MTS novosti
Re: MT:S novosti
acamatic, postpaid sam.
vla-do, ja sam odma posle dobio poruku za onu aplikaciju Teren. Ko zna sta muljaju.
vla-do, ja sam odma posle dobio poruku za onu aplikaciju Teren. Ko zna sta muljaju.
pitanje pa ako neko zna,interesuje me posto imam paket m u mts,koji sam zapoceo u 9 mesecu ove godine ,kako se u mts u tarifiraju prebacene minute koje ostaju iz prethodnog meseca,znaci ako sam iz 9 meseca preneo recimo 30 minuta u 10 mesec,znam da nema prebacivanja tih minuta u 11 mesec al me interesuje da li od od nepotrosenih minuta iz 10 meseca se meni prebaciva visak za 11 mesec,i jos jedno pitanje moze li se nekako videti koliko prebacenih minuta imam
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
makala, Svi nepotroseni minuti iz prethodnog meseca se prebacuju. KAd ukucas *797# onda ces videti ukupan broj minuta i ostalog saobracaja na raspolaganju, pa ces znati otprilike koliko si prebacio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Svi nepotrošeni minuti, poruke i MB se prebacuju samo u isključivo naredni mesec. I kada ukucas ovaj kod što ti je dao miodrag, tada ideš na 2 pa pošalješ pa 1 pa pošalješ i onda ćeš videti koliko i čega imaš..
Svi nepotrošeni minuti i poruke se prebacuju u naredni mesec,isključivo,a Mb se ne prenose zato što,defakto internetu Mts nemožeš "probiti",jel' tako...Inicijalni Mb u punoj brzini,a kad se potroše po smanjenoj brzini do kraja tog meseca. 

Tako je petre, hvala na ispravci. Ja sam pomešao, jer se pre i MB prenosili ako se sećaš.. 

Jbg.,kako da se ne secam.Nekaze se dzabe da su svi Pantelijini prijatelji pomrli krajem proslog veka.... 

