Yettel novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Telenor novosti
Sad na njihovom sajtu tehno manije nema odeljka outlet ali evo u winwinu sta nude pod otlet. Zato i pitam kakvi su to outlet telefoni u telenoru.
http://www.winwin.rs/filters/product/ou ... egory=2005
EDIT: Gotovo prodao se Huawei Ascend G630, jutros bila povoljna cena.
http://www.winwin.rs/filters/product/ou ... egory=2005
EDIT: Gotovo prodao se Huawei Ascend G630, jutros bila povoljna cena.
Nekada je na njihovom sajtu postojao odeljak outlet i tu si mogao videti Nokiu N9,onu pure wiew mislim 808,onda je bilo 2-3 HTC-a,onda Lumia o kojoj pišem i sva sila neprodatih telefona,koji su dok su bili aktuelni imali preveliku cenu.Ništa manja nije ni bila kad su prešli u autlet kategoriju(znam da sam se dopisivao sa njima i molio ih da se reše takve jedne Lumie,tako što će mi je pokloniti dok ja koristim neki njihov paket,kao nagrada za vernost).Medjutim kako od 2001 godine od njih ništa,ama baš ništa(sem računa nisam dobio
),rešio sam de pozdravimo,tako da od sutra Telenor i ja raskidamo našu dugu vezu....

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Kako to, ja sam njihov korisnik sad ce 6 godina i proslo poisivanje ugovora sam dobio povoljnije telefon nego sto je bilo na sajtu, kolega danas razmenio sa njima par mailova i dobio popust na pretplatu.
moze li se ista bolje dobiti od onih 25% na pretplatu,a da moze da se uzme tel? cene uredjaja su 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ako im se posalje mail, vec smo ostavljali ovde tekst poruke, mozes da dobijes 25% na pretplatu, plus telefon po ceni na toj tarifi
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Po toj ceni se on moze vec kupiti u nekoj on-line prodavnici, cene telefona u telenoru su nikad gore. Mozda je bolja kombinacija traziti ugovor bez telefona sa popustom od 50% a telefon kupiti za kes. Jeste u pocetku investicija ali kad obracunas dvogodisnji izdatak na dobitku si.toda81 napisao: plus telefon po ceni na toj tarifi
Poenta priče,na koju je "drdekzar" mislio da ima odgovor nije u nekim trenutnim pogodnostima koje oni daju.Juče kad sam otišao da raskinem ugovor,pitali su me šta su mi to drugi ponudili,na šta sam im odgovorio da mi je bitnije šta mi oni za sve godine vernosti nisu poklonili.Da idem redom post pejd još dok su bili Mobtel ,nikad nisu napravili bilo kakav ustupak kao nagradu za vernost .Tražio sam im pre par godina da mi iz autleta ranije uz ugovor koji toliko vučem daju neki telefon,ipak su to aparati kojim je prošao "resurs",kažu nemože.OK.Kupim lap top na 36 meseci,malo me žena tu zbrza...36 meseci po 3000 dinara,sunce ti...posle pola godine,napišem mejl sa otprilike sledećim tekstom.Molim Vas da mi odobrite da broj koristim kao telefonski,plaćam ga pa ga plaćam,ostajem u ugovoru,pa ostajem...nemože.I dobijem odgovor,mogu ja da pričam sa njega,ali mi se telefonski saobraćaj dodaje na te 3000
,znači može,ali im se ne čini ustupak.Pri tome svemu kod MTS-a to MOŽE(provereno),pri tome Vip (da ne favorizujem Mts,daje lap top na ugovor 24 meseca(prvih 12 meseci plaćaš ratu i interene,posle toga 12 meseci interenet.Znači lap top na 12 rata),ali šta da im to govorim,gluvi ne slušaju.Isplatim ugovor,redovno i ugasim taj broj.Ovo zadnje,nije mi puno ostalo do završetka,treba mi telefon),opet napišem pismo sa molbom da mi iz autleta izadju u susret,opet nemože,znate Vama ugovor ističe za 6 meseci,u zadnjem mesecu možete produžiti ugovor...U Mts-u može 3 meseca ranije,u Vip-u i do 6 meseci(ali nebih njihov način da komentarišem,ali može...)Te autlet telefone bi trebali da daju kao poklon starim korisnicima,koliko ih imaju,tolika im je vrednost.Ok,podneo zahtev za raskid,šta ima da se plati,da se plati i zbogom,niste jedini.Za broj nisam vezan i ne želim prenos.Lično smatram da treba koristiti brojeve sa prefiksom mreže u kojoj si.To je taj neki problem.Da ne kažem da za rodjendan dobiješ sms poruku kod Vip,čestitamo Vam,danas su Vam pozivi u našoj mreži besplatni(mali znak pažnje).Kod Telenora,Vaša uplata od ...din.je proknjižena.
I da dodam.Nisam imao nameru da patetišem.nisu ni drugi operateri tu da bi išli na svoju štetu i nisu Bog zna koliko bolji,ali mi je ovih pun k...................!

