MTS novosti
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Re: MT:S novosti
Kod mene je nesto slicno tako.Sad se promena tarife radi istog dana,a ne od narednog meseca,pa zbog toga saberu malo vise.A naravno,naplacena ti je i promena tarifnog paketa,iako si morao da ga menjas.
pa ako se tarifa menja istog dana i sad mi je naplaceno vise, znaci za januarski racun bih trebao da dobijem manje od 1000 din? jedino ako tako urade je fer, ako su od nove tarife "ukrali" 6 dana i dodali na decembarski racun zajedno sa starom tarifom, sve ostalo mi nema smisla.
Iphone 6, space gray
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
kunkun, 25 dana si platio po punoj ceni prvog ugovora 25/30*1980 i 5 dana si platio sa popustom po novom ugovoru, sa popustom.
Uklapa se u cifru.
Ja se ne sećam da mi se to dešavalo kod produženja ugovora.
Uklapa se u cifru.
Ja se ne sećam da mi se to dešavalo kod produženja ugovora.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Eto, ugovor ti je isteko u nov, do 25. Si imao staru tarifu po punoj ceni, od 25. po novom, tako je svima, niko te nije zavrnuo.
Nokia Efiftyone
.Za jedan od brojeva koji imamu Mts ugovor mi ističe 08.02...na samom papiru lepo piše da mi je zadnji mesec po povlaštenoj ceni,januar.2015.Ako raskinem platiću račun do 08.02,ali po punoj ceni.Ako produžim ugovor,npr.na 50%,plaćaću ga ali nakon 08.02,ako sada odem i produžim ugovor sa kupovinom uredjaja plaćaću u fulu onu tarifu koju odaberem+3G,ali od momenta potpisa ugovora...Biće prva verzija.
(Ne svidjaju mi se potencijalni kupci Mts,pa ću se polako rešavati brojeva)

Možda sam malo konfuzno objasnio.Suština je u tome da u zadnjem mesecu ugovora plaćaš punu cenu,zašto neznam,bem li ga.Plaćaš punu cenu i u prvom mesecu,ako aktiviraš novi broj,npr.Samo ću pitati,šta si kog djavola čekao da ti istekne ugovor pa da ga produžavaš,kad si to mogao uraditi 3 meseca ranije...?
Re: Одг: MT:S novosti
Kada pričamo o ovome već, ne mogu da razumem lepo. Kada istekne ugovorna obaveza od 50% i naredni mesec ako se ništa ne dira sa ugovorom niti se produžuje niti prekida, šta se onda dešava? Jel se plaća puna cena ili se nastavlja da se plaća 50% jeftinije? Pošto znam da su nešto oko toga menjali, znam da na box kada istekne ugovorna obaveza, plaća se možda 100 dinara skuplje..
Kad ti istekne ugovor vraćaš se na 100%...promocija od 50% ti je omogućena isključivo uz ugovor
Hvala na brzom odgovoru, to me je zanimalo..
samo stvaraju zabune sa datumima. mislim da je u vipu to logičnije rešeno tj sve promene kreću od novog preseka,a samim tim i popusti prestaju ili počinju sa presecima. meni je barem tako logičnije
Samsung S10+ red
m@c|-|oR, to sto si napisao se uklapa u tu cifru ali to je za 30 dana, a ne 31 i to bez dodatnih 55 din busplusa, znaci nije to to
i ima da cekam do zadnjeg dana ako hocu a ne 3 meseca ranije da produzavam, ako pise da 25.12 istice meni je zadnji rok tad, i nema sad tu da mi oni naplacuju 23 meseca sa 50 posto a 24ti sa 100 posto kad lepo na ugovoru pise da se placa 50 posto popusta 24 meseca, sta izmisljaju, do 25.12 moraju da naplacuju sa 50 posto a posle ako ne produzim do tad ide tarifa na 100 posto, to je jedino logicno, da ne pricam sto ti sve oduzmu i izbrisu minute koji su ti ostali kad potpisujes novi ugovor
i ima da cekam do zadnjeg dana ako hocu a ne 3 meseca ranije da produzavam, ako pise da 25.12 istice meni je zadnji rok tad, i nema sad tu da mi oni naplacuju 23 meseca sa 50 posto a 24ti sa 100 posto kad lepo na ugovoru pise da se placa 50 posto popusta 24 meseca, sta izmisljaju, do 25.12 moraju da naplacuju sa 50 posto a posle ako ne produzim do tad ide tarifa na 100 posto, to je jedino logicno, da ne pricam sto ti sve oduzmu i izbrisu minute koji su ti ostali kad potpisujes novi ugovor
Iphone 6, space gray
Pa ti uzmi(ako si ga sačuvao) stari ugovor u ruke i lepo sve pročitaj što si potpisao...@godja:vip...fuj.Ko nije bio u vipu nezna šta je lopovluk.
- m@c|-|oR
- Expert
kunkun, to šta tebi zvuču logično (sa čim se ja slažem) i šta si potpisao što reče PetarI, ne moraju uvek da budu dve iste stvari.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
@PetarI zavisi.. ja sam 5 godina 2 broja + net, nikad nijedan problem... nema pravila nigde
Samsung S10+ red
- m@c|-|oR
- Expert
godja, sa ovim moram da se složim - ja sa Vip-om nisam imao problema. Promenio sam mrežu zbog promocije koju mt:s drži i ni zbog čeg drugog.
