Cime skidas!?Ja koristim Shareazu,i kod nje zna da naidje takvih nekoliko sekundi gde konekcija poludi pa umesto,recimo 40kb/s,dobijem 130kb/s ali to uvek traje svega nekoliko sekundi a siguran sam da je to bug u softveru kojim ti provajder ogranicava protok prema tome koju tarifu imas!
Inace za tvoju konekciju bi normalno bilo oko 25-26kb/s protoka sa povremenim opadanjem a ne 20 kb/s u proseku!
Meni je samo pri download-u sa nekih servera (rapidshare na primer) puna brzina odnosno oko 52-53kb/s a inace je obicno manje,bilo da skidam torente sa puno izvora ili nesto sa Shareaze ali je retko bas slab protok!
Jel koristite neki program za regulaciju download-a na ustrb upload-a posto kod ADSL-a dok jednom ne smrkne (upload-u) drugom ne svane (naravno download-u) jer uvek mozete imati maksimalan upload ali skoro nikad maksimalan download sem ako ne koristite neki program za to,kao NetLimiter 2 Pro u mom slucaju!Samo smanjite brzinu upload-a (dovoljno je da stiklirate ponudjenih 5kb/s) i dobicete solidno na prosecnoj brzini download-a,u mom slucaju je to bilo jedno 4-5 kb/s,mozda i vise!
Pozdrav