MTS novosti
Re: MTS novosti
Trazi da pricas sa sefom poslovnice da se nadje razumno resenje.Kazes da si platio tel 39000 din u kesu za paket koji trenutno nema,uzmi u obzir neki sadasnji priblizan paket tvom.Ulozi im prigovor i zalbu i zahtevaj da ti daju tel ista klasq koju imqju sada u ponudi a to je huawei p8.Trazi odmah dok imaju te modele na stanju.Video sam da imaju huawei p8 lte i huawei p8.E sad neznam kakqv je taj sony m4 dali je u klasi p6?Jos nesto garancaja na taj tel koji ti daju treba da vazi 24meseca od datuma preuzimanja.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 29. Jun 2015. 10:41
- :: Sony Xperia Z2
- :: Nokia 3310
Ma telefon je van klase, plastikaner sa 1gb rama, slabijim procesorom, manji ekran i ne kosta ni priblizno koliko sam ja platio p6. i Jos nesto, koliko obicno traje taj postupak ? Jer kad su mi ponudili taj telefon i kad sam rekao da nisam zadovoljan rekli su da sacekam da prosire listu i da ce me zvati, pricao sam inace sa sefom prodaje u poslovnici. 
Hvala ti na informacijama
I jos nesto, sada P8 i tih boljih telefona nema u tim manjim paketima, a ja ne zelim da produzujem ugovor jer mi iskreno ne treba postpaid jer ih imam 2 vec
Hoce li to biti problem ili ne ?

Hvala ti na informacijama

I jos nesto, sada P8 i tih boljih telefona nema u tim manjim paketima, a ja ne zelim da produzujem ugovor jer mi iskreno ne treba postpaid jer ih imam 2 vec

Poslednja izmena od Lobachewsky u Pon, 29. Jun 2015. 13:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Huawei p8 moze i za nize pakete.Ti bi dobio telefon bez ugovora jer ti je stari pod garancijom.Pogledaj na njihovom sajtuuz koje pakete ide Huawei p8 lte koji je jaci od standardnog p8.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Taško da je p8 lite jači od standardnog p8, upravo je obrnuto.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
MTS novosti
Написао је lte не lite али ја знам само за овај други који би требало да је нешто слабији по спецификацији од обичног П8.
Izvinjavam se moja greska.Huawei p8 lite je slabija od Huawei p8.Sad sam pogledao na sajtu mts.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ја знам само за lite а ти си написао lte па сам мислио можда постоји и та верзија. 

I meni od subote minuti na 0 (umesto ~30), a od danas i mb na 0 (umesto 260). Zvao mts i pričao sa operaterom. Kaže da i njemu ispisuje da imam 0 minuta.
Predložio mi je da čim obračun za mesec jun bude dostupan, proverim ne slaganje u listingu i uložim prigovor u isti.
Za sada toliko, mada možda sutra odem i do poslovnice i vidim da li su saznali nešto novo.
Predložio mi je da čim obračun za mesec jun bude dostupan, proverim ne slaganje u listingu i uložim prigovor u isti.
Za sada toliko, mada možda sutra odem i do poslovnice i vidim da li su saznali nešto novo.
Da nisi pobrkao M4 sa E4,taj telefon koji si opisao zvuči kao E4.M4 je čak I bolji od P6.dican napisao:Ma telefon je van klase, plastikaner sa 1gb rama, slabijim procesorom, manji ekran i ne kosta ni priblizno koliko sam ja platio p6.
Jeste bolji, ali ako nemaju da mu daju telefon iz te generacije, daju mu tu klasu ovogodisnjih modela, mislim da bi realno dobro prosao sa m4, ali bih video i sta jos nude...
Ako ponude sony m4 onda okej i nije lose ali budi uporan da ti daju p8 ako je moguce.2014 sam bio uporan kako mi oni mislim na mts nebi ostetili kucni budzet jer su unistili box paket njihovom izmenom mobilnom tarifom.
Opet ću napraviti malu digresiju...kod Telenora na sajtu lepo piše cena telefona...cena na rate uz paket(na 6 meseci),koliki je paket...cena na rate preko banke...i opet cena za odabrani tarifni paket.Znam ja da piše da na 50% imaš prava uzeti telefon na 24 rate,ali baš TE RATE nigde ne vidim...vla-do napisao:@PetarI
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... arifu.html
Ali nije mi bilo mrsko i sad sam nazvao 064/790...uglavnom,maloprodajna cena uredjaja se deli na 24 rate,a mogu se uzeti SVE nove tarife mix i mix net...na 50%.Rata za telefon ide uz mesečni račun.
-
- Neredovni učesnik
Hvala svima na pomoci, ponudili su mi juce HUAWEI P8 LITE KATEPILER Bq NOKIA LUMIA 830 SONI EXPIRIA M4 AQVa ALCATEL IDOL 3 5.5 DUALSIM LENOVO WIBE X2 SONI EXPIRIA Z2. To je bilo juce popodne i nisam stigao da odem, tako da sam danas otisao i reko sam da sam od svih ovih izabrao Sony Xperia Z2, i oni su mi rekli da ga nemaju na lageru ali da ce ga naruciti i nabaviti. Nadam se da budu fer i da ga stvarno nabave a ne da mi kazu da ne mogu. Mislim da je ovo dobar izbor sto sam napravio, nadam se da se slazete sa tim. Nisam hteo da pisem zateve i zalbe jer iskreno ne mogu da se cimam oko toga, vec sam imao neke neprijatnosti s njima sto se fiksne telefonije tice, ovako su ponudili super uredjaj bez doplate naravno 

Svratio sam danas do poslovnice, kazu da ce sami ispraviti ove greske oko nestanka minuta, poruka i povecanja racuna.
Dican odlicno si prosao 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
dican, i ja bih od ponudjenih uzeo Z2. Nadam se da ces biti zadovoljan telefonom, kad ga dobijes.
-
- Neredovni učesnik
I ja se nadam, samo se nadam da nece da bude ne mogu da ga nabave i onda da biram od nekih ovde drugih, iskreno se nadam da cu vec sutra imati odgovor jer su postali malo vise odgovorniji jer gube klijente. I ako ovog imate iskustva da li znaju da kazu "moze pa ipak ne moze" neka napise neko. 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Promocija 50% popusta ugasena posle pune 4 godine 

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Loša vest.
To je, po nekom mom instinktu, definitivan znak da se nešto sprema.
To je, po nekom mom instinktu, definitivan znak da se nešto sprema.
Kako ugasena, ja pre pola sata zvao call centar da produzim ugovor, inace sam na mix net L bio, i sad mix xl uzimam, na godinu dana, sve ok, kaze prosledila je zahtev i zvace me jos da mi jave za ugovor kad ce mi poslati ?
Za one koje jos interesuje, moze se uzeti 50% pretplate, pa ako odlucite da uzmete telefon posle recimo 7 meseci, mozete, ne placate penale za raskid ugovora, taj od 50% prestaje da vazi i pocinje novi od 24m sa full pretplatom.
Za one koje jos interesuje, moze se uzeti 50% pretplate, pa ako odlucite da uzmete telefon posle recimo 7 meseci, mozete, ne placate penale za raskid ugovora, taj od 50% prestaje da vazi i pocinje novi od 24m sa full pretplatom.