Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: Telenor novosti

Post od dachakragujevac80 »

Hahaha,nema od toga leba! Pokusavao ja tako da skupljam,i onda nakon nekoliko meseci iskrsne nesto i te pare oduuuu...:D
A i dok ti skupis,taj model sto si hteo da kupis vec bude zastareo,jedino ako nisi prorok pa da predvidis sta ce kad da izadje! :P

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Druze, najgore je kada je covek paljevina kao sto su mnogi koji po svaku cenu moraju da kupe najnoviji model, a i taj stari koji imaju radi fantasticno. Ako je covek normalan i skroman bice zadovoljan i sa note 2 bez obzira sto su izasli note 3 i note 4
Note IV N9100 dual

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ja to ne gledam tako! Po meni nije stvar da li ti nesto zadovoljava potrebe,jer da je tako ja ne vidim sta je to extremno sto moze s5 u odnosu na recimo s2? Stvar je u tome da postoje ljudi koji su zaljubljeni u gadzete (medju njima i ja) i kojima to predstavlja svojevrsno hranjenje emocija prema tim stvarima! Ja da imam para verovatno bi menjao telefone na svakih nedelju dana,a mozda bi postao i kolekcionar neceg skuplje! ;) Moj kolega na primer,non stop budzi svoj racunar,i ako i sa 10% od te njegove konfiguracije zadovoljava potrebe i najvecih hakera,ali covek jednostavno to voli i ja to razumem! Jedino mozda ne razumem da neko ima dobar telefon,a vozi neki krs od auta ili zivi u nekoj stracari! ;)

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Pa znas kako
Za telefon i komp mozes sakupiti lovu
Kupis dobar model na pocetku i onda dodajes po 100-200-300 evra godisnje i to je to ,to vazi i za komp i za telefon
Sakupiti za dobar stan ili kola ,to se ne sakuplja danas
Sem ako nisi bas izuzetno dobro placen ili si napravio neki dobar posao ili neka druga varijanta a takvih je veoma malo
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

S2 se ne moze porediti sa s5. Ja sam takodje istinski zaljublejnik u tehniku tako do besvesti budzim i telefon i komp. Nema dana da ne skinem neki program i da ga ne isprobam na kompu ili telefonu. Poenta je u tome da tel bude dovoljno brz i stabilan da bu se mogao budziti. Ne kazem da se s2 ne moze budziti, ali je to ipak previse spor tel, dok na s4 ili s5, note 3, note 4 se ne moze osetiti nikakv lag pa je samim tim sasvim dovoljan za uzuvanje. Ove nadogradnje koje su izbacene nisu donele bas nesto toliko funkcionalno sto ce covek koristiti svakodnevno. Cisto neke sitnice da mozes npr da listas pogledom ili tako jesto sto verovatno retko ko koristi
Note IV N9100 dual

dachakragujevac80
Expert
Expert

Jel neko možda pokušavao,ili su mu čak i odobrili da produži ugovor i pre više od mesec dana do isteka starog?
Znam da su mom bratu,recimo,u Vipu odobrili pola godine pre vremena čak!

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

U vipu dozvoljavaju do 6 meseci ranije, ja sam u Telenoru probao dva puta, dva puta su odbili.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa i ja sam im sad poslao mail,da mi odobre raniju obnovu,pa da vidim sta ce biti! Mada se ne nadam nesto posebno! ;)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Jednostavan odgovor...sam softver kod Telenora,mesec dana,a kod Mts 3 meseca pre isteka ugovora,uopšte ne dozvoljava "kreiranje" naloga za produženjem...tih 6 meseci kod Vipa sam više puta komentarisao, :dry: ,daleko im lepa kuća.6 meseci + 24 meseca ugovora + još neke njihove brljotine = sračunaj zašto ti to dozvoljavaju.

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

U mts kada odobre obnovu pre isteka prethodne, novi ugovor kreće od prvog u narednom mesecu i važi 24 meseca, dakle oni "opraštaju" ta tri meseca. Kod vipa se dodaje nova ugovorna obaveza, nema opraštanja sve mora da se plati

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

To sam zaboravio da "dodatno" objasnim.Samo sam se fokusirao na najraniji period pre isteka starog ugovora,ali tako je kako si napisao.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hoces da kazes da ako u vip-u sklopis novi ugovor od sledeceg meseca placas dve pretplate, tj za staru tarifu i plus za novu i tako jos 6bmeseci dok ti ne istekne taj stari ugovor?
Note IV N9100 dual

dachakragujevac80
Expert
Expert

Ma jok,ja mislim da jedino sto ti je sledeci ugovor na 30 meseci!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

To onda nije nista strasno. Po meni je to ok. Steta sto i telenor ne daje takvu mogucnost. Jos ako daju mogucnost da se uzme i telefon 6 meseci pre isteka starog ugovora onda je to tek dobro
Note IV N9100 dual

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od mb011 »

Hm, neka me neko ispravi ako grešim ali mislim da se po potpisivanju novog ugovora prelazi odmah na novu tarifu...sestra je to uradila i uzela htc m8 na 12 rata, i samim tim i uzela novu mnogo višu tarifu od prethodne. Krenula je da plaća novu tarifu, plus ratu za aparat, plus 500 dinara za net dodatak koji je uzela uz stari ugovor, a koji je ostao aktivan do isteka stare obaveze...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

PetarI napisao:Jednostavan odgovor...sam softver kod Telenora,mesec dana,a kod Mts 3 meseca pre isteka ugovora,uopšte ne dozvoljava "kreiranje" naloga za produženjem...tih 6 meseci kod Vipa sam više puta komentarisao, :dry: ,daleko im lepa kuća.6 meseci + 24 meseca ugovora + još neke njihove brljotine = sračunaj zašto ti to dozvoljavaju.
mb011,upravo je to ono što sam napisao kao brljotine u mom citiranom postu,a toga ima toliko da nemogu svega[/b] ni da se setim.A tek komendija nastane kad hoćeš da ih napustiš,majko moja....

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Jbg.nisam hteo sve velikim slovima, :oops: ,ali neznam nešto mi se omaklo...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Meni se generalno ne dopada vip zbog vise stvari, a jedna od njih je pokrivenost tamo gde radim, a druga je jer je mali br ljudi sa kojima komuniciram u vip-u, a kak trece uopste mi se ne dopada ovo sto daju i s druge strane ta njihova ludacka pravila :D
Note IV N9100 dual

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

zato i postoje tri operatera pa svako bira šta mu odgovara. Nekom su super smartovi,nekom mixovi :) nekom prenesi... sedneš,napraviš računicu i izabereš,ali mislim da je glupo pljuvati po drugim operaterima zato što si možda imao problem ili ti ne odgovara. ne mislim samo na vip nego na sve.
Samsung S10+ red

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ko kaze da ih pljujem? Ne znam odakle ti to. Samo kazem ono sto ne valja. Ne postoji savrsena tarifa. Savrsena tarifa bi bila kada bi se npr 400 min trosila ka ostalim mrezama, a ono sto se dobija za potrosnju u mrezi tek kada se potrose besplatni minuti da se trosi od pocetka prilikom pozova u mrezi
Note IV N9100 dual

Odgovori