10 para za minut

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

U ovoj promociji nije po meni uopste bitno da li ti je dato 1000 min ili 8000 min,za mesec ili sedam dana jer u nekoj normalnoj upotrebi tesko mozes to i da potrosis,ovde je za telenor bitnije koliko se placa,mislim ako te rebnu 800 din mesecno,slobodno mogu da ti daju i da ti je svaka sekunda narednih mesec dana besplatna jer njih to nesto i ne pogadja mnogo,a ti ne mozes da potrosis nikako.E sad meni su skoro svi prijatelji na telenoru,ali bar 90 posto,tako da se po meni ova promocija bas isplati po meni,i mislim da cak i 100 din nedeljno nije neka para,pazi to je jedna cokolada,cak ne i kinder ona je 120din,a sedam dana sto se kaze mozes da trsis besplatno sa ljudima(meni se na mom post paid broju poceli minuti da se gomilaju:)).

mada mogli bi mozda i da povecaju 100 din nedeljno dobijes 2000-3000 min,lepse zvuci,a nema sanse ni trecina da se potrosi :)

ja sam licno dobio na broju koji koristim samo za ovu uslugu,150 din za 1500min za mesec dana :)
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Знате чега сам се сад сетио! Ја ћу све своје пријатеље са 064 и 065 да откачим скроз, тако да ћу онда да имам 100% пријатеља на Теленор мрежи, тако да ће да ми се исплати.
Одлична идеја, зар не? Зар не!?

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Cudi me da Telekom jos nije ispratio ovu promociju. Bilo bi jako dobro i korisno da to uradi jer najveci broj korisnika u Srbiji koristi upravo MT:S mrezu. :oops:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

I onda da prihoduju od prodaje sladoleda? :D to je jedna od prednosti manjih mreža, mogu da rade ovo sto radi telenor... za tako dominantnog operatera to bi bilo glupo a i mreža bi im pukla pošto je i ovako na izmaku... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Da im je mreza na izmaku, jeste! Kada koristim MTS mrezu, uvek mi u skusalici secka zvuk pa pola razgovora ne cujem. Tako je od kad znam za Telekom.
Ali sto se tice ovih drugih konstatacija, ne mogu se sloziti. Prvo, Telenor i VIP su mnogo vece mreze od Telekoma. Drugo, Telekom nista ne bi davao dzabe vec bi i to "besplatno" bilo naplaceno. Trece, ovakve promocije nisu izmisljene za nase trziste vec se uveliko primenjuju kod mnogih operatera u svetu i niko nije propao zbog toga.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, ne mogu a da opet ne odreagujem na tvoje pisanije. Ako neko nesto naplacuje i to visestruko od konkurencije, onda su to Norvezani. Drugo, najveca mreza U NASOJ ZEMLJI je Telekom, Telenor je drugi po velicini, ali po broju korisnika i po svemu ostalom debelo kaska za domacinom, dok je Vip prakticno marginalizovan.
Svaka od 3 mreze ima svoje prednosti i mane, a da ima vishe mana od prednosti slazem se. Ja ne znam za to seckanje zvuka koje spominjes, ali ja to jako jako retko imam, mozda 1x mesecno, i to kad je neko u nekom tunelu i sl. A naravno da dosta zavisi i od aparata koji se koristi.
Mislim da nje u redu da siris hejt, jer svako koristi ono sto misli da mu je najbolje. Milion puta je prezvakano prepaid:postpaid, Telekom:Telenor:Vip... cemu opet sve ispocetka?
Na kraju krajeva, da se nekim slucajem svima "ukine" pamet i da mogu ponovo da pribave koju god hoce, svako bi opet potrazio svoju! Toliko o tome!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Uh, uh... ajmo redom...

Veća mreža? :lol: ti misliš na kompaniju verovatno... ali to nema nikakve veze sa mrežom...

Ne bi davao džaba... davao bi za 10 para po minuti :D a koliko je to puta više od trenutne cene? te pare bi bile naplaćene prinudom? :lol:

Uh, krajnje glupo poredjenje nas sa svetom... :roll: ako ni zbog čega drugog onda zbog MNP-a...

