MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ne mora uvjek bit. recimo što ga ne bi davali za mix1000 i više, za navedenu cijenu, mislim da je to proprcionalno postojećim telefonima u ponudi.

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

misternobg napisao: nokia e51 je u Mobisu koji je ovlasceni uvoznik 21 700 a kod Telenra 27 000! Pa ti vidi sta ces.
Telenor je verovatno platio i da se na tim telefonima ugravira njihov logo a to kosta. Mada sam ja mogao da im nadjem i jeftinije grafiranje logoa.

Meni je to glupo da im je telefon mnogo skupli nego kod ovlascenog dilera Nokie i jos imas ugovornu obavezu. :o

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

MB maneken, pa čime je graviran taj logo, 14karatnim zlatom? :lol: Nisam primetio do sad logo ni na jednom telefonu koji daju naši operatori. Da li je to Telenor od skoro uveo, ili stavlja samo na skuplje modele?
Sad kad mt:s da sve telefone sa jednogodišnjom obavezom, niko neće uzeti telefon od Norvežana.

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

MB maneken i meni je to glupo i zao mi je sto se Telenor pretvorio u jednog otimaca para, a sto se tog telefona tice, kupicu ga od druga za 180e polovan star 3 meseca, to mi je bolja varijanta nego da placam 250e ili jos i vise kod Mobisa za novi.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Aleksaboy napisao: A sto se tice tarifnog paketa koji uz telefon ide, pa nikako nece biti uslov fresh 4000 ili nesto slicno. Nema sanse.
Mmmmm da nema šanse eto ni BlackBerry ne ide samo uz Fresh tarife a daleko je i od toga da traže nekakve doplate uz tarifu itd itd itd....
Pratiš li ti uopšte ponudu atraktivnih modela :?

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Naravno da pratim, a ti Skepticni mesas babe i zabe. Ponuda koja ide uz BlackBerry je prilagodjena poslovnim korisnicima i zato je to tako. A iPhone je namenjen sirokim narodnim masama i zato ja ne ocekujem da ce ponuda za njega biti slicna ponudi za BlackBarry.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Aleksaboy, sine nokia 1100i,samung c140 ili e250 su telefoni namenjeni sirokim narodnim masama,dok Iphone to svakako nije....daj si malo pameti , :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh:
D500&E71

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Au batice al si se ti zaje...frknuo... MOzda u Americi namenjen sirokim masama, a van USA i tako dalje spada u domen skupih igracaka, za ljude koji nemaju ideju nasta drugo da bace pare.
Nokia E71... Elegant, but deadly

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Kada sam rekao da je iPhone namenjen sirokim narodnim masama, mislio sam da je namenjen jako sirokom spektru korisnika, za razliku od BlackBarry-a koji je iskljucivo namenjen poslovnim korisnicima. Nisam rekao da je namenjen svima i da ce svako moci da ga priusti. Uf, kako ljudi vole da izvrcu reci. Da li sam sada jasniji?

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

loki13, ne sekiraj se, loki je malo nervozan :lol:

Da je iPhone namenjen svima za razliku od BlackBarry-ja to je tacno ali da treba da se na njega uvedu neki specijalni dodaci i samo najskuplja tarifa to ne stoji, ne kosta on 10000e.

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

iPhone je lep telefon, dopadljiv, inovativan... Ali ja bih pre uzeo N95 jer mislim da daje vise mogucnosti i da vise vredi. To je neko moje misljenje i ne ocekujem da se svi sloze samnom...

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

covece, a ja mislio da je ovo tema gde cemo citati obavestenja o novim promocijama i telefonima u ponudi mt:s-a? kuda ode ova tema...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Cim mts ponudi neku vrelu promociju ili nesto slicno, tema ce se vratiti svojim korenima... A to zavisi od ponude konkurencije, tj. konkretno Vip-a, jer Telenor ima svoje "vrele vecernje razgovore" do septembra... Sto znaci da ce uskoro i mts da duplira dopune, ili nesto slicno...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

mt:s je ponudio neku vrstu promocije. 30% više kredita, ako se dopuni vaučerom koji se može kupiti u nekim od navedenih pošta. Spisak možete pronaći ovde: http://forum.mtsmondo.com/index.php?sho ... entry15642

