Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Telenor novosti

Post od toda81 »

Da komso, ne moze telefon i popust 50%. Ja sam uspeo letos da uzmem na dva ugovora dva telefona i popuste po 25%, ali to je moguce samo ako im se pre isteka ugovorne obaveze posalje socno napisan mail. Na taj nacin sam pomogao i dvema koleginicama da uzmu telefone i po 25% popusta na pretplatu. Ja sam oba tel prodao, a i njih dve ;) Mislim nisma prodao koleginice vec sam im pomogao da peodaju telefone :D
Note IV N9100 dual

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ma posto je uzela karticu samo,mogla je i popust da uzme kad vec nije odma uzela telefon. Ovako uzela samo karticu,i to bez popusta. Facepalm.
Baraba,pa ti rece da jedino moze Ip da se uzme uz 50%?

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Da,da,sada u stvari ima brdo telefona a koleginice ce naci nove
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Onda je to odlicno ako moze. :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

kutijagreha napisao: Baraba,pa ti rece da jedino moze Ip da se uzme uz 50%?
Ne, napisao sam da može da se prekine ugovor sklopljen sa 50% popusta i uzme iP. Ako prekidas ugovor, naravno da ne ostaje 50% popusta, prekinut je ugovor. Samo u toj varijanti može da se raskine ugovor sklopljen na 50% popusta, ako bi uzimao drugi fon ne može, samo iP.
Pišemo o mts u telesmor temi :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Baraba je u pravu, otisli smo u off, videcu sta od ovih postova moze da se prebaci u mts temu. Dalju dikusuju o mts-u nastavite u odgovarajucoj temi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 22. Mar 2015. 11:35
:: Galaxy j1

Post od Ally »

toda81, Ja sam poslao mail po instrukcijama na mailto:servis@telenor.com medjutim dobio sam odgovor da oni nisu nadlezni za takve stvari i da su prosledili mail i da cu uskoro biti kontaktiran sa broja 063/900 . Je l' ide to ka necemu dobrom ?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Buce to sve ok, ne brini. Obicno posalju mail da ce te neko kontaktirati narednih dana, a tako i bude. Samo se drzi price i nemas brige
Note IV N9100 dual

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Ally »

toda81, Ja se nadam da ce biti tako posto ja bas i nemam neki veliki paket placam samo 1000din mesecno . Sto se tice toga kada me neko kontaktira da li ce prvo pokusati da me ubedi u nesto drugo ili ce direktno da mi kaze da mi je zahtev odobren ?

Edit: A sto se tice prethodne price ja mislim da je moguce uzeti telefon kad god u periodu od 2 godine koliko traje ugovor ako nisi uzeo popust ili nesto slicno jer ti imas pravo na popust ili telefon kad zakljucujes ugovor s' obzirom da nisi uzeo ni jedno ni drugo mislim da imas pravo da uzmes neki telefon dok traje taj ugovor od 2 godine . Jednostavno kazes da ti se tad ponuda nije svidjala i da sad ima nesto sto zelis i uzimas telefon . Jedino sto u tom slucaju ako telefon placas na rate imas manje vremena da isplatis ili mozda ti ne daju tu mogucnost .

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Iskreno, ne secam se tacno. Meni su pored toga sto sam trazio 25% popusta na tarifu i plus telefon da uzmem na toj tarifi nudili i samo 50% popusta ako zelim, a meni je bio potreban kes pa sam se ipak odlucio za telefon jer sam ga za par sati vec prodao :)
Note IV N9100 dual

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Ally »

toda81, Ja se samo nadam da nece poceti da me ubedjuju u neke stare price tipa da dodam minute poruke ili tako nesto ono sto vec nude jer ne mogu da mi daju ono sto ja trazim u tom slucaju bih stvarno mozda i otisao iz mreze...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja sam u mail-u spomenuo da takve gluposti uopstw ne zelim da ne pokusavaju cak ni da mi nude tako nesto i nisu. Samo su odgovorili na ono sto sam ja konkretno trazio i to sam i dobio :)
Note IV N9100 dual

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Ally »

toda81, Cokoladu i pivo imas od mene mail je prosao odborili su mi 25% i uredjaj :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Cestitam druze! Do sad ni jednom nije omanuo, a poslao sam isti mail za mnoge prijatelje.
Moze onda dve cokolade posto ne pijem pivo ;)
Note IV N9100 dual

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Ally »

toda81, Fora je odlicna svaka cast sto si je podelio sa svima ! Naravno da mogu dve cokolade od viska glava ne boli :D

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Ja, kao nov korisnik, čekam da prođe tri meseca kako bih tražio popust i potpisao ugovor na nekom većem paketu. Posle tri meseca se može preći u drugu mrežu i velika je šansa da će odobriti popust kako bi zadržali korisnika.
Kada bude dostupno stanje preko aplikacije? Danas samo iznos računa, još nema stanja.

cupcake
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
:: Iphone 6s

Post od cupcake »

Ja sam posala mail Telenoru proslog ponedeljka, posto mi istice ugovor 23. Juna, da zelim da produzim, ali samo ako mi daju 50% popusta na paket Play+ Duo, bez telefona. I zvali su me posle dva dana da mi kazu da su razmotrili i da ce mi poslati produzetak ugovora brzom postom do kraja nedelje, i vec u petak je stigao ugovor, potpisala sam i automatski racun za maj mi je umanjen za 50%. Jasno stoji u ugovoru da mogu da menjam tarife kad hocu i koliko hocu, i da ce mi ostati taj popust, ali zato telefon ne mogu da uzmem, al meni i ne treba. [emoji4]

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

cupcake, to je i bolja varijanta kada se gleda dugorocno, a posebno ako su u pitanju skuplji paketi
Note IV N9100 dual

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ja imam isti ugovor samo što su tada (prošlog leta) meni dali 30% popusta. Nisu bili tako velikodušni kao u tvom slučaju. Da si otišla lično, dobila bi 80% i S6 za dinar. ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hahahaha, ma ne bi dobila nista u tom slucaju. Sve dok se ne aminuje sa samog vrha nista od "extremnih" popusta & povlastica
Note IV N9100 dual

Odgovori