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

miodrage, ja uopste ne sirim nikakvu mrznju. Ja samo iznosim neke cinjenice i kritike a to nikako ne znaci da ja mrzim Telekom ili bilo koga, niti da pozivam druge da nekoga ili nesto mrze. Smatram da je ovaj forum barem za toliko demokratski da mogu da iznesem svoje vidjenje necega (uz obavezu, naravno, da nikoga ne uvredim). To sto sam rekao da Telekomova mreza ne radi najbolje je moje zapazanje i ja ne vidim kako to bilo koga vredja ili poziva na mrznju. Btw, MT:S je sekundarna mreza koju koristim... A sto se tice visestrukog naplacivanja koje pominjes, s duznim postovanjem, stvarno ne znam sta si hteo da kazes.
Sto se tice onoga sto je Akki rekao, donekle se slazem ali, opet, ne vidim razloga da Telekom ne isprati promociju. Razlog-sve se na neki nacin naplacuje i na kraju isplati. Ako moze Telenoru i VIP-u, moze i Telekomu. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A kad neko isprati neciju promociju, onda je kopirant... Mislim da ne sirimo temu dalje u nepotreban off. Meni je Telenor sekundarna mreza, i tercijarna... obe kartice koristim svake prestupne godine, odnosno, ajde koristim ih u inostranstvu, posto postpaid ne bih koristio vani, pa da mi zivot od toga zavisi.
Naravno da mozes da izneses svoje vidjenje, ja sam prvi uvek govorio da forum i sluzi za suceljavanje razlicitih misljenja i vidjenja jedne te iste stvari. Bas i jeste fora u tome kako ces da izneses. Vredjanje moze da bude direktno, i indirektno, da ne kazem nehoticno. Glupo mi je da kazem da si mi povredio osecanja svojim prethodnim postom, daleko od toga, ali jednostavno nije mi se svideo nachin na koji si predstavio svoja zapazanja. Mislim da si mogao sa malo vishe diplomatske vestine, isto to da kazes uvijenije, i naravno "bezbolnije".
Sta sam hteo da kazem sa visestrukim naplacivanjem? Pa opste je poznato da Telenor ipak i dalje ima najvece cene u nashoj zemlji, ajde da po ko zna koji put ponovim, naplacuje poziv Call centru, sto nijedan od nashih operatera ne naplacuje, a koliko sam uspeo da se informishem, ni Telenor u nekim drugim zemljama gde ima svoju mrezu. Prokleto nasledstvo Mobtel-a
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Sto se tice paketa u postpaidu, kao i tarifa u prepaidu Telenor je tu negde sa ostalima, cak je tarifa Tako Lako mozda i najjeftinija tarifa trenutno.
Telenorov prepaid ima Tarifne dodatke sto je samo plus. Dok Prenesi postpaid paketi su najbolji na domacem trzistu.

Sto se tice 10din za Call centar - bolje je tako nego 0din za onaj MTSov krs i lom.

Rezime: MNP da pristigne pa onda vise necemo razglabati o ovome 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Kako bre ne vidiš razlog? pa profit je osnovni razlog... izgubili bi mnogo... :D

al da ne idemo u off... dakle, telenor 10 para promocija.... :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Telenor je nastavio ovu promociju da bi ispratio Vip.
Ne bi davao džaba... davao bi za 10 para po minuti :D
I naplacivao bi uspostavu poziva. To je njihov fazon. :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Sto se tice cene operatera i promocija koje telenor nudi, trebalo bi nesto da se promeni cim dodje novi direktor ( osim ako jeste, mada sumnjam ) tako da ova promocija je po meni jako glupa bez obzira sto kosta 100 pa nadalje dinara i sto jednima traje ovoliko, drugima onoliko itd.
Nokia Lumia 630

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Nego, da se vratim na temu... Ponovo postavljam isto pitanje: da li neko zna do kada traje ova promocija? Na zvanicnom sajtu ne mogu da nadjem nikakve podatke o tome. Djuice gde si? :P

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Za sada nema zvaničnih informacija o trajanju tekuće promocije "10 para minut". :dry:

Izmenio Akki... nisi od juče na forumu, dobro znaš za pravilo o 100 karaktera i onda uradiš ovo a pri tom ti tolerišemo mnogo stvari jer često daješ korisne informacije... Ovo je poslednji put da ti editujem post, sledeći put brišem pa ako nastaviš idemo na ozbiljnije mere...
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Hvala djuice@rs. Cim nesto saznas ti nas obavesti ovde. Ja bih pored postpaid-a koristio i Telenor prepaid zbog ove promocije ali ne zelim da ulazim u nesto sto ce mozda kratko da traje. Ako se ova promocija produzi do kraja godine, kao sto je slucaj s VIP-om, ili traje celo leto, onda super. 8)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Promocija 10 para minut

Pronadjite svoju ponudu pozivanjem besplatnog Kod centra *111#. Ponuda je dostupna svim pripejd korisnicima Telenora.
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Đus, ne izbjegavaj pitanje oko Samsung Galaxyja. :disgust:

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Мислим да сам 'открио' нешто занимљиво. Наиме, имам два Теленор припејд броја. Један користим, а други повремено убацим у телефон чисто из радозналости. И ево шта сам закључио.
Када оператер привремено 'повуче' из понуде неку од ставки (10 пара минут, Причај и куцкај, МИХ понуда), па је након 5 до 7 дана врати, е ТАДА ЈЕ БИТНО колико динара имате у депозиту (добро: кредиту). Ако сте пре повлачења понуде активирали СОС услугу, па при враћању понуде имате кредит од, рецимо, -15.62дин, онда ће вам понуда гласити на 50дин. То је сасвим довољно јер понуда ионако траје 7 дана, па ће се велики број корисника задовољити добијеним бројем минута/порука/мегабајта..... Ако имате до 100дин, рецимо 62.75дин, понуда ће гласити на 100дин, и тако.
Дакле, тренутно важећа понуда нема везе са просечном месечном потрошњом, већ само са стањем депозита приликом 'враћања' промотивне понуде у *111# менију. И та ће понуда (од 50 динара) важити све до следећег повлачења и враћања одређене понуде/понуда од стране Теленора и стања вашег депозита у том тренутку!
Нека ме неко демантује уколико грешим.....

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

10 para za minut ja nemam od kad su ukinuli. :wink: Taman sam bio poceo da koristim ovu opciju i samo jednom "obrnuo" 7 dana, kad mi ukinose. :P

A ovo racunanje koje si izlozio, me podseca da Telenor ima sigurno neki algoritam po kome to funkcionise. Svasta je moguce. Napravili neki sistem po kome ce kompjuter da prepoznaje stanje, uplatu kredita, ko zna jos sta i po zadatim vrednostima da dodeljuje razlicite ponude itd.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Odgovori