Yettel novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Telenor novosti
Ej da je lek za neku opaku bolest nebi ovoliko pricali, kad ih cujem i na tv-u da ga reklamiraju smuči mi se, e a ti ameri nas bombardovali.
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
Kaze mi danas drugarica koja radi u centru grada,da su bili redovi ispred telenora u knezu ovih dana zbog ajfona. Kao da ga dele za dzabe... Tako da verujem da ima puno "ovaca za sisanje".
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Naravno. Uvek bilo i biće. Mada, iskreno očekivao sam veće gužve. Možda zbog hladnoće nije došlo više ljudi 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Sada prođoh pored Telenora u Knezu, poslovnica je puna, plus ona lepa devojka ispred poslovnice koja mami prolaznike sa iPhone-om, e sada ne znama da li ljudi dolaze zbog devojke ili iPhone 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ma za te pare da mi donesu na vrata i plus odigraju striptiz! 

Samsung Galaxy S3 I9300
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ulaze da se ogreju bre, napolju minus skoro.
Postavio sam pitanje i korisničkom preko mejla,ali ajde,valjda i ovde ima nekog ko je koristio ovu roming "uslugu".Elem,interesuje me ta Travel Sure tarifa.Sad ću se ograničiti na TS 10,koja košta 990,00 din i ima 10Mb,dnevno(tek je to za raspravu) interneta i ...šta još?Koliko vidim,treba platiti 990 din,isključivo da bi se dobilo ekskluzivno pravo da koristite TS tarifu,ili ja ne čitam informaciju na sajtu dobro?
Da nebude zabune,isto se odnosi i na TS 50,ali bi bilo previše informacija.
Da nebude zabune,isto se odnosi i na TS 50,ali bi bilo previše informacija.

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
PetarI, ne ne ne
Samo prebacivanje na Travel Sure tarifu je besplatno, ne placa se, nema pretplate, gledaj to kao na prebacivanje na novu prepaid tarifu.
Onih 990 dinara nije cena aktivacije 10 mb tarifnog dodatka, vec maksimalna dnevna potrosnja - dakle ako ne koristis net, racun ti se nece povecati, a ako ga koristis, moze ti se povecati maksimalno do 990 dinara dnevno i to tako sto ce ti prvih 3 mb tarifirati po ceni od 0,32 din po kb - pa kad potrosis 3 mb to je zapravo tih 990 dinara, a preostalih 7 mb je do kraja dana besplatno. Poenta je samo da to nije tarifni dodatak koji mora da platis trosio ga ti ili ne trosio, vec se sa racuna skida kao na prepaidu, po potrosnji, s tim sto za jedan dan maksimalno moze da ti skine 990 din na Travel Sure 10 tarifi. Valjda sam uspeo da ti objasnim.
Pored toga imas i klasicne dodatke za minute, sms i mb koje kupis i sa racuna ti se skida puna cena trosio ih ti ili ne.

Onih 990 dinara nije cena aktivacije 10 mb tarifnog dodatka, vec maksimalna dnevna potrosnja - dakle ako ne koristis net, racun ti se nece povecati, a ako ga koristis, moze ti se povecati maksimalno do 990 dinara dnevno i to tako sto ce ti prvih 3 mb tarifirati po ceni od 0,32 din po kb - pa kad potrosis 3 mb to je zapravo tih 990 dinara, a preostalih 7 mb je do kraja dana besplatno. Poenta je samo da to nije tarifni dodatak koji mora da platis trosio ga ti ili ne trosio, vec se sa racuna skida kao na prepaidu, po potrosnji, s tim sto za jedan dan maksimalno moze da ti skine 990 din na Travel Sure 10 tarifi. Valjda sam uspeo da ti objasnim.