Lično sam veoma nezadovoljan uslugom, odnosom prema klijentu i opštom atmosferom u mt:s-u, ali trpim, jer plaćam stvarno skoro pa ništa.
Sva tri operatera imaju prilično neuke zaposlene, koji se često menjaju, ali je u mt:s-u nivo prilično nizak.
Lično sam veoma nezadovoljan uslugom, odnosom prema klijentu i opštom atmosferom u mt:s-u, ali trpim, jer plaćam stvarno skoro pa ništa.
Sva tri operatera imaju prilično neuke zaposlene, koji se često menjaju, ali je u mt:s-u nivo prilično nizak.
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
To što ti piše 25.12 nije datum isteka ugovora, već potpisa, a sad uzmi lepo na prste izbroj do 12 gde je decembar prvi prst, pa vidi.
Nokia Efiftyone
<Milanche>, kad se prijavim na listing pise lepo datum isteka ugovora, i znam ja sta ti pricas, samo mislim da sam do 25 decembra 2014 trebao da platim 50 posto, ovaj poslednji racun sto je stigao u Januaru, kao i pre dve godine kad mi je prvi racun stigao u Januaru za decembar, kad sam platio samo 6 dana sa 50 posto popusta.
Iphone 6, space gray
Ja sam prosle godine januara potpisao na godinu dana i u mts su mi odmah rekli da mi ugovor istice decembra i da za sledeci januar placam punu cenu ako ne produzim ugovor.
Na koji nacis se aktivira glasna poruka kod mts?
Mislim da se tako naziva,neko me zove,ukljucm da se upali poruka,i posle dobijem obavestenje.
Jel se to placa nesto?
Mislim da se tako naziva,neko me zove,ukljucm da se upali poruka,i posle dobijem obavestenje.
Jel se to placa nesto?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Juce sam pukao od smeha u mts-u.
Kako sam uzeo ip6 u utorak, a do sinoc nisam uspeo da aktiviram normalno imessage i face time (vezali su se za mejlove ali ne i za broj), odlucim da odem do poslovnice i da vidim sta se desava.
Uredno me saslusala neka gospodja, ali kako nije znala nista da mi kaze, uputila me na kolegu. Odem do njega, covek me lepo saslusa, ali kako nije znao da mi odgovori poceo je da zove sve redom kolege iz imenika telefona. Posle nekoliko poziva, prvo sto me je pitao jeste da li sam telefon uzeo kod njih (?!), a na moje da to nema nikakve veze i da je problem do mreze a ne do telefona, on nastavlja da zove kolege/koleginice dok sve vreme na racunaru trazi broj telefon podrske za Ajfon.
Sve u svemu, covek je nekih 45 minuta telefonirao i nista nije saznao. Rekao sam mu prosto da je do mreze, da ja jesam aktivirao 2-3 puta, ali da je svaki put bilo neuspesno. Uz sve to, sama aktivacija nigde ne postoji u cenovniku, ali se uredno naplati sa 10 dinara. Trazio sam da mi vise ne nabijaju racun, nego da mi prosto pruze uslugu koju placam, koju sam platio visestruko, i da mi aktiviraju kako znaju i umeju ali da mi ne naplate jer vec jesu. Na kraju, pre nego sto cemo se pozdraviti, kaze mi da ce se on raspitati preko vikenda pa da se vidimo u ponedeljak i resimo misteriju.
Eto, sa jedne strane neinformisani i izgubljeni, a sa druge...videcemo u ponedeljak
Nastavice se...
Kako sam uzeo ip6 u utorak, a do sinoc nisam uspeo da aktiviram normalno imessage i face time (vezali su se za mejlove ali ne i za broj), odlucim da odem do poslovnice i da vidim sta se desava.
Uredno me saslusala neka gospodja, ali kako nije znala nista da mi kaze, uputila me na kolegu. Odem do njega, covek me lepo saslusa, ali kako nije znao da mi odgovori poceo je da zove sve redom kolege iz imenika telefona. Posle nekoliko poziva, prvo sto me je pitao jeste da li sam telefon uzeo kod njih (?!), a na moje da to nema nikakve veze i da je problem do mreze a ne do telefona, on nastavlja da zove kolege/koleginice dok sve vreme na racunaru trazi broj telefon podrske za Ajfon.
Sve u svemu, covek je nekih 45 minuta telefonirao i nista nije saznao. Rekao sam mu prosto da je do mreze, da ja jesam aktivirao 2-3 puta, ali da je svaki put bilo neuspesno. Uz sve to, sama aktivacija nigde ne postoji u cenovniku, ali se uredno naplati sa 10 dinara. Trazio sam da mi vise ne nabijaju racun, nego da mi prosto pruze uslugu koju placam, koju sam platio visestruko, i da mi aktiviraju kako znaju i umeju ali da mi ne naplate jer vec jesu. Na kraju, pre nego sto cemo se pozdraviti, kaze mi da ce se on raspitati preko vikenda pa da se vidimo u ponedeljak i resimo misteriju.
Eto, sa jedne strane neinformisani i izgubljeni, a sa druge...videcemo u ponedeljak

Nastavice se...