srdjanyo, pitaj u podforu poredjenje modela, tamo ces dobiti detaljniji odgovor.srdjanyo napisao: Usput,da pitam.
Nudili nam jedan od 2 tableta:
Huawei M1
Asus ili Acer.
Šta da uzmemo?
MTS novosti
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: MTS novosti
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Pokušavam na njihovom sajtu da nadjem ono i 50% i telefon na rate,tj.koji je način plaćanja(verovatno kroz račun),ali nigde nevidim...mada nije tema,kod Telenora znam,njihova banka i pare na računu,a ovde?
Placas punu cenu telefona na 24 rate. I placas kad stigne racun i pretplatu i telefon.
Posle punih 45 minuta na vezi gde im je supruga dala sve svoje lične podatke,zatim posle svakog podatka njihova provera i čekanje na liniji,pokušali smo da rezervišemo ASUS tablet i štampanje ugovora koje bi potpisali u nama najbližoj poslovnici.Naizgled,to je proteklo kao da je sve završeno.Avaj,nakon sat i po opet su nas nazvali sa izvinjenjem da oni nemogu telefonski sve to da odrade već moramo to lično u poslovnici.
MTS-IMATE (LAŽNE) PRIJATELJE!
MTS-IMATE (LAŽNE) PRIJATELJE!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
vla-do, ovo nije lose, mogao bih da odem ovih dana do njih i detaljno se raspitam, jer nigde ne vidim da li vazi za stare korisnike (uz produzenje ugovora) ili samo za nove korisnike, a vec imam dva broja za dva telefona, treci bi mi bio previse. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Vazi kako za nove tako i za stare tj postojece korisnike koji obnavljaju ugovornu obavezu 
Danas sam ih pitao u poslovnici.

Danas sam ih pitao u poslovnici.
Ama ljudi ja sam samo pitao za "mehanizam" naplate.Video sam sa strane.U medjuvremenu "neko tamo gore" je odlučio da mts ne radi dovoljno dobro i da ide na prodaju,tako da će takva moja "akrobacija" sačekati.
Naročito,ako će da ga prodaju tamo nekom za koga,već 100% mislim da će biti taj kupac...
:

Jutros proverim stanje na racunu i imam sta da vidim. Ostali mi minuti ka svim mrezama i mb a poruke 0 i imam zaduzenje od 58 din a juce sam imao oko 15ak poruka. U medjuvremenu sam poslao jednu ili dve. Posaljem danas jednu da vidim koliko me kostaju poruke da bih izracunao koliko sam poruka poslao preko (a znam da nisam prekoracio). Posaljem jednu, proverim kasnije stanje, zaduzenje skocilo na 80 din. Proverim nakon 10min opet, skocilo na 106din. Odem do poslovnice, proveri mi stanje na racunu i kaze da su mi ostali samo minuti u mrezi. Ja u cudu. Rekla mi da proverim listing kod kuce, mada mogu samo za prosli mesec, za ovaj ne mogu.
Ista prica... meni prekoracenje ujutro bilo 9dina,i onda oko tri sata posle podne skocilo na 140,pa na 237... za sada je na tome,iako do sad za 4 godine nikad nisam prekoracio.... ni sam ne znam sta se desilo.Ispada da im obracun kasni par dana 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja mislim da im se nesto zeznulo u sistemu, i da ce da bude ispravljeno. Mada znajuci o kome se radi, reklamirajte odmah, da ne bude prosao voz i sl. Ovo je klasicna APP fora.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Dobro je, nije do mene. Rekoh mozda sam naseo na neku prevaru sa porukama ili je neka aplikacija pravila zurku na telefonu. Ja sam se zaustavio na 116 din.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
I ja mislim da je nešto do sistema. Upravo proverih, i piše mi "0 poruka" - ne znam koliko bi trebalo da mi je ostalo, ali svakako više od 0. Ja sa njima imam odlična iskustva, ali to možda zavisi i od toga kakav radnik vam dopadne. Jednom, pre par godina, zbog lošeg paketa i non-stop uključenog interneta, nabio sam za 5 dana 5500 dinara - i radnik u poslovnici ispod TANJUG-a mi je sam predložio da na licu mesta napišem molbu za smanjenje računa. Na kraju meseca, došao mi je račun od samo 1500 dinara.
Mene ova danas samo sto nije izbacila napolje, takav sam osecaj imao. Kazem joj da su mi nestale poruke i da sam ujutru imao racun od 58din a ona me pita da li nisam mozda nocas slao poruke.
Tek kad sam rekao da me bas briga za tih 100 din, vec sam dosao da vidim sta se desava, kako racun ne bi rastao vise, onda se malo promenila.
Generalno nisam imao mnogo dodira sa njima tako da nemam neki izgradjen stav.

Generalno nisam imao mnogo dodira sa njima tako da nemam neki izgradjen stav.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A znaci zato je meni manji racun ovaj mesec. Sve su vama prebacili i raapodelili 
Salu na stranu, kod mene stanje radi normalno.