Pored toga imas i klasicne dodatke za minute, sms i mb koje kupis i sa racuna ti se skida puna cena trosio ih ti ili ne.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Pokušaću da se nateram da shvatim...pa koliko onda košta za sedam dana? Jbg.mislim da će biti ono,čuvaj se do besvesti,tj.dok ne navataš neki wifi,pa udri...Neću da zbunjujem,ali pogledaj Mts tarife.Za toliko i toliko para,za toliko i toliko dana dobijaš toga toliko,a ovoga toliko,pa biraj.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pazi, razgranici samo da je travel sure tarifa, a ne tarifni dodatak. Dakle ne kosta nista, samo odredjuje kako ce da se tarifiraju megabajti koje ces tek da potrosis. Kao prepaid tarifa. Ti izaberes da li ce na prepaidu kb da ti kosta 0,05 din ili 0,01 din, a naplatice ti samo onoliko koliko potrosis.
Tako je i ovde - u travel sure 10 tarifi, 1kb ti je 0,32 din pa ti koliko potrosis toliko ti naplate. S tim sto eto kao da te osiguraju, mogu da ti naplate po toj tarifi samo 3mb dnevno, a preostalih 7 ce ti biti besplatno.
Dakle,
Dakle, to je tarifa. Ako zelis dodatne povoljnosti, kupijes dodatke/pakete usluga u kojima se nalazi odredjeni broj minuta, sms, mb... Njih platis odjednom, trosio ih ti ne trosio posle. Znaci, ako gledas sta da uzmes i kod kog operatera, gledaj dodatke, a travel sure tarifa sluzi samo da se osiguras da za jedan dan ne mozes greskom da spucas 16000 dinara na net, vec te iskljucuje odmah posle 990 din ako kojim slucajem probijes kvotu besplatnih mb iz dodatka.
Ti si tu pomesao tarifu i dodatke:
Telenor roaming tarifa
Mts roaming tarifa
Telenor roaming dodaci
Mts roaming dodaci
Nadam se da sam dodatno pojasnio sada
Tako je i ovde - u travel sure 10 tarifi, 1kb ti je 0,32 din pa ti koliko potrosis toliko ti naplate. S tim sto eto kao da te osiguraju, mogu da ti naplate po toj tarifi samo 3mb dnevno, a preostalih 7 ce ti biti besplatno.
Dakle,
Ako ga ne koristis 7 dana ce te kostati 0 dinara, ako trosis po 1 mb dnevno za 7 dana bice oko 2300 din, ako trosis po 3 mb dnevno bice 7 x 990 = 6930, ali ako trosis 10 mb dnevno, bice opet 7 x 990 jer se posle 3 megabajta tarifiranje ne naplacuje.PetarI napisao:pa koliko onda košta net za sedam dana?
Dakle, to je tarifa. Ako zelis dodatne povoljnosti, kupijes dodatke/pakete usluga u kojima se nalazi odredjeni broj minuta, sms, mb... Njih platis odjednom, trosio ih ti ne trosio posle. Znaci, ako gledas sta da uzmes i kod kog operatera, gledaj dodatke, a travel sure tarifa sluzi samo da se osiguras da za jedan dan ne mozes greskom da spucas 16000 dinara na net, vec te iskljucuje odmah posle 990 din ako kojim slucajem probijes kvotu besplatnih mb iz dodatka.
To su dakle dodaci/paketi koje ima i telenor a koje mozes da uzimas u okviru travel sure tarife. Kao sto na prepaidu uz tarifu Prica gde je minut (lupam) 9 dinara, ti mozes da platis dodatak gde za toliko i toliko para dobijas 150 min ka svima, 150 sms i 15 mb.PetarI napisao:Neću da zbunjujem,ali pogledaj Mts tarife.Za toliko i toliko para,za toliko i toliko dana dobijaš toga toliko,a ovoga toliko,pa biraj.
Ti si tu pomesao tarifu i dodatke:
Telenor roaming tarifa
Mts roaming tarifa
Telenor roaming dodaci
Mts roaming dodaci
Nadam se da sam dodatno pojasnio sada

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
iPhone 5S i iPhone 5C u Telenoru: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... aker=Apple
iPhone 6 Plus
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Pitam se hoce biti iP 6 64gb i 128gb
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Meni juce stigao iPhone 6 16gb, porucen 10 dana ranije...tako da, svaka pohvala za Telenor.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ugovor na obadva broja su mi se zavrsili 20 novembra i oni jos ne zovu. Gledam sadasnje pakete i koliko ih ja razumem sada kad potrosis megabajte iz paketa oni ti iskljuce internet, nemozes ga koristiti kao do sada po sprijoj brzini.
"Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na nacionalni internet saobraćaj. Po isteku megabajta predviđenih paketom, sistem ce te zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu. Surfovanje možeš da nastaviš kupovinom internet dodatka."
"Internet saobraćaj iz paketa se odnosi na nacionalni internet saobraćaj. Po isteku megabajta predviđenih paketom, sistem ce te zaštititi od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu. Surfovanje možeš da nastaviš kupovinom internet dodatka."
- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobri su ovi Play +, imaš opciju da svakog meseca odabereš dodatne minute, poruke, mb, Itd za džabe. Ja imam Play +2
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
gledam da uzmem sebi neki telefon u telenoru. u srednjem segmentu ponuda je vise nego ocajna
generalno, imaju ove najjace modele, par ovih dumbova jeftinih, a od srednje klase samo Lumiu 735 i Xperia m2...
da li se spremaju za novogodisnju akciju, ili ne nejasno mi je...

generalno, imaju ove najjace modele, par ovih dumbova jeftinih, a od srednje klase samo Lumiu 735 i Xperia m2...
da li se spremaju za novogodisnju akciju, ili ne nejasno mi je...
Već duže je tako. Jedino M2 vrijedna pažnje.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Uzmi popust ako ti je produžetak saradnje i kupiš simfree telefon. Bolja opcija.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
to mi nije nikakva opcija. mogu da dobijem popust, ali ne i da dam kes za telefon. lakse je na rateEl Laki napisao:Uzmi popust ako ti je produžetak saradnje i kupiš simfree telefon. Bolja opcija.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
A kakvu ono reklamu vrti telenor na tv neki popusti neka akcija a na sajtu nista nepise ili je to neka najava za nesto?