Da komso, ne moze telefon i popust 50%. Ja sam uspeo letos da uzmem na dva ugovora dva telefona i popuste po 25%, ali to je moguce samo ako im se pre isteka ugovorne obaveze posalje socno napisan mail. Na taj nacin sam pomogao i dvema koleginicama da uzmu telefone i po 25% popusta na pretplatu. Ja sam oba tel prodao, a i njih dve Mislim nisma prodao koleginice vec sam im pomogao da peodaju telefone
Ma posto je uzela karticu samo,mogla je i popust da uzme kad vec nije odma uzela telefon. Ovako uzela samo karticu,i to bez popusta. Facepalm.
Baraba,pa ti rece da jedino moze Ip da se uzme uz 50%?
kutijagreha napisao:
Baraba,pa ti rece da jedino moze Ip da se uzme uz 50%?
Ne, napisao sam da može da se prekine ugovor sklopljen sa 50% popusta i uzme iP. Ako prekidas ugovor, naravno da ne ostaje 50% popusta, prekinut je ugovor. Samo u toj varijanti može da se raskine ugovor sklopljen na 50% popusta, ako bi uzimao drugi fon ne može, samo iP.
Pišemo o mts u telesmor temi
toda81, Ja sam poslao mail po instrukcijama na mailto:servis@telenor.com medjutim dobio sam odgovor da oni nisu nadlezni za takve stvari i da su prosledili mail i da cu uskoro biti kontaktiran sa broja 063/900 . Je l' ide to ka necemu dobrom ?
toda81, Ja se nadam da ce biti tako posto ja bas i nemam neki veliki paket placam samo 1000din mesecno . Sto se tice toga kada me neko kontaktira da li ce prvo pokusati da me ubedi u nesto drugo ili ce direktno da mi kaze da mi je zahtev odobren ?
Edit: A sto se tice prethodne price ja mislim da je moguce uzeti telefon kad god u periodu od 2 godine koliko traje ugovor ako nisi uzeo popust ili nesto slicno jer ti imas pravo na popust ili telefon kad zakljucujes ugovor s' obzirom da nisi uzeo ni jedno ni drugo mislim da imas pravo da uzmes neki telefon dok traje taj ugovor od 2 godine . Jednostavno kazes da ti se tad ponuda nije svidjala i da sad ima nesto sto zelis i uzimas telefon . Jedino sto u tom slucaju ako telefon placas na rate imas manje vremena da isplatis ili mozda ti ne daju tu mogucnost .
Iskreno, ne secam se tacno. Meni su pored toga sto sam trazio 25% popusta na tarifu i plus telefon da uzmem na toj tarifi nudili i samo 50% popusta ako zelim, a meni je bio potreban kes pa sam se ipak odlucio za telefon jer sam ga za par sati vec prodao
toda81, Ja se samo nadam da nece poceti da me ubedjuju u neke stare price tipa da dodam minute poruke ili tako nesto ono sto vec nude jer ne mogu da mi daju ono sto ja trazim u tom slucaju bih stvarno mozda i otisao iz mreze...
Ja sam u mail-u spomenuo da takve gluposti uopstw ne zelim da ne pokusavaju cak ni da mi nude tako nesto i nisu. Samo su odgovorili na ono sto sam ja konkretno trazio i to sam i dobio
Ja, kao nov korisnik, čekam da prođe tri meseca kako bih tražio popust i potpisao ugovor na nekom većem paketu. Posle tri meseca se može preći u drugu mrežu i velika je šansa da će odobriti popust kako bi zadržali korisnika.
Kada bude dostupno stanje preko aplikacije? Danas samo iznos računa, još nema stanja.
Ja sam posala mail Telenoru proslog ponedeljka, posto mi istice ugovor 23. Juna, da zelim da produzim, ali samo ako mi daju 50% popusta na paket Play+ Duo, bez telefona. I zvali su me posle dva dana da mi kazu da su razmotrili i da ce mi poslati produzetak ugovora brzom postom do kraja nedelje, i vec u petak je stigao ugovor, potpisala sam i automatski racun za maj mi je umanjen za 50%. Jasno stoji u ugovoru da mogu da menjam tarife kad hocu i koliko hocu, i da ce mi ostati taj popust, ali zato telefon ne mogu da uzmem, al meni i ne treba. [emoji4]
Ja imam isti ugovor samo što su tada (prošlog leta) meni dali 30% popusta. Nisu bili tako velikodušni kao u tvom slučaju. Da si otišla lično, dobila bi 80% i S6 za dinar.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.