Salu na stranu, kod mene stanje radi normalno.
Sto se tice Mts nisu ni dobra niti su losa,naime ovako stoje stvari.U dec 2013g uzeo sam box 4 sa dva stb uredjaja i kupio samsung galaxy s3 na 12mesecni rata tel me kostao 40000 din.Okej ja sam tako hteo i nezalim se.Od 1jan 2014 imao sam problema sa seckanjem slike prekid interneta znaci da covek popizdi sve do dec 2014g bili su ti problemi koji su reseni a u medju vremeni sam se pokajo sto sam uzeo box.Kada sam uzimao box paket za mob je bio 500min nacionalnog saobracaja 500sms i 1GB internet saobracaja sto mi je u potpunosti odgovaralo mojim potrebama.U avg 2014g su izmenjali paket za mob gde umesto 500min nac saobracaja dobijam 300min nac saob i nakon potrosenog nac saob dobijam 300min u mts mrezi 600sms i 1GB interneta.Najgora moguca stvar sto su uradili a to je da su unistili box paket.Ulozio sam prigovor i naravno odbijen je moj zahtev da mi se vrati stari mob paket jer navodno telekom zadzava pravo promena cene i usluga i bla bla bla kako je taj box najbolji paket jos su me ubedjivali kako sqm dobio dodatnih 100min pa tako imam 600 umesto 500min.Krajem avg podnesem tuzbu protiv telekoma srbije zbog nepostovanja aneksa ugovora u kojem stoji da nijedna strana nemoze biti ostecena i za pricinjenu stetu od 2400din mesecno puta prestali perio isteka ug obaveze a to je 16meseci a to je 38000din jer bih svakog meseca morao da platim 200min nac saobracaja po njihovom cenovniku plus 30 posto na tu cenu za uspostavu poziva.Ja sam pristao i potpisao ugovor na onaj stari paket a za promenu paketa je potrebna moja saglasnost ili raskid ugovora bez placanja penala.Advokat je sacinio tuzbu tako socno pa smo cekali odgovor od mts od 30dana,da bi posle 10dana zvali mene radi dogovora i da povucem tuzbu i da ce oni snositi troskove advokata isve ostalo.Nudili su tel neki za 1din sto sam odbio ali sam dao predlog da ukoliko odobre da placam box4 po ceni od 1din do isteka ugovorne obaveze potpisane 18dec 2013g da oni snose troskove tuzbe i da se sve to verifikuje dodatnim aneksom ugovora ne novim vec starim.Pristali su na to i evo placam box4 1din plus 300din za drugi stb uredjaj sto izadje mesecno 301din.Kad isekne ovaj ugovor razmislicu dali cu posle 18dec koristiti njihove usluge ili cu nesto izmeniti sto se tice promena operatera mobilne telefonije.
Da bi video na koji nacin ce mts da me zadrzi kao korisnika da ostanem u njihovoj mrezi jer ce i oni uskoro da se privatizuju podnecu zahtev za prenos broja u telenor pa cu da vim sta nude da bih ostao u mts.Imam broj u telenoru i dobio sam lepu ponudu da bi ostao u mrezi a videcemo kod ovih sta ce biti.
Da bi video na koji nacin ce mts da me zadrzi kao korisnika da ostanem u njihovoj mrezi jer ce i oni uskoro da se privatizuju podnecu zahtev za prenos broja u telenor pa cu da vim sta nude da bih ostao u mts.Imam broj u telenoru i dobio sam lepu ponudu da bi ostao u mrezi a videcemo kod ovih sta ce biti.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 28. Jun 2015. 08:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Meni je racun isto narastao fantomski. Sinoc je bilo 0 min, a znam da sam imao jos 10ak i bilo je 30 din. A jutros i minut skinut od minuta u mrezi i racun 83 din. Nesto tu def ne valja. :-\
Meni danas nestali i mb, sve je na 0. Zaduzenje otislo na 150din. 

Meni sve ok .
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 29. Jun 2015. 10:41
- :: Sony Xperia Z2
- :: Nokia 3310
Ljudi, da li neko moze da mi kaze iskustva zamene pokvarenog aparata u mts, koliko to traje i da li ispadnu fer ?
Ja sam imao p6 do pre 3 nedelje kada su mi iz servisa rekli da ne moze da se popravi i da cu kod mts-a da dobijem nov uredjaj, medjutim pri prvoj poseti su mi ponudili Sony m4, sto mi se uopste nije svidelo. Inace sam uzeo p6 na paket od 600 dinara pre godinu i po dana i platio 39000 u kesu. U medjuvremenu paketi su promenjeni i sad taj paket u mts ne postoji vise. Pa me zanima ako neko ima iskustva i kako ce to sve da mi ispeglaju. Inace sam bio jako zadovoljan telefonom i generalno mobilnom uslugom.
Hvala
Ja sam imao p6 do pre 3 nedelje kada su mi iz servisa rekli da ne moze da se popravi i da cu kod mts-a da dobijem nov uredjaj, medjutim pri prvoj poseti su mi ponudili Sony m4, sto mi se uopste nije svidelo. Inace sam uzeo p6 na paket od 600 dinara pre godinu i po dana i platio 39000 u kesu. U medjuvremenu paketi su promenjeni i sad taj paket u mts ne postoji vise. Pa me zanima ako neko ima iskustva i kako ce to sve da mi ispeglaju. Inace sam bio jako zadovoljan telefonom i generalno mobilnom uslugom.
Hvala