Telenor od 1.2.drastično menja tarifni dodatak omiljeni bro

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

A jel ostaje besplatan SMS ka tom broju?I djuice (vrati se,necemo ti nista :D ) nisi mi rekao jel i ja sad kao raniji korisnik Omiljenog broja,ponovo imam pravo na promo period :D

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Da, mozda. Ali ce zato korisnici prepaid paketa biti debelo osteceni tj. vec jesu. A obzirom da na prepaidu ima barem duplo vise korisnika nego na postpaidu, ovo je cist promasaj Telenora.

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Koliko sam uspeo procitati vise usluga SMS ne spada pod uslugu omiljenog broja...
Jbt,sad znaci moras aktivirati omiljeni broj,pa ako se desi u toku meseca da nemas kredita,dzaba ti aktivacija... kakav je ovo udarac na budzet :P

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

rower napisao: skeptichni chicha, sto se tice Telekoma ne vracaju oni Bel tarife na staro vec samo umanjuju Novogodisnji bonus. .......
.......
Tako da ce od sutra sve Bel tarife biti vece za 20% u odnosu na osnovnu varijantu. (npr.Bel 200-240min) :wink:
Ja bih ti lično preporučio da pozoveš 789 ili prošetaš do neke poslovnice, ili čekaj račun za februar, već šta ti odgovara ;) ;)

dramle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Avg 2005. 17:33

Post od dramle »

[quote="djuice"]@batancev: I da se vratimo na pricu da Telenor sa svojih 2.9 miliona korisnika koristi FR kodiranje voice saobracaja (sirina kanala od 13 kbit/s po korisniku), a mt:s sa 4 miliona HR kodiranje (sirina kanala od 5.6 kbit/s po korisniku) i da mreza uprkos tome (dupliranom kapacitetu kod HR kodiranja) u pojedinim slucajevima ipak "stucka" ? Cene usluga su priblizne, samo je raspolozivost mreznih kapaciteta kod Telenora po svakom korisniku veca i iz toga sam izvukao gore navedeno u tvom postu, kao moguc odgovor na komentare pojedinaca zbog cega je mt:s ogranicio uslugu 0 din/min na 1500 minuta.

Znaci strasno znaci od tog super zvuka ja sam na svojoj 062 kartici samo video prekidanje veze.Pa onda ja lepo dostupan mogu da zovem mene kada zovu non stop nedostupan(to mi se nedesava sa telekomovim brojevima).I ti si nasao da pricas o stucanju telekomove mreze sramota.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Telenor je kod mene zawrshio!A ne samo kod mene,nego kod welike wecine ljudi iz mog okruzenja! :x Wishe ni dinara od mene dobiti nece,ali ni dinara!Moji roditelji imaju 063 karticu bukwalno od osniwanja Mobtela,i troshe po 20000 dinara sigurno na kradit,a ja mogu a pridodam josh moje 3-4 huljade!E pa telenor ce ostati uskracen za te pare :) i za pare josh mnogih drugih,swi prelazimo na telekom :) pa-pa telenore!
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

pametno. vidim da sve više korisnika okreće leđa telenoru. nikad nisam konto šta neko vidi kod telenora, uvijek su bili najskuplji, i samo da pohvalim odličan signature :wink:

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

E pa skladno mojoj odluci,a sledeci primer forumasha War,naprawila sam awatar i sliku u potpisu za bojkot telenora!Ko god zeli moze da iskoristi owe slike i da se pridruzi bojkotu!!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

koliko sam saznao ljudi i dalje aktiviraju omiljeni broj znači nije baš toliki štrajk kod telenora .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa ne znam stvarno ko sa inteligencijom preko 60 i informacijom da postoji mt:s može aktivirati taj omiljeni broj.

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

Ne znam samo shta aktiwiraju jer se ono ne moze nazwati omiljenim brojem wec srpdachinom :x izwinjawam se na rechniku :x To aktiwiraju ljudi koji nisu upoceni u usluge telekoma,neobaweshteni. . a takwih za dranje ima koliko hocete,na zalost.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