meni se danas desila stvar za Zonu Sumraka.
Oko pola 1 gledam na netu ponudu MTSa i napravim neki mini izbor - 730DS, Z2, 1320, Z1, i M2 aqua
Oko pola 2 odlazim u poslovnicu i razgovor se ovako odvija
-Dobar dan.
-Dobar dan.
Hoću da produžim ugovor, interesuje me Nokija 730.
-A pa nju nemamo više u ponudi.
-Ok, onda Sony Z2
-Nemamo ni to
-Dobro, mogu li da vidim 1320.
-Nemamo ni nju.
- Jel vi mene zajebavate?
-A jeste li vi videli uopšte šta mi imamo u ponudi? Imate na sajtu?
-Jesam pre sat vremena sam gledao.
-Evo pogledajte opet.
(ja zgranuto buljim u ekran koji je desetkovan sa modelima, vadim svoj telefon da proverim stranicu pošto me već napada paranoja.....sve isto)
-Ali imali ste sve ove modele pre sat vremena.
-Pa moguće, al sad ih nema, sačekajte da proverim u magacinu.
-MOlim vas
(odlazi u moagacin.......vraća se posle 3 minuta).
- Da, kao što sam mislila, imamo od nokija 920 , 925 i 630, imamo Z3 i Z3 kompakt....
- Dobro, imate li Mate 7
-Imamo.
(ja padam ničice....)
-Dajte ga amo, molim vas.
(odjednom, se čuje glas iz offa/magacina)
-Nemamo prodao sam ja onaj jedan što smo dobili, juče.
...
- Ok, imate li M2 Akva.
-Imamo, al samo ona 2 koja stoje uključena na stolu.
- Vatafak??
-Ne znam šta da vam kažem...
-Ok, vidim damo i IP6 i 6plus...hteo bih IP6
- Pa imamo sam ta dva što su na stolu, ali imamo IP5C.
-Pa to je govno od telefona.
- Pa nemojte tako...
- Dobro, kad ćete da dobijete neki telefon
- Probajte posle novogodišnjih i božićnih praznika....
-...
- Ili još bolje pratite preko sajta.
- Da se gonite u pizdu materinu i vi i sajt!!!!
odlazim u Handy, koji je pored....
-Dobar dan
-Dobar dan
-Hteo bih da pazarim telefon
-Šta imate na umu?
-Nešto vezano za MTS, šta imate?
-Evo ovo ovde.../pokazuje na gomilu kineza i tri Samsunga, i Nokiju 630)
-Ništa više?
-Pa možete da probate preko sajta, pa da se vidi šta ima na stanju,.....
-Ok...
-E imamo Nokiju 730
- Može. Kako stojite sa garancijom i servisom? Znate, ona ima neki blesavi problem sa hardverom pa ako mi se zalomi...
- A to ja ne znam - mi to šaljemo serviseru pa kako on proceni.
-Pa dobro, a ako proceni za zamenu?
- Pa onda ćemo da vidimo šta ćemo.
-A znate za ovaj novi zakon o potrošačima?
- A pa da...
-Pa po njemu ja imam pravo na zamenu ako aparat počne da pravi probleme u roku od 15 dana.
- A ne, nego 48 sati.
- Niste u pravu.
- Ali to je politika naše firme.....
sve u svemu, ništa nisam (još) pazario. MTS je cirkus a Hendi su, tipična srpska firma.
Hepi nju jir!
Oko pola 1 gledam na netu ponudu MTSa i napravim neki mini izbor - 730DS, Z2, 1320, Z1, i M2 aqua
-Dobar dan.
-Dobar dan.
-Ok, onda Sony Z2
-Nemamo ni to
-Nemamo ni nju.
-Evo pogledajte opet.
(ja zgranuto buljim u ekran koji je desetkovan sa modelima, vadim svoj telefon da proverim stranicu pošto me već napada paranoja.....sve isto)
-MOlim vas
- Da, kao što sam mislila, imamo od nokija 920 , 925 i 630, imamo Z3 i Z3 kompakt....
- Dobro, imate li Mate 7
-Imamo.
(ja padam ničice....)
...
- Ok, imate li M2 Akva.
- Vatafak??
- Pa nemojte tako...
-...
-Dobar dan
-Dobar dan
-Šta imate na umu?
-Ništa više?
-Ok...
-E imamo Nokiju 730
- Može. Kako stojite sa garancijom i servisom? Znate, ona ima neki blesavi problem sa hardverom pa ako mi se zalomi...
- A pa da...
-Pa po njemu ja imam pravo na zamenu ako aparat počne da pravi probleme u roku od 15 dana.
- A ne, nego 48 sati.
- Niste u pravu.
sve u svemu, ništa nisam (još) pazario. MTS je cirkus a Hendi su, tipična srpska firma.
Hepi nju jir!

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
steins, Nemoj da se obeshrabriš, moraš da budeš strpljiv, preporučujem ti da pratiš stanje telefona preko mt:s Web shop-a, dosta je verodostojniji. Ne znam u kojoj si poslovnici bio, ali danas je Huawei Mate 7 bio izložen u Delta City-ju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
miki ja sam kragujevčanin - jbga.
I jesam se malo obeshrabrio - pazi kad su bukvalno sve neke mid rejndž ili viši mid rejndž modele poizbacivali u roku od dva sata. I to nije najgore - najgore što ovi u radnji nisu imali ama niti jedan od ovih modela, makar na lageru ili kao eksponat. To me je više izbezumilo. To samo znači da ih nisu imali ni do sada u prodaji.
A čemu im onda služe radnje? Jbmu mater. Ne volim Telenor, nikad nisam imao neko mišljenje o njima, osim da deru, ali nikad, od kad postoji poslovnica u predstlnici, nisam ušao tamo da zatražim neki model da kažu - nema.
I jesam se malo obeshrabrio - pazi kad su bukvalno sve neke mid rejndž ili viši mid rejndž modele poizbacivali u roku od dva sata. I to nije najgore - najgore što ovi u radnji nisu imali ama niti jedan od ovih modela, makar na lageru ili kao eksponat. To me je više izbezumilo. To samo znači da ih nisu imali ni do sada u prodaji.
A čemu im onda služe radnje? Jbmu mater. Ne volim Telenor, nikad nisam imao neko mišljenje o njima, osim da deru, ali nikad, od kad postoji poslovnica u predstlnici, nisam ušao tamo da zatražim neki model da kažu - nema.
Mts je najgori sto se toga tice. U milanovcu ima mozda 3 telefona i to iz praistorije i to je sve
Svaka čast na opisu.Meni se desila slična situacija u poslovnici na SPENS-u.Samo je moj izbor bio sužen na 3 telefona.Prvo su mi predložili 50% popusta,ali ja sam hteo telefon uz nižu tarifu.Tu mi je predložila Nokiju 120 ili kako već.Onda sam je pitao za Lumuju 625 i za LGL80.Nisu imali.Zahvaljujući mom strpljenju i spremnosti na kompromis tj. Daj-šta-daš, sve se srećno završilo.steins napisao:meni se danas desila stvar za Zonu Sumraka.
-Dobar dan.
-Dobar dan.
-Ok, onda Sony Z2
-Nemamo ni to
-Nemamo ni nju.
-Evo pogledajte opet.
-MOlim vas
- Dobro, imate li Mate 7
-Imamo.
(ja padam ničice....)
...
- Ok, imate li M2 Akva.
- Vatafak??
- Pa nemojte tako...
-...
-Dobar dan
-Dobar dan
-Šta imate na umu?
-Ništa više?
-Ok...
-E imamo Nokiju 730
- A pa da...
- A ne, nego 48 sati.
- Niste u pravu.
Hepi nju jir!

