meni se cini kao da blackberry polako gubi trku sa Qtek-om, HTC-om i HP-om, jer su im poslednji modeli onako, krsh u odnosu na konkurencijumiodrage napisao:Taj Blackberry i HP ako im budu podrzane sve funkcije su izuzetno primamljivi.
Pocinje odbrojavanje 10, 9, 8, ... - Docek Topnet-a
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22
ja sam rekao da ce biti vodafone,jer znam iz isto proverenih informaccija,a pisace vodafone takodje,jer je takodje u svim komsijskim zemljama-cist vodafone(slmobil,vip,svi oni imaju svoje ime jer su tako kupljeni,a ovaj nas nema ime kao i ti koji su vec postojiali...ovo top net je samo ime Firme,a to da'l je moj nadimak detinjast to je moj problem,a to je i takodje ono sto mi je prvo palo napamet...
Poslednja izmena od vodafon-bre? u Pet, 25. Maj 2007. 09:00, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mail@phone koji mt:s nudi nije push-mail tipa. To je najobicniji email koji ces da vidis kad se ulogujes. Push-mail imas na www.mail2web.com, registrujes se za dzabaka, sve ispodesavas, i uzivas 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
To je OK, ali zasto ne moze da pusti neki test web sajt???MB maneken napisao:Mobilkom potpisao ugovor o nacionalnom roamingu sa mt:s-om. Startuje 1. Juna glas njihovog automata mozete cuti ako pozovete 061 1113555

ovo su prenele vecernje ovosti pa ako im je verovati...
"TOP NET"
BEZ SIGNALA
AUSTRIJSKI "Mobilkom", treći mobilni operater u Srbiji, poslovaće pod imenom "Top net". Ali, kako saznaju "Novosti", neće početi sa radom 1. juna, terminom određenim ugovorom o izdavanju licence od 1. decembra 2006. godine. Kompaniji u Beogradu nedavno je i zvanično promenjen naziv u registru Republičke agencije za telekomunikacije i ugovoru o licenci.
"Najbolja mreža" nije ispunila nijedan od preduslova neophodnih za početak rada. Iako nisu postavili svoje bazne stanice, preko kojih signal treba da stiže do mobilnih telefona budućih pretplatnika, Austrijanci su imali mogućnost da i taj problem premoste.
Barem dok ne izgradi sopstvenu infrastrukturu, "Top net" je mogao da pusti signal preko "Telekoma Srbija". Za to je bilo potrebno da podnesu zahtev za pružanje usluge nacionalnog rominga i naš državni operater bi im, bez obzira na to što su konkurenti, uz određenu nadoknadu, izašao u susret.
Međutim, i pre takvog početka rada, Austrijanci su morali da uspostave svoju prodajnu mrežu, informacionu infrastrukturu, logističku podršku, marketing i odnose sa javnošću. Ništa od toga nije završeno.
Očekivalo se da će 1. juna Austrijanci krenuti kao tajfun u osvajanje srpskog tržišta. Pravo da uđu "u kolo" platili su čak 320 miliona evra, a pošto u Srbiji već 88,6 odsto stanovnika ima mobilne telefone MTS i "Telenora", bilo je očekivano da "Top net" ponudi najjeftinije pakete usluga, kako bi što pre zauzeo pozicije. Umesto toga, došlo je do kašnjenja i sada je krajnje neizvesno kada će Austrijanci pustiti signal.
USLOVI
UGOVOROM o izdavanju licence, koji su 1. decembra prošle godine potpisali predstavnici RATEL i "Mobilkoma", predviđeno je da u roku od šest meseci (1. jun 2007.) nova mreža pusti signal. Do isteka prve godine, 1. decembra 2007. godine, licencom je precizirano da treći operater mora da ima pokrivenost signalom 20 odsto stanovništva i autoputeve od Beograda ka Zagrebu, Subotici i Nišu.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-05-26
"TOP NET"
BEZ SIGNALA
AUSTRIJSKI "Mobilkom", treći mobilni operater u Srbiji, poslovaće pod imenom "Top net". Ali, kako saznaju "Novosti", neće početi sa radom 1. juna, terminom određenim ugovorom o izdavanju licence od 1. decembra 2006. godine. Kompaniji u Beogradu nedavno je i zvanično promenjen naziv u registru Republičke agencije za telekomunikacije i ugovoru o licenci.
"Najbolja mreža" nije ispunila nijedan od preduslova neophodnih za početak rada. Iako nisu postavili svoje bazne stanice, preko kojih signal treba da stiže do mobilnih telefona budućih pretplatnika, Austrijanci su imali mogućnost da i taj problem premoste.
