајту да је пре месец дана Sony Xperia M2 на тарифи Prenesi i surfuj XL коштала 1 динар па бих Вас замолила да и њу добијем по тој повлашћеној цени. Молила бих Вас да ме у вези са мојом молбом/захтевом контактирате када исту размотрите. Такође бих вас замолила да не покушавате да ме убеђујете да пристанем на понуде попут додатних минута у мрежи или додатних порука. Дакле, 25% попуста на претплату за тарифу Prenesi i surfuj XL и попуст на куповиину новог апарата тј. Sony Xperia M2, или ћу бити приморана да поднесем захтев за пренос броја у другу мрежу.
toda81 napisao:Kad bi mi proslo i ovo sa supruginim ugovorom bio bih prezadovoljan jer bih zaradio oko 300 eura, a smanjio sam mesecnu pretplatu i njoj i sebi
toda81, pa nisu ni oni baš toliko sisali vesla. :roll:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Svestan sam i ja toga, soi vredi pokusati. Dovoljno je da mi omoguce da uzmem i telefon pored popusta od 25% pa sam opet dobar jos 130 eura za tel koji cu prodati
Note IV N9100 dual

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ako moze mala pomoc. Sestra bi presla u Telenor i uzela tel na ugovor,pa me zanima,posto je prvi put u telenor mrezi da li samo dodje sa licnom kartom ili joj treba jos neki papiri iz banke,ne znam tacno kako ide sve to.. znam za nas stare korisnike da ne treba.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Šta tačno treba ti niko sa sigurnošću nemože reći jer se to stalno menja i nije isto od poslovnice do poslovnice. Da će joj sigurno raditi proveru u kreditnom birou to hoće, poželjno je i da je zaposlena. Najbolje nek ode i nek sama proveri.

Kulijana
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 15. Dec 2013. 13:47
:: Samsung Galaxy S4

Post od Kulijana »

Ma niko nista joj nece proveravati, samo licnu kartu kartu nek uzme, izabere broj novi naravno na telenor mrezi i cao, odma potpis i to je to..

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Ako je,a jeste,novi korisnik,onda mora i kreditni biro da prebrodi...To je sigurno,tj.da se uvere da stranka ima cime da placa racune.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Andrijano, ako je nezaposlena ili student, a prelazi iz druge mreze nek ponese tri poslednja placena racuna, to bi trebalo da bude dovoljno da uzme koji god telefon pozeli cak i uz skuplje pakete (ako su joj racuni kod prethodnog operatera bili u tom rangu).

Cak iako nikada pre nije bila postpaid, do banke ne treba da ide, niti su joj potrebni nikakvi papiri - ako je nesto i potrebno oni to provere online direktno iz poslovnice. S tim sto bi onda pozeljno bilo da je zaposlena ako zeli telefon uz neki jaci paket.

>>> Dakle ako je nezaposlena ili student uzdas se u visinu predhodnih racuna (kreditni biro proveravaju, samo formalnosti radi), a ako je zaposlena ne mora da se cima sa racunima jer je dovoljna potvrda iz kreditnog biroa - s tim sto joj niko ne brani da ponese i racune, bezbriznosti radi :)

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E hvala vam ljudi. Ma primetio sam i ja da je sve to od poslovnice do poslovnice.

Lobachewsky, zasposlena je i prvi put ce uzeti telenor broj i telefon,verovatno g3 ,ne prenosi broj. Recicu joj ovo. Samo da pitam ovo iz kreditnog biroa potvrda se vadi u njenoj firmi?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Andrijano napisao:Lobachewsky, zasposlena je i prvi put ce uzeti telenor broj i telefon,verovatno g3 ,ne prenosi broj. Recicu joj ovo. Samo da pitam ovo iz kreditnog biroa potvrda se vadi u njenoj firmi?
Andrijano, ma jok bre, samo ode u Telenor sa licnom. Tamo joj provere sve na licu mesta. Njima taj podatak treba okvirno samo, kupovinom telefona ne opterecuje svoju kreditnu sposobnost cak iako uzme jaci paket.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Lobachewsky, super,recicu joj pa nek sredi to. Hvala puno!

stefanbg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 06:32

Post od stefanbg »

Jel zna neko koje su trenutne promocije za postpaid "verne" korisnike? Pre pola godine je bilo ono 20% manji racun, dodatni minuti ili poruke.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Bio sam danas do telenor i stanje je ovako. Posto je ona rekla da nema prethodni ugovor sa telenorom nego da uzima po prvi put broj stanje je ovako: moze,ali telefon mora odmah da se plati,na licu mesta posto mora da se bude u mrezi najmanje 6 meseci da bi moglo na rate ili uopste da bi mogao da se uzme telefon,a da se ne plati na licu mesta. Posto dok je decko sredjivao papire,mi pricali i ona je pomenula da ima telenor interet,a on cuo,odmah nam je rekao da je to kao da smo u mrezi i odmah nam je dao tel na sest rata i sve smo zavrsisli. Znaci takvo je stanje stvri. Inace u Bulevaru kod Pravnog su bas tada instalirali bankomat :D btw lg G2 je bas bas super tel :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Kako rade dual sim telefoni kupljeni u telenoru, dali su obadve kartice sim lock na telenor ili je jedna slobodna? Ili još bolje ako je neko kupio nokiu 225 kod telenora da kaže info iz prve ruke, kako je kod tog telefona.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Misoim da se to sa sigurnoscu ne moze znati jer je bilo telefona koji su skroz otkljucani. Po meni bi bilo logicno da je na dual telefonima najvise jedna kartica vezana samo za telenor, a da se kao druga moze koristiti od drugog operatera, mada je to najbolje pitati u korisnickom servisu
Note IV N9100 dual

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

deksicom napisao:Kako rade dual sim telefoni kupljeni u telenoru, dali su obadve kartice sim lock na telenor ili je jedna slobodna?
Moj kolega poseduje Galaxy S Duos 2 (od Telenora) i softverski su zaključane obe SIM kartice.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Imao sam isti telefon kupljen u Telenoru.Prva kartica Telenor,druga kartica-koja god...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Sad im poslah pismo pa ako možemo da se dogovorimo biće i nokia 225, hvala na odgovorima.

Odgovori