MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
nemanja.reljic17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 01. Apr 2015. 14:45

Re: MT:S novosti

Post od nemanja.reljic17 »

Ma uzasni su

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Pocela je zamena kartica u delta city poslovnici, nisam pitao za druga mesta :) zamenicu posle 10h pa javljam utiske i neki SS :)

P.S. zamenio sam karticu bez ikakvih doplata ili peripetija, samo sam dao licnu kartu, ona je nesto ukucala i dala mi karticu...
ona koja je bila u mom telefonu je odmah prestala da radi a kod kuce sam sam ubacio novu koja je odmah proradila ali usluga 4G ce biti aktivirana do kraja dana... imam paket mix XL od 2000din/mesecno...

nista mi nije pominjala oko neke pretplate, cena itd samo da ''ta 4G brzina i sama usluga oko svega, nece zaziveti bas odmah u punoj snazi i kvalitetu zbog sporosti nasih operatera u zameni svojih infrastruktura'' :? ali moze da se koristi :)

<Milanche>
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39

Post od <Milanche> »

Listing na "mojracun", za kt broj pokazuje april, za postpaid februar kao poslednji mesec. :wacko:

Pošto mi krajem meseca ističe ugovor, da li još uvek važi da treba potpisati na najnižu tarifu, da bi kasnije moglo da se pređe (i vrati) na višu?
Nokia Efiftyone

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Vazi. Ja bas nedavno nesto proveravao. Doduse, jedan od radnika je rekao da ne moze, ali su ostali rekli da mora najniza, pa onda mozes da se setas gore-dole po paketima.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

@Luka, pustise li 4G?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Jesu, al' goluba pismonosu. Kazu da samo za toliko placa :P

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

...evo gasio/palio telefon, probao na sve nacine i - nema :dry:
kada prebacujem na LTE kaze, da li znam da mreza ovo ono, trosi bateriju itd ali - ne hvata signal...
3G radi normalno iako stavim na LTE... verovatno ce ujutru biti jer nas sigurno ima troje na NBG pa dok postignu sve :lol:

@azimuth - nema ni znaka ''mali golub'' gore levo u cosku bar da znam da imam tu mogucnost :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma do maja 4G samo za entuzijaste :roll: Nadam se da ce do tada ponuditi neku konkretnu ponudu - pre svega mislim na mts i vip (telenor je, ruku na srce spremno docekao uvodjenje 4G mreze). Bar sto se tice usluga.

iLuka, da li ti je ovaj link mozda od pomoci?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Telekom uradio rebranding cele kompanije!

Slika

Novi logo. Univerzalno ime za pruzanje svih telekomovih usluga (mobilni, fiksni, internet, tv)
mts brend za sve usluge

Ponedeljak, 6. april 2015.

Telekom Srbija će od danas sve telekomunikacione usluge koje pruža korisnicima potpisivati jedinstvenim brendom – mts. Korisnički brend mts, sada i sa novim vizuelnim identitetom, objedinjuje pod jednim krovom i imenom sve usluge kompanije - fiksnu i mobilnu telefoniju, internet, televiziju i druge multimedijalne usluge.

„Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže. Želeli smo da ova promena bude jasna i upečatljiva za naše korisnike, prihvaćena kao zajednički korak napred. Novi vizuelni identitet i poruka prevashodno odražavaju našu usmerenost ka poboljšanju korisničkog iskustva u svakom segmentu pružanja usluga”, kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.

Grafičko rešenje predstavlja ideal zajednice, formirane oko jakog centra, koja se širi i umnožava, ali ujedno i usluge kompanije koje se razvijaju i tako pomažu zajednici da napreduje.
Novi logo sačinjen je od mnoštva jedinica koje čine razigranu a ipak jedinstvenu formu, ukazujući tako na inovativan i dinamičan brend. Slogan „Tvoj svet” na najbolji način ilustruje želju da novi mts bude u potpunosti posvećen ispunjavanju korisnikovih želja i potreba, kao i ostvarivanju njegovih ideja i inspiracije.

Novi brend mts će se koristiti u svim aspektima komunikacije usluga kompanije, kao i za potrebe prodaje i direktnog kontakta sa korisnicima. Istovremeno, redizajnirani logo Telekom Srbija će se upotrebljavati u korporativnim komunikacijama, institucionalnom delovanju kompanije, kao i društveno odgovornim projektima, podršci kulturi i sportu i ostalim oblastima delovanja kompanije.
link

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

hvala ti na linku, to sam sve uradio, nastavili smo da pisemo u apple delu foruma, sve je uhvatio, vidi signal ali nisam nocas mogao nista da otvorim... danas cu videti da li je proradilo i u prakticnom smislu samog otvaranja stranica...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Jedna od nekoliko kompanija koja Srbiju može da učini prepoznatljivom u svetu oni će da prodaju. .... Meni se recimo sviđa u kom se pravcu Telekom-MTS kreće.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

One tačkice su kao iz špice Dnevnika
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Meni se svidja novi logo, deluje futuristicki :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator

Re: mts novosti

Post od Azimuth »

Sad jos nove pakete da izbace zbog LTE-a i to je to.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Jel se nešto šuška u vezi novih paketa ili je to samo naše nadanje. Pitam pošto mi istekao ugovor i sada ne znam šta da radim

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nista zvanicno, ali kapiram da ce uvesti neke zbog lte-a ili ce barem napraviti internet dodatke kao sto je to Telenor odradio. U svakom slucaju nesto moraju smisliti, ali nesto konkurentno kao i do sada ;)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ne znam da li ste provalili, nema vise onog prepoznatljivog "Telekom Srbija. Besplatno obavestenje..."
Sada je "Besplatno obavestenje. MTS korisnik trenutno nije dostupan. Molimo pokusajte kasnije. Hvala"

Vec me hvata nostalgija :D

Isto menjali i na zvanicnom telekomovom call centru (0800 100 100): "Dobrodosli u MTS kontakt centar"

A na 064 789: "Dobrodosli u MTS kontakt centar za usluge mobilne telefonije" :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Нешто се ту чудно догађа. :D
Је ли ово и назив теме промењен? Рекао бих да је пре било "MT:S novosti? :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa da, u skladu sa novi logoom izbacene su tackice i iz naziva teme :D

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Re: MTS novosti

Post od pero0000 »

Polagne pripreme za prodaju su u toku, e sad...da li ce prodaja uspeti...To je vec drugo pitanje?

Odgovori