Barem dok ne izgradi sopstvenu infrastrukturu, "Top net" je mogao da pusti signal preko "Telekoma Srbija". Za to je bilo potrebno da podnesu zahtev za pružanje usluge nacionalnog rominga i naš državni operater bi im, bez obzira na to što su konkurenti, uz određenu nadoknadu, izašao u susret.
Međutim, i pre takvog početka rada, Austrijanci su morali da uspostave svoju prodajnu mrežu, informacionu infrastrukturu, logističku podršku, marketing i odnose sa javnošću. Ništa od toga nije završeno.
Očekivalo se da će 1. juna Austrijanci krenuti kao tajfun u osvajanje srpskog tržišta. Pravo da uđu "u kolo" platili su čak 320 miliona evra, a pošto u Srbiji već 88,6 odsto stanovnika ima mobilne telefone MTS i "Telenora", bilo je očekivano da "Top net" ponudi najjeftinije pakete usluga, kako bi što pre zauzeo pozicije. Umesto toga, došlo je do kašnjenja i sada je krajnje neizvesno kada će Austrijanci pustiti signal.
USLOVI
UGOVOROM o izdavanju licence, koji su 1. decembra prošle godine potpisali predstavnici RATEL i "Mobilkoma", predviđeno je da u roku od šest meseci (1. jun 2007.) nova mreža pusti signal. Do isteka prve godine, 1. decembra 2007. godine, licencom je precizirano da treći operater mora da ima pokrivenost signalom 20 odsto stanovništva i autoputeve od Beograda ka Zagrebu, Subotici i Nišu.
http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-05-26
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ja sam vam rekao kako ce to da fercera. Dace svojim zaposlenima i to ce da bude to. E onda ce nakon toga polako poceti da rade na tome da do decembra pokusaju da osvoje nesto. Ipak, treba sve uzeti sa rezervom, zapdnjaci su to, jedu se kad izgube i 1 cent, a ne 320 mil evritja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
"Barem dok ne izgradi sopstvenu infrastrukturu, "Top net" je mogao da pusti signal preko "Telekoma Srbija". Za to je bilo potrebno da podnesu zahtev za pružanje usluge nacionalnog rominga i naš državni operater bi im, bez obzira na to što su konkurenti, uz određenu nadoknadu, izašao u susret."
Jer se to Telekom javno nudi za nacionalni roaming?

Jer se to Telekom javno nudi za nacionalni roaming?

djuice user permanently deactivated.
mozda ce nekome biti zanimljivo da procita sta je momak po nick-u StevieG rekao na temu dolaska mobilkoma na jednom forumu:
Nacionalni roming je bio ruka spasa da bi ispunili uslove iz licence u zadatom roku. On nije ucena već izlaz za kompaniju koja je ovde nastupila kokošarski. Kako nazvati one koji na 5 dana od roka imaju svojih 10 i slovima 10 stubova sa BS koje su uzgred polovno alkatelovo đubre skinuto u rumuniji i još 32 BS na stubovima MTS-a koje su dobili na dođem ti. Ljudi su želeli da kompletan hardver osim BS i medijejšn servera drže u verovali ili ne, Zagrebu. RATEL je to naravno odbio i tražio da ovde u srbiji gde imaju licencu, drže i opremu - videti pod Bugarska. To su prihvatili ljudi iz mobilkoma i zatražili nac. roming prvo od telenora koji ih je glatko odbio zbog malih resursa a onda i od MTS koji je prihvatio za 12 mil eur. Sve bi bilo ok, ali mobilkom nije želeo da zakonski zatraži odlaganje od 6 meseci našta imaju pravo i to zvanično uz dopis već su hteli odlaganje na kvarno uz obećanje da će sve regulisati naknadno. RATEL to nije mogao da prihvati jer da jeste više ne bi imao mehanizam da ih natera i sve bi zavislo od dobre volje austrijanaca, a kao su ovde do sada nastupili ko bi im verovao. Zvanično nisu hteli da se obrate jer bi im to smanjilo vrednost na berzi odnosno pokazalo bi nesposobnost da urade započeti posao, a berza je surova. Problem je u njima jer šta reći na to da su još 1. feb. znali da je njihovo teh. rešenje odbijeno i koje izmene moraju da urade.
