Nista od poklona , na zalost . Ako mi verujes , bas sam se nervirao dok nisam dobio konacan odgovor od sluzbe za reklamacije , da sam zaboravio i da pomislim na bilo sta kad mi je rekla da mi je reklamacija usvojena . Ali razumem sve i znam kako se radi preko i ne cudi me sto ovde nemaju takve manire .Tako se izgleda radi u Srbiji jer mi jos nismo navikli na normalne odnose kupac-prodavac itd. Ne znaci meni mnogo taj poklon ali kapiram da je to najnormalnije u normalnom svetu jer je njihova greska bila i oni su mi "pojeli" deo zivaca

A da nije ispravjena greska moglo je i da me kosta po dzepu , sto se kaze . Jeste da je ovde suma ( 581 dinar ) i nije nesto veliko ali moglo je zbog propusta da bude i mnogo vise i da posle bas "boli" dzep .Princip je bitan i zbog toga sam i zahtevao da isprave to . Ko zna koliko njih ne bi tako uradili .
Znaci , kao sto sam ranije i pisao , ja sam deaktiviranje izvrsio u 16.55 preko portala posto sam vec obavio poslednji razgovor i kad sam poslao sve poruke , i onda za nekih 15-ak minuta otisao do Merkatora kod sluzbenika Telenora i rekao da hocu da iskljucim broj . I to je znaci sve bilo gotovo oko 17.30 . ( Sad , sto je on meni rekao da ce sluzba za to da me kontaktira za najkasnije 15 dana , to je druga prica i nema veze sa ovim . Hteo sam samo da napomenem ponovo , mada sam vec pisao i diskutovali smo vec ovde , meni je deaktiviran broj i napravljen raskid racuna tek kad me je sluzbenica zvala za 14 dana . I od tad mi je tekao prekid racuna iliti broja . A ne od dana kad sam bio u Merkatoru - dobro nema veze ova prica , izgleda da tako rade sada ) .
Da se vratim na tvoje pitanje
MB maneken . Ako cemo posteno , nikakva sluzbenica nije ni imala tu neka posla da ona pogresi sa pisanjem 4.55 umesto 16.55 jer je to sistem trebao sve sam da odradi . Ali nije tako bilo i verovatno je ova sad zadnja sluzbenica koja me je zvala , to tako prokomentarisala jer nije znala bolje i smislenije da objasni zasto se to desilo a moguce i nema ovlascenja da govori o problemima u sistemu , nego idu po onoj - " RECI TI NJEMU DA MU JE REKLAMACIJA USVOJENA I SMUTLJAJ MU NESTO KAO RAZLOG , A ON SE ZA TO VEROVATNO NECE NI UHVATITI , JER CE BITI SRECAN STO MU JE SMANJEN RACUN I TAD CE VEROVATNO DA ZACUTI OD SRECE STO SMO GA ISPOSTOVALI "- . Tako da stvarno kad covek razmisli , razlog koji je ona navela je skroz na skroz bez veze .
Mada , uvek kazem , treba iz svake situacije izvuci pouku za kasnije , bilo ona losa ili dobra po coveka i opet sam srecan na neki nacin , jer sam sad skroz upoznao kako se radi i sta moze da se uradi itd. pa se nadam i verujem da cu dobro u buducnosti gledati sa kim sta potpisujem i od koga kupujem .
Treba nama ovde jos mnogo vremena da prihvatimo sve standarde u poslovanju sa uspesnijeg zapada a kad ce to doci kod nas , stvarno ne znam . Imam 37 sad godina i od 1990 od kad sam se vratio iz vojske , kao cekam da prozivim nesto i da nam finansijski bude bolje i jos ne docekah
p.s. a pricam sa mnogima sa uspesnijeg zapada preko neta i pazite , ja sam 1990-te imao 20 godina a sad 37 , sto je 17 godina , i sve sto mogu da kazem je da sam prezivljavao samo , osim par putovanja na zapad u doba najvece krize i nista vise .A mnogi na zapadu moje godiste koje znam , za to vreme se i naputovase ljudi i stvorise imovinu koju ovde ja necu moci ni da zivim 200 godina da steknem itd .

To sam hteo da napisem samo kao primer , koliko se "brzo" u Srbiji desavaju promene na bolje za obicne gradjane ( ne mislim na mutikese i ostale ) .