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Pih, sto im je promocija... Vip nudi 100 % vise, a oni 30 % ... Sad su krenuli da kopiraju Telenor?
("Ako dopunite racun danas, Telenor ce vas nagraditi sa 40% vise kredita koji mozete iskoristiti u narednih 7 dana")
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Ipak je mt:s najpovoljniji i sa mnogim uslugama koje nema konkurencija i tarifama 60+1 a ne 60+60 ili 60+30 :D
A onih 1200 poruka ili 2400 nisu trebali ni da daju, jer Srbija puna gomile nezahvalnih korisnika...
Bolja vam vip promocija koja menja tarifiranje zarad bonusa od mesec dana, neka hvala, zbogom i njima i telenoru :P
I telenor veceri besplatnih razgovora i sms-a ... ma daj iznervirala me ta promocija (kao i gomila bezobrazluka sa njihove strane) pa sam pobegao od njih ko djavo od krsta...

Po meni promocija 1200sms-a=200din vredi kao tri vip-ove promocije, za moj ukus :roll:
ne treba mi ni jedna promocija, dovoljna je zadnja koja ce mi trajati do decembra

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

I ja sam se nadao da će odgovor na Vipovu promociju biti bolji, ali što kažu kod mene, "kad nema kiše, dobar je i grad". Naravno da je minus što daju samo 30%, ali je + što važi neograničeno i može da se koristi za bilo šta.

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

Manje-vise promocije, tu se uglavnom sva 3 operatera jure, neko je malo bolji, neko malo losiji, pa promene uloge, konstantno sondirajuci trziste. Ono sto meni upada u oci i malko pocinje da me nervira je mts-ova sitno-oportuna filozofija da u postpaid ponudi imaju 70% telefona koji i inace kod ovlascenih prodavaca ne kostaju vise od 30-ak evra, i mts prakticno zeli da veze ljude 2 godine ugovorom kojim bi kao oni dobili telefon za par stotina dinara, i bili zarobljeni 2 godine. Znam da niko nikog ne bije po usima da sklapa takav ugovor, al ajmo ljudi malo veci izbor! Imaju oni i par skupljih modela, ali oni vrlo brzo planu, a ne nabave se novi. Sta god mislio o Telenoru (ciji nisam korisnik), oni su po tom pitanju mnogo posteniji, iako dosta skuplji. Kod mts-a se sve svodi na Samsung, par Nokja i SE, i to je to.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Pere Ubu napisao: Ono sto meni upada u oci i malko pocinje da me nervira je mts-ova sitno-oportuna filozofija da u postpaid ponudi imaju 70% telefona koji i inace kod ovlascenih prodavaca ne kostaju vise od 30-ak evra, i mts prakticno zeli da veze ljude 2 godine ugovorom kojim bi kao oni dobili telefon za par stotina dinara, i bili zarobljeni 2 godine. Znam da niko nikog ne bije po usima da sklapa takav ugovor, al ajmo ljudi malo veci izbor! Imaju oni i par skupljih modela, ali oni vrlo brzo planu, a ne nabave se novi. .
slazem se u potpunosti sa ovom konstatacijom, ponuda im je vise nego jednolicna i primetno favorizuju samsung, sto samo znaci da distributer samsunga (svi znamo ko je), ima debelu vezu u mts, pa tako svaki novi model osvane odmah u ponudi mts... nokia je oduvek bila slabo zastupljena, dok telenor jako vodi racuna o ujednacenosti, i raznovrsnosti ponude, ali dzaba kad su im telefoni skupi...

ja cekam kod mts neku solidnu ponudu nokije da zakljucim ugovor, ali od modela srednje klase nema ni traga ni glasa. trenutno su im u ponudi 1650 i 6555, mislim stvarno.

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan

Post od vuchko987 »

Evo jos jedne promocije za prepaid.
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1887
Uporedio sam cene, i sva tri telefona su jeftinija za par stotina dinara, u slobodnoj prodaji. :blinky:
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Odgovori