vidio sam reklamu u novinama preko cijele strane tipa "extra akcija ovo-ono omiljeni broj" stvarno bjedno :disgust: :disgust: :disgust:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Alo ljudi, u zemlji Srbiji je oduvek bilo ovaca za sisanje. Vodeci u Telenoru to jako dobro znaju, i racunaju na to. S obzirom da smo izuzetno neprosveceni kao narod, da svako za sebe misli da je najpametniji, a i lenji smo ubi boze, onda se Telenoru kao kompaniji moze da radi ovakve poteze. I jos ce da budu na dobitku videcete. Nazalost to je tuzna istina. Ne zele ljudi da se akaju sa promenama broja pa to ti je.
E nista od ovoga nece biti onog momenta kada RATEl da zeleno zvetlo da se brojevi slobodno setaju po operaterima, a u vlasnistvu jednog korisnika. Da li cemo to docekati uskoro?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa oni se sad reklamiraju kao da ništa nije bilo, kao da su ovo upravo izmislili i da je sve super. Mnoge nije ovo ni zanimalo, i sad pošto ne znaju kako je bilo zvuči im ok, postpaid korisnike i ne zanima informacija ("malo" će da ih iznenadi sledeći račun), a pripejd korisnici će da skapiraju kad naprasno ostanu bez kredita. A od svih ovih zajedno neki će da podrže ovakav bojkot, a neki će da kažu:" pa dobro je i trajalo, šta sad da se radi, idemo dalje". Sve ovo znači da su potencijalni gubici Telenora na onima koji će da ih napuste manji od onoga koliko će ovom akcijom da zarade, što zbog momenta neobaveštenosti u prvom mesecu, što zbog onih koji će tek da ih napuste. Znači imaće čak i malo više love, malo manje korisnika, a mnogo manje saobraćaja, i relativno nepovoljnu reputaciju (koja inače nikad i nije bila mnogo dobra, samo je važilo da imaju bolji signal ali i to je davno prevaziđeno).

Da sam koristio ovaj dodatak mnogo bi me više pogodila ova odluka, i možda bih i razmislio o promeni broja koji nemam nameru da menjam (već sam dovoljno puta to radio sa 064), ali ostaje da su nedosledni i nepouzdani u smisliu da suviše često menjaju ugovore i dogovore, i obiće im se o glavu. Polako.

Širite buvu, ne menjam ni nick ni avatar ali podržvam sve koji su za bojkot. Sam ih ne bojkotujem zbog broja i zato što kod njih mesečno potrošim 200 din, a kod Telekoma po 800, ali da su pametni zapitali bi se zašto nije obrnuto.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Slazem se sa gargamelom i miodrageom . Em smo mi ovde uvek bili ovce za sisanje , em sto kaze gargamel , mnogi i nemaju pojma kakve sve promene se deshavaju . Ja sam kolegi koji ma manje godina od mene i to bash manje , pre neki dan prvi put pogledao na njegov zahtev na kojoj je tarifi . Jer kaze nema pojma . Bio je na Toki-ju u mts-u i kaze , zato meni mnogo skupo ispadne da pricam . :shock:

Ja mu promenim na Kul i kazem sad zovi koga hoces ,bilo fiksni ili mobilni i u bilo koje doba dana za 5,60 dinara po minutu a on odusevljen .

Koliko takvih ima kod nas , mogu samo da zamislim a josh onih koji su stariji i ne razumeju se ni toliko :smutny:

I sad kad takav procita lepo smisljenu reklamu Telenora u novinama , da je OD SADA OMILJENI BROJ SAMO 1 DINAR PO MINUTI PREMA JEDNOM BROJU , ima da se odusevi kao mala beba :lol:
Jer takav verovatno nije ni znao sta je bilo ranije .

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

da,na zalost :) dako je i mene drugarica pitala kako ide skidanje celih pesama sa telenor portala :D em plati pesmu,em plati preuzimanje,a swe to moze da stawi na telefon preko bluetootha il ikabla,a moze i besplatno da skine sa nekog sajta :D eto. . pa i shto se tog omiljenog broja tiche,mnogi ne znaju shta je bilo,i da je owo sad chisti bezobrazluk,ali ako se to rashiri po narodu,mozda ipak telenor i bude na nekom gubitku!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Sto je brzo to je i kuso. Zato se ja ne zalecem. Imam sekundarnu 064 karticu, ona ce da mi sluzi za omiljeni broj dok se situacija ne stabilizuje. Zasto bih ja bacio telenorov lep broj, koga imam 5 godina i koga svi imaju, ako ce tako nesto i mt:s da uvede za mesec dana recimo. Ku've su oni svi, niko nije spasitelj kako nam se namecu. Poz.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Tanja
neaktivan nalog

Post od Tanja »

ne morash da ga bacash,ali nemoj da ga dopunjawash.Ja trenutno nemam kredita na 062 kartici,omiljeni broj mi traje josh mozda danas i to je swe. . Nakon toga ni jednu jednu paru nece dobiti od mene

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

a što ne bacite bombu na telenor?ima dosta starih ljudi koji baš koriste 063 da bi se čuli sa decom i unucima pa je malo zeznuto da menjaju.a i ima dosta njih koji broj imaju 7god pa je malo trulo da ga sada menjaju.a telenoru bi trebala jedna batina
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Lobachewsky napisao:Zasto bih ja bacio telenorov lep broj, koga imam 5 godina i koga svi imaju
Bez uvrede, ali me nervira kad je nekome stalo do "lepog broja", ko da ima 4 godine.
Lobachewsky napisao:S Zasto bih ja bacio telenorov lep broj
Zato što su mt:s i Vip povoljniji (mnogo)
Lobachewsky napisao:... ako ce tako nesto i mt:s da uvede za mesec dana recimo. Ku've su oni svi, niko nije spasitelj kako nam se namecu. Poz.
Ne možeš tvrditi da će mt:s nešto tako uvesti...

Odgovori