A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Meni se ne svidja kod njih sto su bezobrazni u marketingu, tj. sto ne kazu sve. Uzeo njihov broj na promociji i rekli su mi da imam 1000 din. kredita gratis ali mi nisu rekli da tih 1000 din. mogu da iskoristim samo u nacionalnom saobracaju. Posle toga sam im karticu iz protesta unistio.

Sad kao telefon za 2500 din. i dobijes 2500 dinara ali ti ne kazu da 2500 din. kredita ne dobijes odmah nego tek u narednih 10 meseci po 250 din.

A tek sto ne navode cene sa PDV-om... pa ja taj PDV moram da platim, tako da ne vidim razlog da ga kriju od korisnika...

---

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

MB maneken ja sam zezno jedno ženu i rekao joj da uzme onaj fon od 0 din.i ona me posluša.i zove ona mene i kaže da nema 2500 din nego da bi ih dobila mora svakog meseca da upalti minimalno 200din da bi dobila 250din
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

VeNoM napisao:ja sam zezno jedno ženu
Kasicna zamka, to je ista fora kao ovaj mt:s "savrsen par" nigde ti ne kazu da da sa parom pricas za besplatno tek kad potrosis "paketne minute".

Cista prevara.

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Odvratno 4,9 din minut ajde da uzmemo ono sto nekazu....
4,9+1,5+18%=7,52 din pocetni minut i jos svaki minut 4,9+18%=5,78
Pa necu da pricam sa nekim pola sata ali u toku dana pozovem vise od 15 puta.....i tu je problem 15x7,52= 112 dinara mi ode tokom prvog minuta.......Plus 5,78 svakog minuta.Nemozes protiv njih drzava ih stiti......

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Juce sam dosao iy Nemacke i rekoh da uplatim kredit i odlucio sam da uplatim na Vip broj. Uplatim ja 1000 dinara, dobijem jos 1000 i jos 100 poruka. Super, ne secam se da sam imao nekda vise kredita ne racunu... nebitno... posaljem 3 poruke, vratim telefon u dzep, posle par minuta izvadim telefon a na ekranu pise "nema umetnute kartice"! Izvadim karticu, vratim je u telefon i opet ista stvar... Ponovio sam to 10ak puta, ocistio karticu i opet isto... Stavljao sam karticu u drugi telefon i opet isto!
Zvao sam Korisnicki i rekli su mi da probam opet da stavim karticu, ali ako to ne uspe zamenice mi karticu u Korisnickom. E sad i tu ima problem, ja zivim u Nisu, a najblizi Korisnicki u kom bi mogao da zaminim karticu je u Jagodini! I tako sada imam 2000 dinara i 100 poruka zarobljenih na kartici!!
U svakom slucaju VELIKO RAZOCARENJE!!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

e ljudi tek sada sam video reklamu za one telefone iz vipa.ali lepo!
i video da su ljudi lepo stavili 2500 din se dobijaju uz dopune.znači nnisu ništa slagali.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Ti si znao da rastumacis jer si lepo zeznuo zenu, pa sad trazis i sitna slova da mozes da se izvadis.

Jos kazi da si video i cenu sa PDV-om pa da ti poverujemo. :roll:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

MB maneken nemam šta da se izvlačim ona troši mesečno preko 500din kredita tako da i nisam mnogo zeznuop. u svakom slučaju dopunjuje.
ali cena sa pdv se vidi tek kada se stave cvikeri iz novog ckm broja. 3d---- 3G

:D :) :lol:

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

Mozda bi ipak trebalo da napisemo peticiju VIP-u da cenimo da bi zaista bilo fer da su dali paket za 2500 RSD kredita koje dobijemo na racun odmah po kupovini telefona, koji nam daju, naravno, nekodiran da bismo mogli da ga kulturno prodamo za 40E kad potrosimo onih 2500 RSD? Tesko da mogu da razumem kako neko toliko ne poznaje trzisnu ekonomiju kad moze da gaji nerealna ocekivanja od kompanije koja po definiciji ima za osnovni cilj ostvarivanje profita. Da su marketinski agresivni - jesu (potpuno razumljivo, mada malo neukusno), da im je prepaid povoljan - takodje jeste, samo uporedite pod kojim uslovima dobijate N1600 od Telenora, i sve ce biti jasno. Tako da nema potrebe da se kritikuje neko samo da bi se kritikovao, pogotovo kad su ostali operateri u principu nepovoljniji, obicna matematika vrlo efikasno resava dilemu, ako postoji. I cena od 2500 ukljucuje PDV. A ako neko trosi manje od 200 RSD mesecno, mozda bi ipak trebalo da preispita svoju potrebu za posedovanjem mobilnog telefona.

