Yettel novosti
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Telenor novosti
Da, ako pošalješ mejl da tražiš popust!
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
A koliki popust se dobija? Mislim u vipu i mtsu je 50% pa bi trebalo da je i ovde toliko
- El Laki
- Prijatelj foruma
Zavisi i od tvoje potrošnje i koliko si već klijent, nemaju fiksno. Mislim da je realnije 20-30% da dobiješ, mada kažem ti zavisi koliko trošiš, jesi dugogodišnji klijent, itd jer su sve to argumenti koje u mejlu možeš da koristiš u svoju korist.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
25% daju onako - na keca. Više od toga se dobija po skali. Imaju kategorije korisnika i po tome određuju šta mogu da ponude.
Drug je dobio iP6 za 1 dinar, na primer. Doduše, on ima firmu, nekoliko brojeva, puno rominga itd.
Drug je dobio iP6 za 1 dinar, na primer. Doduše, on ima firmu, nekoliko brojeva, puno rominga itd.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Na koji mail da im pišem? Poslao sam im mail na servis@telenor.rs pre dva dana, pitao sam ih detalje oko popusta na pretplatu ako otvorim račun u Telenor banci i detalje oko kupovine tableta uz surfuj plus pakete, ali mi nisu ništa odgovorili. Kada sam pisao mt:s-u oni obično odgovore u roku od 48 sati, mislio sam da je Telenor tu ažurniji.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Evo machor je lepo objasnio kako to otprilike izgleda. Sve u svemu nema pisanih pravila već se moraš boriti.
@znemanja taj mejl, tu sam i ja svojevremeno slao. Ne znam zašto ti ne odgovaraju, meni su i za popust i za ovako neke nedoumice odgovarali u roku od 24h, zaista.
@znemanja taj mejl, tu sam i ja svojevremeno slao. Ne znam zašto ti ne odgovaraju, meni su i za popust i za ovako neke nedoumice odgovarali u roku od 24h, zaista.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Odgovaraju odmah ako imaju interesa.
Ja sam podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu (već sam pisao o tome) i za manje od 24 sata su me zvali.
I ja sam sve "probleme" rešavao koristeći tu adresu.
Ja sam podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu (već sam pisao o tome) i za manje od 24 sata su me zvali.
I ja sam sve "probleme" rešavao koristeći tu adresu.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pa fino sam napisao da mi ističe ugovor na paketu Mobilni Net kod mt:s-a i da želim da pređem u Telenor, još sam naglasio da sam spreman i tablet da kupim. Nisam tražio nikakav popust već samo da mi kažu da li on postoji ako otvorim račun u njihovoj banci. Dakle em će dobiti novog korisnika em ću otvoriti račun u njhovoj banci em ću iskeširati za tablet, ako im to nije interes onda ne moraju ni da mi odgovore.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mene su zvali, ubijali u pojam kada sam pitao za popust. Fora je što se svi br vode na ćaleta, pa sam u njihovim očima veliki igrač. Zovu svaki dan, u 11 ujutru. Dok se ne javiš. 

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Jel daje telenor i dalje kodove za otkljucavanje telefona sa mreze ? Koje su sanse da se iskuka kod njih posto ako dekodiram telefon gubim garanciju...
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ne gubiš garanciju ako dekodiraš telefon.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ako ti je istekla ugovorna obaveza pošalji mejl na otkljucavanjeuredjaja at telenor.rs i trebalo bi da ti pošalju kod. Meni su poslali u decembru. Kasnije sam dobio i u pismu poštom kod... U pitanju je htc. Ako si još pod ugovorom obavezom onda ti nece poslati sigurno.dimi89 napisao:Jel daje telenor i dalje kodove za otkljucavanje telefona sa mreze ? Koje su sanse da se iskuka kod njih posto ako dekodiram telefon gubim garanciju...
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ok hvala puno 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Daju popost i najmanjim tarifama, ako je u pitanju dugogodišnji korisnik, da se račun redovno plaćao i da se isti prima meilom.
Meni su kodove poslali za 3 telefona ali za jedan telefon kod nije bio tačan tako da ga nisam mogao ni otključati.
Meni su kodove poslali za 3 telefona ali za jedan telefon kod nije bio tačan tako da ga nisam mogao ni otključati.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Зар ниси могао поново да тражиш код??
Не знам да ли је неко до сада имао прилику да проба да веже две узастопне уговорне обавезе са 50% попуста (2+2 године), па ћу вам рећи да је могуће. Пре неки дан је мајка успела да обнови обавезу са нових 50% попуста. У питању је пренеси и сурфуј 3000, ваљда се тако зове (600 мин, 2000смс, 2000mb).
Не знам да ли је неко до сада имао прилику да проба да веже две узастопне уговорне обавезе са 50% попуста (2+2 године), па ћу вам рећи да је могуће. Пре неки дан је мајка успела да обнови обавезу са нових 50% попуста. У питању је пренеси и сурфуј 3000, ваљда се тако зове (600 мин, 2000смс, 2000mb).
ex ivan87
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znači na prvobitni popust po isteku ugovora dobija novi popust?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- El Laki
- Prijatelj foruma
To je super stvar. Dobro je što si mi rekao. Na leto mi ističe ugovor, pa ću samo da produžim novih 30ak % popusta na postojećih 30%.
Inače imam Play+2 paket ili Play duo, ako se tako zove po novom.

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ne zove ti se jos uvek Duo,dok ti ne istekne ugovor! Jos uvek si na Play+ 2
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znam, nego kažem kako sad stoji na sajtu, ako nekoga zanima da pogled, pa da se ne zbuni.