MTS novosti
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Telenor je verovatno platio i da se na tim telefonima ugravira njihov logo a to kosta. Mada sam ja mogao da im nadjem i jeftinije grafiranje logoa.misternobg napisao: nokia e51 je u Mobisu koji je ovlasceni uvoznik 21 700 a kod Telenra 27 000! Pa ti vidi sta ces.
Meni je to glupo da im je telefon mnogo skupli nego kod ovlascenog dilera Nokie i jos imas ugovornu obavezu.

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
MB maneken, pa čime je graviran taj logo, 14karatnim zlatom?
Nisam primetio do sad logo ni na jednom telefonu koji daju naši operatori. Da li je to Telenor od skoro uveo, ili stavlja samo na skuplje modele?
Sad kad mt:s da sve telefone sa jednogodišnjom obavezom, niko neće uzeti telefon od Norvežana.

Sad kad mt:s da sve telefone sa jednogodišnjom obavezom, niko neće uzeti telefon od Norvežana.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Mmmmm da nema šanse eto ni BlackBerry ne ide samo uz Fresh tarife a daleko je i od toga da traže nekakve doplate uz tarifu itd itd itd....Aleksaboy napisao: A sto se tice tarifnog paketa koji uz telefon ide, pa nikako nece biti uslov fresh 4000 ili nesto slicno. Nema sanse.
Pratiš li ti uopšte ponudu atraktivnih modela

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Kada sam rekao da je iPhone namenjen sirokim narodnim masama, mislio sam da je namenjen jako sirokom spektru korisnika, za razliku od BlackBarry-a koji je iskljucivo namenjen poslovnim korisnicima. Nisam rekao da je namenjen svima i da ce svako moci da ga priusti. Uf, kako ljudi vole da izvrcu reci. Da li sam sada jasniji?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
mt:s je ponudio neku vrstu promocije. 30% više kredita, ako se dopuni vaučerom koji se može kupiti u nekim od navedenih pošta. Spisak možete pronaći ovde: http://forum.mtsmondo.com/index.php?sho ... entry15642
Ipak je mt:s najpovoljniji i sa mnogim uslugama koje nema konkurencija i tarifama 60+1 a ne 60+60 ili 60+30
A onih 1200 poruka ili 2400 nisu trebali ni da daju, jer Srbija puna gomile nezahvalnih korisnika...
Bolja vam vip promocija koja menja tarifiranje zarad bonusa od mesec dana, neka hvala, zbogom i njima i telenoru
I telenor veceri besplatnih razgovora i sms-a ... ma daj iznervirala me ta promocija (kao i gomila bezobrazluka sa njihove strane) pa sam pobegao od njih ko djavo od krsta...
Po meni promocija 1200sms-a=200din vredi kao tri vip-ove promocije, za moj ukus
ne treba mi ni jedna promocija, dovoljna je zadnja koja ce mi trajati do decembra

A onih 1200 poruka ili 2400 nisu trebali ni da daju, jer Srbija puna gomile nezahvalnih korisnika...
Bolja vam vip promocija koja menja tarifiranje zarad bonusa od mesec dana, neka hvala, zbogom i njima i telenoru

I telenor veceri besplatnih razgovora i sms-a ... ma daj iznervirala me ta promocija (kao i gomila bezobrazluka sa njihove strane) pa sam pobegao od njih ko djavo od krsta...
Po meni promocija 1200sms-a=200din vredi kao tri vip-ove promocije, za moj ukus

ne treba mi ni jedna promocija, dovoljna je zadnja koja ce mi trajati do decembra
Manje-vise promocije, tu se uglavnom sva 3 operatera jure, neko je malo bolji, neko malo losiji, pa promene uloge, konstantno sondirajuci trziste. Ono sto meni upada u oci i malko pocinje da me nervira je mts-ova sitno-oportuna filozofija da u postpaid ponudi imaju 70% telefona koji i inace kod ovlascenih prodavaca ne kostaju vise od 30-ak evra, i mts prakticno zeli da veze ljude 2 godine ugovorom kojim bi kao oni dobili telefon za par stotina dinara, i bili zarobljeni 2 godine. Znam da niko nikog ne bije po usima da sklapa takav ugovor, al ajmo ljudi malo veci izbor! Imaju oni i par skupljih modela, ali oni vrlo brzo planu, a ne nabave se novi. Sta god mislio o Telenoru (ciji nisam korisnik), oni su po tom pitanju mnogo posteniji, iako dosta skuplji. Kod mts-a se sve svodi na Samsung, par Nokja i SE, i to je to.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
slazem se u potpunosti sa ovom konstatacijom, ponuda im je vise nego jednolicna i primetno favorizuju samsung, sto samo znaci da distributer samsunga (svi znamo ko je), ima debelu vezu u mts, pa tako svaki novi model osvane odmah u ponudi mts... nokia je oduvek bila slabo zastupljena, dok telenor jako vodi racuna o ujednacenosti, i raznovrsnosti ponude, ali dzaba kad su im telefoni skupi...Pere Ubu napisao: Ono sto meni upada u oci i malko pocinje da me nervira je mts-ova sitno-oportuna filozofija da u postpaid ponudi imaju 70% telefona koji i inace kod ovlascenih prodavaca ne kostaju vise od 30-ak evra, i mts prakticno zeli da veze ljude 2 godine ugovorom kojim bi kao oni dobili telefon za par stotina dinara, i bili zarobljeni 2 godine. Znam da niko nikog ne bije po usima da sklapa takav ugovor, al ajmo ljudi malo veci izbor! Imaju oni i par skupljih modela, ali oni vrlo brzo planu, a ne nabave se novi. .
ja cekam kod mts neku solidnu ponudu nokije da zakljucim ugovor, ali od modela srednje klase nema ni traga ni glasa. trenutno su im u ponudi 1650 i 6555, mislim stvarno.
Evo jos jedne promocije za prepaid.
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1887
Uporedio sam cene, i sva tri telefona su jeftinija za par stotina dinara, u slobodnoj prodaji.
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1887
Uporedio sam cene, i sva tri telefona su jeftinija za par stotina dinara, u slobodnoj prodaji.

iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.