I da dodam.Nisam imao nameru da patetišem.nisu ni drugi operateri tu da bi išli na svoju štetu i nisu Bog zna koliko bolji,ali mi je ovih pun k...................!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Sve je tačno, bili su i ostaju najskuplji. Vip, orion svi se zahvale na uplatu a ovi samo vaša uplata je proknjižena.
Lumiu 620 sad na svakoj stranici reklamiraju kao outlet ponudu, sad kad je tom telefonu i os-u došao kraj sad se setili da ga ponude po ceni koju je on trebao imati u početku, ali naći će se neko ko nije u toku i kupiće ga.
Lumiu 620 sad na svakoj stranici reklamiraju kao outlet ponudu, sad kad je tom telefonu i os-u došao kraj sad se setili da ga ponude po ceni koju je on trebao imati u početku, ali naći će se neko ko nije u toku i kupiće ga.
Ma mejl sam im poslao jos pre 5 meseci,kada mi je istekao ugovor, i jos tada smo se dogovorili za 25% i telefon. i ja nisam hteo da produzavam jos ugovor u iscekivanju da ce cene spasti,al oni ne popustaju. uz ugovor od 2000 ne mozes da nadjes solidan telefon za din,nego od 4 do 10. znam da oni nisu prodavnica,ali opet cene su zaista fantasticne. a u outletu je do skoro lumia 920 uz paket od 2000 bila skuplja nego u svim mobil shop-ovima ! 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Juče sam se napokon setio da odem u MTS i prebacim Telenorov broj kod njih. Poučen iskustvima Telenorovih korisnika koja sam ovde čitao, računao sam da će me možda zvati i ponuditi nešto interesantno da bih ostao - što najverovatnije i ne bih prihvatio, jer sumnjam da bi mi ponudili S7 za dinar.
Uglavnom, nisam uspeo jer su imali nekih problema sa sistemom, pa je ostalo da dođem drugi dan - tako da imam dvostruki razlog da to i uradim: da prenesem broj, i da se opet malo družim sa slatkom gospođicom radnicom.

Uglavnom, nisam uspeo jer su imali nekih problema sa sistemom, pa je ostalo da dođem drugi dan - tako da imam dvostruki razlog da to i uradim: da prenesem broj, i da se opet malo družim sa slatkom gospođicom radnicom.

Najlepše je družiti se sa slatkom gospodjicom radnicom,veruj mi....a ajde u 10 marke,da će za istu stvar,drugi put da ti priča skroz drugu priču?Nemoj kume,mnogo je... 

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Svima treba poslati lep mail i u cc ubaciti i neke bitnije mail adrese i sve moze:)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ček' malo, nisam razumeo: da mi radnica priča drugu priču, ili Telenor - ako me pozovu?
A što se tiče priče od juče, samo sam ja pričao, ona, mukica, nije stigla da dođe do reči.
E sad, pošto ja nisam laka roba, ostavio sam joj broj telefona, pa neka se malo potrudi oko mene.

