Yettel novosti
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Telenor novosti
Hoce da zezaju ljude do zakonskog maksimua za resavanje reklamacije
Note IV N9100 dual
Kontaktirali smo direktno Samsung sada
Kažu da će nas obavstiti u najkraćem roku. 

- toda81
- Prijatelj foruma
Mislim da je uvek mozda najbolje ici direktno nego preko posrednika, u ovom elucaju telenora. Mislim da sam negde cuo da je neko tako uradio
Note IV N9100 dual
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ne moze direktno da se reklamira samsungu zato sto je uredjaj uzet preko Telenor mreze sto znaci da je serviser-Telenor.Jeste da telefon podleze samsung garanciji ali opet oni cete 99% uputiti na operatera kod koga je telefon uzet.Moj primerak stize sutra i vec se znojim oko kamere 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Trebalo bi da mozes da odneses telefon direktno u ovlasceni servis ili servis sa kojim telenor ima ugovor. Mislim da je u ovom slucaju promobi i da ti trebaju racun i garantni list. Kada odneses direktno u servis onda ide malo brze nego kad ides preko prodavca
Neverovatani su majke mi.
Poslali su joj poruku da dođe po telefon, međutim, kad smo došli tamo, tek onda su videli im je stigla samo potvrda za zamenu, a oni naravno nisu imali S3 Neo u radnji
naručili su, i sad opet mora da čeka dok stigne.
Je l' zna neko koliko vremenski treba da im pošalju, u radnji su joj rekli da bi trebalo kao do petka?
Poslali su joj poruku da dođe po telefon, međutim, kad smo došli tamo, tek onda su videli im je stigla samo potvrda za zamenu, a oni naravno nisu imali S3 Neo u radnji

Je l' zna neko koliko vremenski treba da im pošalju, u radnji su joj rekli da bi trebalo kao do petka?

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Može direktno u ovlašćeni servis, ne mora u telenor. Lično nosio. Jedino ne dobijate zamesnski telefon kao u telenoru.
- toda81
- Prijatelj foruma
Evo covek kaze da moze direktno. Mislim da je to mnogo bolja varijanta jer je pitanje kada ovi iz telenora odnesu telefone u servis i na taj nacin se samo gubi na vremenu.
Note IV N9100 dual
- dimi89
- Mobil manijak
Lelenor je katastrofa jedva cekam da mi istekne ovaj ugovor i nikad vise kod njih
Telefon je stigo ali ne mogu da ga preuzmem jer je upisan na pogresno ime a pritom baja koji radi u lelenoru a zaduzen je za firmu otiso na odmor.500 dinara mi nabili na racun bez razloga,imao sam besplatne minute ka svim mrezama + u mrezi + neiskoriscenje sms i megabajte i zaduzenje mi je bilo 500 din
Videcu sa advokatom da li ima osnove da im raskinem ugovor.
P.S. Sto se tice nosenja u servis meni su u lelenoru rekli da se dok njih donosi telefon za reklamaciju a oni salju.Takva im je procedura.

P.S. Sto se tice nosenja u servis meni su u lelenoru rekli da se dok njih donosi telefon za reklamaciju a oni salju.Takva im je procedura.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Netacno,mozes sam odneti u servis,nije prvi put da ti koji rade veze sa vezom nemaju
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kažu nemaju više S3 Neo NIGDE, jebem ih u usta, da izvinete
Rekli su joj da uzme neki drugi, a ona hoće samo taj...ne zna šta da radi sad, nije prošlo ni mesec dana ugovora, 13. marta je produžila, a telefon nije imala ni 2 dana..

Rekli su joj da uzme neki drugi, a ona hoće samo taj...ne zna šta da radi sad, nije prošlo ni mesec dana ugovora, 13. marta je produžila, a telefon nije imala ni 2 dana..
- dimi89
- Mobil manijak
@Dzeki pisao sam vec (ovde ili u s3 neo temi) da ih nema vise u lelenoru
Sta su joj ponudili kao zamenu ? Ne znam kako to sad ide ali mislim da mozda ima osnove da prekine ugovor sa njima pa neka ide u VIP ili mts...

Nije htela da čuje za zamenu.
Rekla im je da hoće da raskine ugovor za telefon (pošto ga plaća 950 din. na 24. meseca), ali da joj paket ostane, ako me razumete...je l' imao neko iskustva sa tim, kakva je procedura?

Rekla im je da hoće da raskine ugovor za telefon (pošto ga plaća 950 din. na 24. meseca), ali da joj paket ostane, ako me razumete...je l' imao neko iskustva sa tim, kakva je procedura?
- dimi89
- Mobil manijak
@dzeki trebala je da vidi sta bi joj ponudili postu su oni zas**** situaciju mozda je mogla nesto bolje da iscacka ili neke povoljnosti.U svakom slucaju uzmi ugovor i procitaj od korice do korice (nema mnogo) tu ti pise pod kojim uslovima moze da dodje do raskida ugovora.Ja ih ne bi tako lako otkacio 

Opet ja
Danas smo bili opet do radnje i devojka se odma postavila bezobrazno prema njima i zapretila raskidom ugovora, a tamo je u tom trenutku bio i njihov menadzer koji nam je jednim pozivom sredio S3 Neo! Ocigledno da je radnike tamo boleo ku**c da odrade jedan poziv, a nama su prodali pricu kako su sve zvali i da ga nigde nema.

Danas smo bili opet do radnje i devojka se odma postavila bezobrazno prema njima i zapretila raskidom ugovora, a tamo je u tom trenutku bio i njihov menadzer koji nam je jednim pozivom sredio S3 Neo! Ocigledno da je radnike tamo boleo ku**c da odrade jedan poziv, a nama su prodali pricu kako su sve zvali i da ga nigde nema.

Da li neko zna koliko koštaju tarifni dodaci za pripejd, koliko čega sadrže i koliko traju? Nema na njihovom sajtu, a nema telenor karticu da proverim.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Sta te tacno interesuje mrzi me da sve kucam posto ih ima puno
Internet i minuti ka svim mrežama na 7 i mesec dana, ako postoji sve to?
Da li neko zna da li je moguce uzeti telefon pre isteka ugovora a da to bude ranije nego predvidjenih 30 dana pre isteka kako mi kazu ? Naime danas mi je uz racun stigla nekakva ponuda da potpisem novi ugovor do kraja aprila i biram nekakve popuste u vidu vise minuta interneta i cega vec ali mene to ne zanima mene zanima telefon ja sam zvao ovaj njihov call centar oni kazu ne moze samo tu ponudu ako hocu ako ne za telefon moram da cekam 30 dana pre isteka . Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim da li na neku foru moze ranije da se uzme i pod kojim izgovorom ? Zaista mi je potreban novi telefon a tehnicki bih mogao da ga uzmem tek 29.5 .
Edit : Inace ovo mi je prvi istek ugovora od 2 godine .
Edit : Inace ovo mi je prvi istek ugovora od 2 godine .