I za sam kraj, Mobilkom je velika kompanija koja se u Srbiji pokazala kao nesposobna i kokošarska i pokazuje već na početku priličnu slabost. Recimo da je MTS u CG ispunio već sad uslove iz licence i to 35 dana pre roka, a veliki mobilkom to ovde nije. Ne zato što ne zna, već zato što su ovde ispali jajare. Znači nije isto Mobilkom u Hrvatskoj i ovde, to su dve različite priče.
e sada ako je i pola od ovoga tacno....
je*ali smo jeza u ledja
Nacionalni roming je bio ruka spasa da bi ispunili uslove iz licence u zadatom roku. On nije ucena već izlaz za kompaniju koja je ovde nastupila kokošarski. Kako nazvati one koji na 5 dana od roka imaju svojih 10 i slovima 10 stubova sa BS koje su uzgred polovno alkatelovo đubre skinuto u rumuniji i još 32 BS na stubovima MTS-a koje su dobili na dođem ti. Ljudi su želeli da kompletan hardver osim BS i medijejšn servera drže u verovali ili ne, Zagrebu. RATEL je to naravno odbio i tražio da ovde u srbiji gde imaju licencu, drže i opremu - videti pod Bugarska. To su prihvatili ljudi iz mobilkoma i zatražili nac. roming prvo od telenora koji ih je glatko odbio zbog malih resursa a onda i od MTS koji je prihvatio za 12 mil eur. Sve bi bilo ok, ali mobilkom nije želeo da zakonski zatraži odlaganje od 6 meseci našta imaju pravo i to zvanično uz dopis već su hteli odlaganje na kvarno uz obećanje da će sve regulisati naknadno. RATEL to nije mogao da prihvati jer da jeste više ne bi imao mehanizam da ih natera i sve bi zavislo od dobre volje austrijanaca, a kao su ovde do sada nastupili ko bi im verovao. Zvanično nisu hteli da se obrate jer bi im to smanjilo vrednost na berzi odnosno pokazalo bi nesposobnost da urade započeti posao, a berza je surova. Problem je u njima jer šta reći na to da su još 1. feb. znali da je njihovo teh. rešenje odbijeno i koje izmene moraju da urade.
I za sam kraj, Mobilkom je velika kompanija koja se u Srbiji pokazala kao nesposobna i kokošarska i pokazuje već na početku priličnu slabost. Recimo da je MTS u CG ispunio već sad uslove iz licence i to 35 dana pre roka, a veliki mobilkom to ovde nije. Ne zato što ne zna, već zato što su ovde ispali jajare. Znači nije isto Mobilkom u Hrvatskoj i ovde, to su dve različite priče.
e sada ako je i pola od ovoga tacno....
je*ali smo jeza u ledja
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
E sad cu da kazem svoje moderatoru!!!Akki napisao:Ne... daće im besplatno...što da ne pomognu konkurenciji...
pogotovo sirotanima iz mobilkoma...
![]()
btw, cifra uopšte nije preterano velika...

Prodajno mesto 1: Knez Mihailova, preko puta "Legend"-a, gde je bila Savremena ...
Prodajno mesto 2: Slavija, zapravo Nemanjina, gde je bio "Foto Tony", malo ispod TC Futura (tamo gde je Beotel).
Prodajno mesto 3: Novi Beograd, Bulevar umetnosti 2, zgrada na ćošku između SDPR-a i Wiener Stadche (sp?), ćošak preko puta MOBISa
Prodajno mesto 4: ?
or so they say...
provided by el loco
Prodajno mesto 2: Slavija, zapravo Nemanjina, gde je bio "Foto Tony", malo ispod TC Futura (tamo gde je Beotel).
Prodajno mesto 3: Novi Beograd, Bulevar umetnosti 2, zgrada na ćošku između SDPR-a i Wiener Stadche (sp?), ćošak preko puta MOBISa
Prodajno mesto 4: ?
or so they say...
provided by el loco
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E sad ne znam sta da mislim posle ovih procitanih komentara.Samo se secam kad se mobi 63 prodavao i kupise ga Norvezani,a moj deda kaze,e bas super,samo da ga Austrijanci nisu kupili,ja ga pitam zasto?,a on kaze:Ma idi bre oni su nas oduvek mrzeli!E sad u danasnjem biznisu nema ono mrzim nekog,ne mrzim nekog,nego se samo profit gleda,ali moguce je da je moj deda ipak bio u pravu
.A sto se tice predajnika,moj im drug postavlja ovih dana predajnike,i bas sam se iznenadio kad sam cuo da su malo toga postavljali i da je on postavljao bas ovih dana na aerodromu "Nikola Tesla",pa ako su hteli da stignu na vreme,tu su odavno vec trebali da ga postave,ipak se prvo postavlja na vaznim stanicama. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data