A što se tiče priče od juče, samo sam ja pričao, ona, mukica, nije stigla da dođe do reči.

E sad, pošto ja nisam laka roba, ostavio sam joj broj telefona, pa neka se malo potrudi oko mene.

ISTA radnica , za istu priču koju si imao,pričaće ti ovaj put nešto novo.Pitaćeš se ko je tu lud.Pretpostavljam da ti nisi...Uopšte se neće truditi,veruj mi.Ostaje varijanta,da će te "Briga o korisnicima" pozvati,aliako me u roku od 15 dana(u mom slučaju,ne dobiju na traženi broj),onda je fajront.Meni svejedno jer nisam prebacio ništa.To bih platio pa bih platio.Ta priča kako su oni gigant u svetskim razmerama,a ti kao takve hoćeš da ih napustiš....ako kreneš u tu priču,imaćeš i taj razgovor.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma, radnica me je zaboravila čim sam izašao preko vrata, garantovano.
A što se tiče giganta svetskih razmera - zabole me... lakat
za to, nisam neki snob, pa se ne ložim na takve stvari. 

A što se tiče giganta svetskih razmera - zabole me... lakat

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Činjenica je da telefon preko operatera kupuje samo onaj koji na žalost mora, a najbolja je varijanta da se dobije 50% na pretplatu i da se tel kupi na drugom mestu gde je duplo jeftiniji
Note IV N9100 dual
A zašto bih ja nekome plaća 150-tak eura u kešu ako mogu da ga plaćam na odredjenu količinu rata?Meni je jasno to što ti želiš reći,ali konkretno kod Vipa,sva sila mid range telefona za dinar i to u tarifama od 300-500 din i pazi sad,za 1100-1550 din.Pa što nekom da plaćam sve odmah,a toga uTelenoru baš i nema.Prodajem ja pomalo i na našem jednom sajtu,nije da neznam baš i kajo to tu funkcioniše.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kod telenora ima/nema fora za 50% ?
Telenor novosti
Baraba, pre je bilo kako za koga. Zvao sam za prijatelja i sredio mu. Mesec dana kasnije zovem za sebe, kažu nemaju oni to. Kao prvi put čuju za to!? Kažem im da se ne prave ludi i da znam da ima, oni i dalje se drže iste priče.
Kada sam promenio mrežu, zvali me, kao istraživanje tržišta, mada sam ih prepoznao da su oni (Telenor). Pitaju koja sam mreža, da li sam skoro menjao mrežu i što. Kada sam rekao da jesam, pitala što. Rekoh jer sam kod drugih dobio duplo više minuta za duplo manje para. Tek će ona i zbog duplo jeftinije tarife sam prešao?! Kažem i duplo više minuta, a onda se malo razočarala.
Da su mi dali 50% na pretplatu bez telefona, kao što sam tražio, ostao bih kod njih iako bih imao manje minuta.
Sad ti sam zaključi jel ima ili nema (hoćeš dobiti ili ne) popust...
Kada sam promenio mrežu, zvali me, kao istraživanje tržišta, mada sam ih prepoznao da su oni (Telenor). Pitaju koja sam mreža, da li sam skoro menjao mrežu i što. Kada sam rekao da jesam, pitala što. Rekoh jer sam kod drugih dobio duplo više minuta za duplo manje para. Tek će ona i zbog duplo jeftinije tarife sam prešao?! Kažem i duplo više minuta, a onda se malo razočarala.
Da su mi dali 50% na pretplatu bez telefona, kao što sam tražio, ostao bih kod njih iako bih imao manje minuta.
Sad ti sam zaključi jel ima ili nema (hoćeš dobiti ili ne) popust...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Navodno mora da im se traži pisanom formom, neće odobriti novom korisniku koji se tek prebacio u mrežu, odobravaju posle 6 meseci zvanično, ali prođe na foru posle 2 meseca. Kada bih bio siguran da dobijam prešao bih, mada i da ne dobijem posle 2 meseca mogu da menjam mrežu.