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Druže ja ne kapiram šta si tražio u mts a pogotovo handy
pravac oglasi i imaš da kupiš šta ti duša želi i to jeftinije. Ne kapiram zbog čega još iko kupuje u radnji ?!

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ Zbog plaćanja na rate 
Nego, znaju svi tako da posluju, ali umesto što se okreneš i teatralno odeš, reci im da provere da li ga imaju bilo gde na stanju i ako ga imaju, a imaju sigurno, da ti ga poruče i stiže ti za 2-3 dana. Vrlo je jednostavno. Nekada je bolje koristiti bravu i kvaku nego nogom otvarati vrata.

Nego, znaju svi tako da posluju, ali umesto što se okreneš i teatralno odeš, reci im da provere da li ga imaju bilo gde na stanju i ako ga imaju, a imaju sigurno, da ti ga poruče i stiže ti za 2-3 dana. Vrlo je jednostavno. Nekada je bolje koristiti bravu i kvaku nego nogom otvarati vrata.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Kako se trose preneseni minuti u mts paketima? Da li prvo oni ili se prvo trose sadasnji minuti pa tek onda preneseni?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa valjda se prvo troše ovi koji su preneti. Logično je barem. Da je drugačije, onda u svaki treći mesec ne bi mogao ništa da preneseš.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Da, prvo se troše preneseni minuti, pa tek onda minuti iz paketa, na kraju dolaze minuti u mreži.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Na logiku se ja odavno ne oslanjam kad su nasi operateri u pitanjuAzimuth napisao:Pa valjda se prvo troše ovi koji su preneti. Logično je barem. Da je drugačije, onda u svaki treći mesec ne bi mogao ništa da preneseš.

Zato pitam, ne znam da li je telekom vec mislio o tome, posto se njima svakako vise isplati da se trose prvo minuti iz ovog meseca. Logika je relativan pojam

Jel to iz iskustva, definitivno? Okej, hvalaznemanja napisao:Da, prvo se troše preneseni minuti, pa tek onda minuti iz paketa, na kraju dolaze minuti u mreži.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ne trose se ni prvi ni drugi, posto se ne vodi takva evidencija. Prenosenje minuta (i SMS poruka) nije "samo iz ovog u naredni mesec", vec se jednostavno moze preneti maksimalno onoliko minuta i SMS-ova koliko pripada po tarifi za 1 mesec.
Objasnjenje:
Neka u tarifi ima 100 min i 100 poruka, korisnik potrosi po 45 i na kraju meseca ostane 55 minuta i 55 poruka.
Na pocetku sledeceg meseca na raspolaganju bice 155 minuta i 155 poruka.
Ako na kraju meseca sada ostane 105 minuta i 105 poruka (opet potroseno po 45) u naredni mesec bice preneto 100 minuta i 100 poruka.
Objasnjenje:
Neka u tarifi ima 100 min i 100 poruka, korisnik potrosi po 45 i na kraju meseca ostane 55 minuta i 55 poruka.
Na pocetku sledeceg meseca na raspolaganju bice 155 minuta i 155 poruka.
Ako na kraju meseca sada ostane 105 minuta i 105 poruka (opet potroseno po 45) u naredni mesec bice preneto 100 minuta i 100 poruka.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Akcija 50% manja pretplata valjda traje do kraja januara. Takvu informaciju je dobila moja sestra pre neki dan.