Pozdrav!

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

eeee Pere Ubu, kamo srece da te ko slusa
nego se svi igraju gluvih telefona
btw. mts sada ima isto ovo
super je sto ce sad da krene takmicenje u jeftinijim prepaid telefonim kao npr u cg
Remember, remember
The 5th of November

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Juce sam putovao iz Novog Sada za Nis i celom duzinom auto-puta sam imao VIP-ov maticni signal, tj. na ekranu telefona mi je pisalo da se ocitavaju tri operatera. Takodje u Novom Sadu, Beogradu i Nisu je pokrivenost VIP signalom skoro potpuna. Ne mogu da verujem ali izgleda da ce Mobilkom stvarno da se potrudi oko razvoja mreze i da se bori za korisnike. :blinky:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

:lol: :lol: pa vip nema svoju mrezu... jos uvek je parazit :disgust:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Hmmm, recimo VIP nema bazne stanice u centru BGDa.
Tako da samo polako, nista se nije preko noci izgradilo.

:uhuh:

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

nist nije preko noci, ali ponesto bi za 5 meseci ili koliko vec moglo i da se izgradi, ovi ni ne pomisljaju na to...
SE k800i +1gb +mps60 :-)

Paravina
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 28. Maj 2007. 15:41

Post od Paravina »

Mene zanima kada će više biti ono VIP i Vodafon!!!
Dokle bre da čekamo više!!!! :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh:

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

evo jos novosti iz vip-a

Vip - Dopuna koja vredi više

Od petnaestog oktobra pa sve do kraja meseca Vip nagrađuje nove korisnike sa ponudom besplatnih SMS poruka. Svaki korisnik prilikom prve dopune od minimum 200 dinara dobiće i 40 besplatnih SMS poruka, dok će svako ko svoj kredit dopuni sa minimum 400 dinara kredita dobiti čak 100 besplatnih SMS poruka. Besplatne poruke se mogu iskoristi u roku od 6 meseci.

Podsećamo da svi Vipovi korisnici imaju mogućnost da razgovaraju po najjednostavnijoj prepaid tarifi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama za samo 4,9 dinara po minutu.

Za više informacija o promociji zainteresovani mogu da se obrate Vipovom Korisničkom servisu na 060 1234 ili da posete Vipove centre i druga prodajna mesta širom Srbije.

http://www.pcmagazin.co.yu/2007/10/12/v ... vredi-vie/
Remember, remember
The 5th of November

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

sve je to ok, ali da li će se te besplatne poruke moći slati samo na VIP mrežu?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

pa dobro pobogu , gde si ti video da neki domaci (a i strani) operater ogranicava slanje free poruka samo na sopstvenu mrezu i uz sve to da je on 3. i prakticno bez korisnicke baze???
naravno da ce biti za sve
na kraju krajeva tu je cc 1234
Remember, remember
The 5th of November

Glenss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 14. Okt 2007. 02:14

Post od Glenss »

he, he!
odlicno je to kako likovi koji ovde postuju ocigledno rade za jednu od mreza (a, ko zna, mozda i za vise njih :lol: )
pa, dobro, kad vec besplatno reklamirate na sajtu na kome ljude samo telefoni i interesuju, nemojte, makar, da smarate sa svojim misljenjima (verujem da svako ima po jedno...)
prenesite ovo svojim kolegama u jagnjecoj kozi

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Iznenadili su me sada sam bio u VIP-u i nema telefona nestalisu za 3 sata svi telefoni u toj prodavnici.... N95 za 1 din i 3000 din plus PDV to je 3560 din mesecno na 2god.Mnogo Bolje nego kod Telenora I MTS-a a tarifni paketi su exsta..... MINUTI I PORUKE KA SVIM MREZAMA(pitao sam u call centru).....
Ljudi Ako ovako nastave.... Ja cu biti (Presrecan)
P.S
Cuo sam da za 1 god dolazi VODAFONE.......Ako tako bude bicemo u RAJU!!!!!!!!!!!!

Odgovori